Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
DG az egyik legjobb játék idén és sehol, vicc.
oriic
SC játékoknak van egy olyan jellegzetes derékszögű tanulási görbéjük, ami szó szerint meredek . Olyan játékok kellenek manapság, amikkel könnyű kezdeni, jó példák erre a mostani divatos játékok. Szerintem nem csinálnak több SC-ot, tömegigény hiányában. -
1 héttel a DS után jelent meg a SWJFO és 1 db. jelölést nem kapott pedig megérdemelné szerintem. A Days Gone sincs sehol pedig Golden Joystick győztes...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Tian66: Sajnos az SC2-t még a Blizzard is a háttérbe helyezte az Overwatchal szemben, már a Blizzcon első napján lezavarták a WCS top8 meccseit, aztán a con összefoglalóban meg se említették.."
Aztán később képesek voltak olyat nyilatkozni, hogy szívesen csinálnának StarCraft folytatást, ha a rajongók éreztetik a Blizzarddal, hogy lenne igény a játékra.
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
válasz #04430080 #18 üzenetére
4chan díjkiosztó is szokott lenni minden évben (The Vidya Gaem Awards).
/s
-
törölt tag
Legtöbb bug és legnagyobb csalódás kategóriák hol vannak?
-
mike1334
veterán
válasz VágniValó #15 üzenetére
Melyik listát nézed?
Legjobb, most debütáló indie játék:
(2019-ben jelenik meg a csapatok első játéka)
ZA/UM - Disco Elysium
Nomada Studio - GrisDead
Toast Entertainment - My Friend Pedro
Mobius Digital - Outer Wilds
Mega Crit - Slay the Spire
House House - Untitled Goose Game...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
Ez milyen jelöltlista???
Ízlések és pofonok, DE ne mondja már nekem senki fia, hogy a legjobb zene kategóriában nincs helye a Division 2-nek???? Jézusom, én mindig fél óra után az összes játék közben (DOOM-nál is) magamtól lépek beállításokba és húzom le 40% körülire a zenét, de a Division 2 közben a végtagjaim zsibbadni kezdtek és libabőrös lettem olyan a soundtrackje. Csak egy 2 perces példa a több, mint 2 órás ost-ből: [link]
Legjobb indie-független.....nincs My friend Pedro? 15 eurós game a megjelenése napja óta és voltak AAA címek, amik negyed ennyi örömöt nem okoztak az embreknek. Bár nagy marketinget tény, hogy nem csaptak neki, itt PH-n se volt róla egy huncut cikk sem és megmerem kockáztatni, hogy topikja sincs
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
wjbhbdux
veterán
válasz markknight #2 üzenetére
Smash amerikában nagyon népszerű. Kicsit olyan jelenség mint a Pokémon, ami nálunk inkább a rajzfilmről ismert, holott a játékon alapszik az egész. Itt nem volt gameboy minden iskolás gyerek kezében amikor odaát a jólétben igen. Smash-el itthon nem sokan játszottak, N64 meg a gamecube nem volt tömegkonzol mint ma a PS.
Ha van egy délutánod rá akkor van egy nagyon részletes dokumentumfilm az amerikai smash közösség múltjáról [link]
Tian66: Sajnos az SC2-t még a Blizzard is a háttérbe helyezte az Overwatchal szemben, már a Blizzcon első napján lezavarták a WCS top8 meccseit, aztán a con összefoglalóban meg se említették..
[ Szerkesztve ]
/s
-
nagyúr
válasz l.skywalker #11 üzenetére
Jó-jó, azért elvoltunk idén is. És jövőre bőségesen "kárpótolva leszünk" ezért.
Már előre félek, h mennyit fogok játszani. Idén azért elég rendesen sikerült leszoknom a gamerkedésről.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
l.skywalker
félisten
válasz bulikavagyok #10 üzenetére
A másik díjátadón a WoW Classic lett az év játéka. 2019-ben egy 15 éves játék újrakiadása - ez mindent elmond az évről
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
Most én vagyok vak, vagy a Days Gone tényleg nem kapott egy jelölést sem?!
Amúgy elnézve ezt a listát valóban elég gyenge év volt ez.Élni és élni hagyni
-
tibaimp
nagyúr
Kíváncsi leszek, jövőre a Cyberpunk 2077 mit fog tarolni....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
l.skywalker
félisten
Nagyon meglepett az eSportoló kategória jelöltjeinek listája. Főleg, hogy azt sem tudom, hogy mik vagy kik ezek
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Tian66
senior tag
Hogy van az hogy az e-sport kategóriában meg sincs említve sose a StarCraft2 vagy az IEM.
Értem hogy stratégiai játék, de elég nagy a néző és játékos bázisa. -
Mustaros
aktív tag
Nekem a resident 2 vel nincs bajom , szerintem jól sikerült.
-
mike1334
veterán
Legjobb esport edző? Mit tud? "Gyorsabban klikkelj"?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Lacee1986
senior tag
Végignézve a listát eléggé látszik mennyire gyenge év lett a 2019. A Control mire kapott ennyi jelölést például?
-
Wesder
félisten
Azért amit ebben a generàcióban az MS összehozott az 3 Forza meg egy Gears5. A többi kb felejthető. Na jó meg a Cuphead.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
De úgy amblokk a super smash bros mint év játéka is egy vicc kategória a Resi 2-vel karöltve. A Gears 5 előbb lehetne év játéka mint ez a marios bohóckodás, de hát mivel Microsoft, ezért nem kap szart se a médiától. Kezd mondjuk ez a része undorító lenni számomra, pedig jelenleg ps-em van.
[ Szerkesztve ]
-
Mustaros
aktív tag
"Legjobb verekedős játék:
Dead or Alive 6"Jó vicc , az egy hulladék szilikon mell fizika szimulátor..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest