Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Írok ide is, hátha itt kapok segítséget. Kaptam 2 napja ennek a tesóját, egy Honor Magic Watch 2-est ajándékba, és vannak vele problémáim.
egy iPhone XS-sel használom, nem tudom az iOS a baja, vagy gyári hibás, de leírom a gondjaim.
- Az értesítések nagyon hektikusan működnek. Hol jelez ha mondjuk Messenger vagy Viber üzenetet kapok, hol nem. Nem is tudom mihez kötni, beállítások babrálása nélkül is váltakozik.
- Egyszer rezeg bejövő hívásnál, egyszer nem. Van, hogy nem is jelez, csak ha megmozdítom a karom, és ránézek, akkor jelzi hogy hívnak épp
- A pulzus kijelzésnél gyakran csak egy vonalat jelenít meg. Ennek oka mondjuk lehet a tetoválásom, ahogy itt topicban azt írták, hogy azzal nem feltétlen működik megfelelően a zöld fény végett?
- Az alvás monitorozása 2 napja éjjel jó volt, múlt éjjelre viszont NULLA adatot jelenít meg (ez is lehet tetkóprobléma? Bár akkor előző éjszaka se lett volna jó )
Tegnap még minden tökéletesen működött vele. Ma meg egész nap szívok ezekkel a gondokkal. Van valaki, aki talàlkozott hasonló problémákkal? Legfrissebb szoftver van rajta (tegnap még kb 4-gyel régebbivel volt tökéletes, reggelre elromlott, rátoltam a frissítéseket, továbbra se javult meg).
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Blu-ray lejátszók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Politika
- További aktív témák...
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest