Ingyen Mass Effect 2 PC a Dragon Age II vásárlóinak!

A Dragon Age II című játékból kevesebb mint két hét alatt egymillió példány talált gazdára, ennek alkalmából a BioWare egy ajándékkal kedveskedik mindazoknak, akik megvásárolták a programot. Ez az ajándék pedig nem más, mint egy EA Download Manager-be (EA Letöltéskezelő) írható kód, aminek segítségével ingyenesen hozzájuthatunk a Mass Effect 2 PC változatának egy digitális példányához.

Az akció mostantól egészen április 30. éjfélig tart (PDT szerint, nálunk ez május elsején reggel 9:00-kor jár le, ha jól számoltam), a kapott kódokat pedig június 30. éjfélig (Július 1. 9:00) lehet beregisztrálni az EA Letöltéskezelőbe. Ahhoz, hogy megkapjuk a kódunkat, az alábbi sorrendet kell követnünk:

  1. Rendelkeznünk kell egy eredeti Dragon Age II játékkal (Az mindegy, milyen platformra vásároljuk meg, aki konzolos példányt vesz, az is kap ingyen Mass Effect 2-t, de csak a digitális PC változatot tudja megigényelni),
  2. Be kell jelentkeznünk az EA Accountunkba (Fontos, hogy ugyanabba, amelyben a Dragon Age II Online Pass kódunkat aktiváltuk!),
  3. Menjünk fel a http://social.bioware.com/me2offer/ weboldalra,
  4. Ide írjuk be a Dragon Age II Online Pass kódját (The Black Emporium),
  5. A kapott Mass Effect 2 letöltőkódot jegyezzük fel,
  6. Telepítsük fel vagy indítsuk el az EA Letöltéskezelőt,
  7. Írjuk be az EA accountunk adatait és jelentkezzünk be,
  8. A Letöltéskezelőben keressük meg a "Játékkód beváltása" menüpontot (Lásd a képen),
  9. Ide írjuk be a kapott Mass Effect 2 kódunkat, majd utána töltsük le a játékot.

Akinek bárminemű kérdése van az akcióról, az a részletes információkat megtalálhatja a hivatalos F.A.Q. oldalon, érdemes áttanulmányozni.

Előzmények

  • A Dragon Age II tesztje

    Végre megérkezett az egyik legjobban várt játék ebben az évben. Lássuk, milyenre sikerült.

  • Mass Effect 2 Teszt

    Végre megérkezett az idei év egyik legjobbnak ígérkező játéka! A Mass Effect 2 már most nagy eséllyel indul az Év Játéka címért, pedig még csak január van.