Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
Nálam is jelentkezett egy ideje ez a probléma, hogy ránézek és azt hiszem valami üzenet érkezett, de nem. Csak azt mutatja, hogy volt aktív telefon beszélgetésem korábban. Így gyakorlatilag egy hasznos funkciót ellehetetlenítettek.
Ráadásul, ha kitörlöm róla az üzenetet jobbra húzva, akkor még a legközelebbivel együtt visszajönnek a korábbi beszélgetések is aktív hívásként jelezve.
A másik, amit észrevettem, hogy egy ideje, ha alszom, akkor nem rezeg híváskor. Előtte csak, ha gondoskodtam róla, hogy ne zavarjon, akkor volt ez.
A harmadik, hogy pl. fogorvosnál azt jelzi, hogy 45 percet aludtam! Pedig nagyon nem, csak éppen nem mozogtam. Korábban szerintem ez sem így volt. (Az előző miatt pl. nem is rezeg a fogorvosnál, ha ha hívnak, mert azt hiszi, hogy alszom.)
Előtte nagyon elégedett voltam vele, de így ezek bosszantóak. Főleg, hogy szoftveresen szúrták el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Politika
- Építő/felújító topik
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nagyrobogósok baráti topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest