Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz kutkut #15160 üzenetére

Ez egy aranyos sztori lesz.

A BF-es Telekomos telókkal az volt a gond, hogy kvázi ezek a telók már nem léteztek a hüvelynél forgalomban, de a T-nél még igen, így jött elő az a sztori, hogy regelhetetlenek voltak a telók. Nekem és sokan másoknak is ugyanaz volt a kimenetel.

Mivel ez Magyarország és dolgoztam sokat sales részen meg szervizen is, én anno triplán biztosítottam magam: írtam az ügyfeleseknek és ők írtak vissza, hogy regelték. Erről is max emailem van, mert az accountban ugyanúgy tropa volt még minden mikor eladtam is.
    Plusz mellé screenshotok időbélyeggel és mellé a számla is, szállítóval. Ez így egyben a mailben is elment, egyszerűen nettó barmot csinálnának magukból ha tagadnák a helyzetet.

Nálad az a kérdés ki és mit tud bizonyítani. Mivel ilyen garis telóból már nem sok futkározhat, így én a képviselet helyében nem csinálnék segget a számból és gariznék (úgyis csere lesz, mert szerintem alkatrész se nagyon lesz már, meg macera is), de ha beleállnak akkor nyugodtan álljanak bele, mondják meg miért nincs igazad.
    Szomorú amúgy, mert ha kicsit botladozva is a hüvely garija egész flott volt eddig nálam.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák