Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tarti19
senior tag
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Az is elég, ha a könyvtárba rakja.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Sirandrish
legenda
Mindent.
PS4 és PS Vita tartalmakat is. így ha mondjuk 1 évig plus előfizető vagy és majd akkor veszel PS4et vagy akár PS vitát akkor 12 hónapnyi tartalom áll majd a rendelkezésedre. De meg kell "venned" őket, hogy a download listádra kerüljenek.Továbbá fontos hogy csak akkor használhatod ezeket amikor aktív a plusod. Szóval az nem pálya hogy most 1 évig gyűjtögetsz aztán majd plus nélkül játszol...az úgy nem megy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
senior tag
válasz Sirandrish #18 üzenetére
Nekem jelenleg csak PS3-om van.
Ha PS Plus-os lennék, akkor így csak PS3-as játékokat "vehetek meg", vagy akár PS4-eseket is hozzáadhatok a "vásárlással" a letöltési listámhoz?[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Egész évben ilyen felhozatal kéne. Tudom, hogy nincs mód a kivitelezésre de örülök hogy ebben a két hónapban bő tartalmat kapunk.
-
Sirandrish
legenda
válasz gyuribácsi88 #20 üzenetére
Mindig is mondtam hogy a neten túl nagy a hatalma a hülyéknek
csak vicceltem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz gyuribácsi88 #20 üzenetére
Ohh.
Pedig meg rá is mentem a linkre. Nem olvastam végig csak végiggörgettem akartam is írni, hogy en killzone -t leírva nem latok benne
-
addikt
válasz ImpersonatoR #9 üzenetére
Látom vannak akik komolyan vették a trollkodásom
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Sirandrish
legenda
Látod ez nem is hülyeség.
Ha talál az ember olcsón akkor megéri venni, már ha tetemes mennyiségű tartalma van pluson.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
janos68
aktív tag
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Én azért vettem Vita-t, mert két év alatt brutális mennyiségü és minöségü játék gyült össze a letöltési listámban. Nem bántam meg mert nagyon fasza kis gép, de a felgyült anyagokkal az életben nem végzek.
-
Sirandrish
legenda
Meg is KELL "venned" különben eltűnik a következő hónapra. Azzal hogy "megveszed" bekerül a download listádba ahol bármikor eléred amíg plus előfizető vagy.
Szóval érdemes MINDENT "megvenni" mert sose lehet tudni mikor jön meg hozzá a kedved.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Csak attól a pontól adott játékokat amikor aktiválod a Ps Plust.
Tehát ha pl januárban fizetsz elő, akkor az első játék amit megkapsz, az a januári lesz és csak az az után "adott" játékokat használhatod, az előfizetésed végéig. Visszamenőleg nem kapsz semmit.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Picit off, de remélem belefér: ha PS Plus előfizető leszek, akkor az összes korábbi játékot is tolhatom, ami PS Plus-on "ingyenes" lett, vagy csak az aktuális havit?
[ Szerkesztve ]
-
válasz ImpersonatoR #9 üzenetére
Gondolom annyira fogjak adni mint a DriveClub-ot..:
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
addikt
Killzone al mi van akkor ? Kamu volt csak? Nincs róla valami infó azóta ?
Arról volt szó azt adjak kárpótlásul a karácsonyi kaotikus uptimert. -
Az first light magaban is jatszhato, vagy csak az alap jatekkal egyut? Kb hany ora alatt progetgeto ki?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
kovsol
titán
The Swapper cross buy, igy mind a harom gépen elérhetö majd.
May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
Nem vagyok egy nagy Prototype rajongó (nem játszottam még velük) de az egy AAA cím...persze órákig tudnám sorolni hogy mik azok amiknek jobban örültem volna
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Ps3-ra és vita-ra megint semmi. :-/
Köszi a hírt!
-
Sirandrish
legenda
válasz mentoloshypo #1 üzenetére
Az előző havi (jelenlegi) sem rossz
-
mentoloshypo
senior tag
PS4-en végre említésre méltó játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest