Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok ..
Most néztem meg a videókat , és könnyes lett a szemem Annyi játék után ( EQ2 WOW C&C ( sorozatati ) Lineage SRO Stalker stb..ami toltam évekig ) , nagyon jó érzés volt látni , hogy készül a legujjabb része a számomra legkedvesebb játéknak
Nagyon várom az új videókat , nemutolsósorban a megjelenést !!!
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
alien_
őstag
Swarm is coming.
-
alien_
őstag
Swarm is coming.
-
félisten
-
ddekany
veterán
És aztán reggel visszaírják? Tapasztalatból mondhatom, állati nehéz úgy fejleszteni, ha állandóan elfelejted miket csináltál nemrég...
De... újabb remek ötlet. A "need to know" alapú munka, mint egyes titkosszolgálatoknál. Azaz, nem tudod min dolgozol, csak annyit tudsz amit neked feltétlenül tudni kell a te kis részfeladatodhoz. Tehát, "Jenő, rajzolj egy nagy piros démont, tüskékkel a hátán", de Jenő nem tudja, hogy ez a Diablo 3-hoz kell. Sok Blizzard-os dolgozónak csak most esett le, min is dolgozott évek óta. Na csak idétlenkedek persze...
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
válasz Sirandrish #186 üzenetére
Nehezen elképzelhető... hacsak nem kizárólag paladinokat vesznek fel. De jobban végiggondolva, valószínűleg úgy van ez, hogy ha valaki néha pletykál is ismerőseinek vagy épp vagánykodik valami fórumon hogy ő miféle titkok tudója, akkor is mire ez elér a publikumhoz, fake-nek/pletykának bélyegzik és nem lesz belőle semmi...
-
félisten
válasz Sirandrish #186 üzenetére
De az is lehetséges.De azért az durva hogy egy apró szikra sem szivárog ki. Azért ezt megoldani ennyi embernél nem kis munka.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sirandrish
legenda
egyre jobb elméletek születnek a titkositással kapcsolatban
az elképzelhetetlen hogy tisztességes emberek dolgoznak a Blizzardnál?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
alien_
őstag
Négy-öt éve fejlesztik a játékot, szóval még az Apokalipszis előtt játszhatunk vele
Swarm is coming.
-
ddekany
veterán
válasz Wolverine #180 üzenetére
Már a mostani állapotról is nyilvánvaló hogy sok ember sok munkája van benne... ki tudja mióta csinálhatták titokban. Gondolom csak marketing stratégia kérdése, hogy a kiadás előtt mennyivel ideális elindítani a hype-ot. Amúgy én arra lennék kíváncsi, hogy a fenébe oldották meg, hogy ennyi alkalmazottal ez ne szivárogjon ki. A Pentagon kutya nemiszerve lehet a Blizzar HQ-hot képest, alkalmazottnak meg nyilván csak családosat vesznek fel, hogy gond esetén legyen kivel zsarolni...
-
Wolverine
félisten
-
looser
addikt
Állítólag egy napon jelenik meg a Duke Nukem Forever-el...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
félisten
válasz Sirandrish #177 üzenetére
2 hónap? De szép is lenne....
-
Sirandrish
legenda
-
<NewL>
addikt
Boss fight
Nem sok minden látszik belőle.Egyre jobban tetszik,jobban néz ki mint a wow. kb mikor jön? legalább egy demo?There's an app for that
-
adalbert1
veterán
Úgy van értelme a random questeknek, ha mellette lesz főszál szintén jó sok küldetéssel.
Diablo 1-re már nem igazán emlékszem, szerintem 2000 óta nem játszottam vele, a 2-ben viszont mintha tényleg kevés quest lett volna...
Lehet hogy elő is kotrom a 2-nek a lemezeit és feltelepítem valamelyik nap. -
veterán
Na wazz, Te megőrjítenél... ehhehh..
Egyik lakótársam ilyen Blizzard mániás, aztán most gondolhatod, h mi van vele. Starcraftot már év végére nagyon várta, erre az se lesz, Diablo meg csak 2009 Karácsonyán, hátt... teljesen ki van a csávó.. ehhehh..
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
félisten
"Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? "
-Szamár(Shrek)Megjelent már?
-
ddekany
veterán
Fúúúj, csaló! Nálam semmi ilyesmi nem fért bele soha semmijen játéknál... kivéve a valós életet. Mert ugye, a virtuális világban az az öröm maga, hogy te elértél valamit, és annak csak akkor örülök, ha nem csaltál kicsit sem, különben önbecsapás. Valós világban meg maga a végeredmény is öröm (mondjuk amit a kicsalt pénzből vettél magadnak), szóval az más.
-
SpyK333
tag
Ez jó kis gam lesz megint! Aszem ezzel is játszunk egy darabig!
-
LonGleY
veterán
Nekem sem tetszenek a színesen világító neonfények a játékokban, mivel teljesen természetellenesek. A Diablo II már eléggé elvetemült ilyen szempontból, viszont jó volt látni, hogy a 3D-vel együtt a számuk nem köbösen emelkedtek. De még ezen is csiszolhatnának, amúgy az tényleg jó, hogy első ránézésre egyáltalán nem riasztó a - minden bizonnyal bőven nem végleges - végeredmény. Nem úgy, mint annak idején a második rész, az első után elég furcsa volt.
Mégis, a II-vel játszom a mai napig. :] Mostanság level 1-es kariknál gyűjtögetem az érdekes tárgyakat, VMWare-es hosztolásokon keresztül pakolászok hozzájuk, de amúgy semmi cheat - ezért nem szeretem a battlenet-en rohangáló összaurás majmokat. Na jó, néha egy-egy tárgyduplázás még belefér. :]
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Nem a sebességre optimalizálásra megy az idő... De amúgy ha később adják ki, az már önmagában is egy sebesség növelő hatást vált ki, hiszen két év múlva már erősebb lesz az átlagos játékgép. Pl. most talán egyesek vakarják a fejüket, hogy hogyan fog ez menni az ő videókártyáján. Pl. úgy, hogy 2 év múlva vesz valahol egyet használtan 12e-ért...
-
HardSanyeee
őstag
válasz Thunderzolee #157 üzenetére
huh már vagy 2-3 éve ismerem, tök poén mondjuk úgy emlékeztem hogy a Diablo 1 ikonja van kinn de végülis mind1
-
D4rkm4n
őstag
Feljebb elhangzott, hogy legkorábban 2009 karácsonyán jöhet ki. Ezzel kb. egyet értek. De inkább optimalizálják pengére a játékot és kelljen többet várni rá, minthogy csak erőműveken fusson el.
Szvsz
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
AMD Power
titán
Végre! Ez az! Mikor fog jönni?
-
<NewL>
addikt
-
veterán
Lehet új videot is készíteni!
Ugye ismeritek?
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Wolverine
félisten
Se SC2 kieg nem lesz ilyen hamar, se D3 kieg. SC2 sem valószínű idén, mivel a Blizz inkább a WotLK kiadásra összpontosít most. (és akkor a Hydra projectről még nem is beszéltünk )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
félisten
válasz bolondember #154 üzenetére
Szerintem is legközelebb jövő karácsony előtt. Idén karácsony SC2. Nyáron SC2 kieg. 2010 dio3 kieg. Szerintem. Kérem tegyék meg tétjeiket!
-
Wolverine
félisten
válasz bolondember #152 üzenetére
Optimista vagy. Ha mázlista módon sikerül minden a fejlesztőknek, akkor jövő karácsonyra megveheted ajándéknak magadnak
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
dokar
addikt
hányat kell még aludni?
extra - SEXRay
-
Tim82
félisten
válasz Wolverine #146 üzenetére
Így legalább a Blizzard is folyamatos bevételhez jut a Diablo III-ból.
Különben is, Európában vagyunk - ne aprózzuk el, itt euróban kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Wolverine
félisten
Persze hogy kell. Meg kell venni a boltban, utána minden online játékkal töltött nap 2 dollár, minden online játék nélkül töltött nap 5 dollár lesz.
Hülye kérdésre hülye válasz, pláne, ha valaki nem veszi a fáradságot, hogy visszaolvasson akár itt, akár a másik topikban.
-
-
Tim82
félisten
Végignézve a videót, ütős darab lesz.
Kíváncsi vagyok, el fog-e futni a gépemen (még csak most lesz fejlesztve - kerül bele X2 4200+, 2*1 GB RAM, 8600GT )...
Nem tudom, a végén a boss enemy engem kicsit Mannoroth-ra emlékeztetett a Warcraft III-ból. Az alaphangulatot meg nagyon megadta az elején a Forgotten Tombs pályán az, ahogy a ghoul-ok oldalról másznak fel a hídon - á la Mória, Lord Of The Rings-film...
Szeretettel várom.
Ki az, aki egyáltalán uninstallt nyomott a Diablo II-re a gépén? ( )
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Genji
őstag
Visszajövök nyaralásból és egy ilyen hír fogad... VÉGRE VÉGRE VÉGRE DIO3!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Komoly a video... de lenne egy kérdésem lehet már feltették páran ugye nem lesz havidijas??? elöre is thx a választ.... csak nem volt kedvem visszaolvasni!
pás
-
D4rkm4n
őstag
Diablo 2-őt akkor hagytam abba, amikor a Landor szerveren Flex törölte a 73-as hard core barbáromat. Egyetlen ember voltam akinek megvolt az Arreat Face meg a Shaftstop HC-n!
Volt egy srác, Roolin volt a neve. 53-as szintű sorcival átment hard core-on hellen.
Szóval Guardian Zeus nyugodj békében.
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
Végignézve azt a 15 perces videot, azt kell mondjam hogy a gears of warban nem kellett enynit hentelni mint ahogy ez kinéz..úristen jöjjön csak ki az összes karakter megkapja a magáét...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
priti
addikt
fallout 3
diablo 3úúúú de finóóóm mééég-méééég ! akarom !
Hardverlesen
-
Tamás24
tag
innen le lehet szedni mindent:
www.hardwired.huHa valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Traxx
őstag
Nem a nagy pixelek zavarnak, hanem az, hogy maguk az alakok nagyok. Ennek a monitornak 1600x1200 az ajánlott felbontása (legalábbis desktopon), játszani persze a 7600 GT-m miatt általában nem így szoktam...de azért az 1280-at jó lenne, ha bírná a game Patch erre tudtommal nincs, ablakban meg nem lenne szerintem a legjobb játszani
Marad alighanem a D3 várás
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
ddekany
veterán
Ha zavarnak a nagy pixelek (akkora baj az? ), akkor -w kapcsolóval indítsd. Na akkor meg kicsi lesz az ablaka, tudom... Mitől vagyok így képben? Tök véletlen, de egy barátom úgy 2 hete elkezdett D2-zni, és én vittem neki/telepítettem neki. Valahogy úgy állnak a csillagok, hogy csapból is Diablo folyik... biztos a D3 bejelentés metafizikai előhatása volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
nagyon nagy! Várom a megjelenést,addig azthiszem go hülye azért nemvagyok bolt és megveszem a 2.részt + a kieget egyben!
-
alien_
őstag
Fel a kezekkel, ki rakta még fel rajtam kívül a Diablo2-t a tegnap látottakon felbuzdulva?
Swarm is coming.
-
alien_
őstag
Igen, marad random generálású.
"Also, Diablo III builds on the random environments of the previous Diablo games by introducing a host of new ways to create random scripted events throughout the game." /forrás: www.diablo3.com/
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Traxx
őstag
A Diablo 2-t imádtam, 1 dolgot leszámítva: a max. 800*600-as felbontást. 21 colos moncsin eléggé hátkhmm Ha választható lenne nagyobb felbontás, még most is tolnám
Tehát várom a D3-at
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Fáraó
őstag
Csak nem lett igazam, szerencsére, és lesz Dio3! Örülök neki!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
7
addikt
válasz Sirandrish #116 üzenetére
Legalább arra vehetted volna a fáradtságot, hogy a cikk végén lévő linkeket csekkold...
Szakmai topicban egy keresőt azért ki lehet ám próbálni.Egyébként csak a render és gameplay trailer található meg a honlapon, a WWI többi részéről még nem találtam videót.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
azon énis meglepődtem hogy nem ilyen TPS nézetet csináltak neki de nagyon nagyon örülök hogy így csinálták
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
citkar
addikt
üdv
nem tudjátok a random generált pályák megmaradnak a dió3ban is?
nagyon remélem, hogy ezt nem változtatták meg, legyen csak midnig új -
Sirandrish
legenda
bocsi csak nincs kedvem visszaolvasni...csináltak videót a tegnapi élő adásról? mert nekem el kelett mennem de szívesen végignézném
-
dokar
addikt
ezt várom már évek óta.
jó hogy megmaradt a felülnézet FPS-től hányok.extra - SEXRay
-
adik
őstag
Hali,
jelzem ez az első hszem a gamer szekcióban.
VOHÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Kell! Most! Naggyon komoly! HD videó a játékmenetről úgy oda, mint szódás a lovát. Annó D1-gyel, Pentium MMX-en cuppantam rá, sokat vártam aztán a d2-re, de hát ugye felcseperedtem, megöregedtem, pocakot eresztettem, és most hirtelen elővettem 4 cd-t egy doboz mélyéről, és vénülő fejemmel már megint Decard Cain-t mentem meg nyilaimmal. Blizzardot ismerve sztm még jó másfél-2-3 év, és meg is jelenik egy minden porcikájában tökéletesen kidolgozott játék. Ahogy látom végre lélegzetelállító grafikávalKettő, csipkebokor vessző!
-
HardSanyeee
őstag
-
zoleek
tag
Wooow!
Éppen ideje volt már. (Úgy min. 3 éve...)
Csak azt az egyet remélem, hogy nem lesz fizetős mint a WoW...Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
ddekany
veterán
"Mostanában "retro lázban" ég a világ."
Igen, csak épp néhány nagyon ritka kivételtől eltekintve kizárólag a cím szokott retró lenni, aztán adják minden név alatt a mai szabványos moslékot, ill. jó esetben nem-moslékot aminek viszont sajonos semmi köze a régihez eltekintve néhány motívumtól. De, ez így az ingame videó alapján nem tűnik rossznak, baljós elemet nem láttam, szóval talán ez is a ritka kivételek közé fog tartozni. Kár hogy megöregedtem... Ha belül nem is annyira (tápolás mániás elmebeteg voltam és biztos vagyok is... ), de hát az ember életvitele és önbecsülése már mást enged.
Amúgy különösen meghatott, hogy a 3D nem ment az áttekinthetőség rovására (pl. takarások nem okoznak gondot, legalábbis a mutatott pályákon). A kinézet kicsit a mai tipikus (szerintem gagyi) neonosan világító tűzijáték néha, de attól eltekintve igen de igen jól néz ez ki. Azok a fás tájak különösen festőiek.
-
Shoo
senior tag
lol...faq-ban lehet olvasni a kiadásról...
When will Diablo III be released?
It's too early to estimate Diablo III's release date. As with all Blizzard Entertainment games, our goal is to create a game that is as fun, balanced, and polished as possible. We intend to take as much time developing Diablo III as is necessary to ensure the game meets our own high expectations and those of our players.jó lenne idén karácsony...de szerintem minimum a jövő kari...addig lehet edzeni a 2-vel
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
proci985
MODERÁTOR
jesszusom... a diablo 1et végigvittem, a diablo2őt kb másfél év kihagyással megjelenés óta tolom/toltam. 1.10 alatt 17 vagy 18 85+os kari, retro alatt 4 90+os egy 87es halott és egy 85ös élő hc.
a WoW nekem kimaradt (i got life ), de egy diablo3... annyi év várakozás után... mindenesetre a diablo2őt újraraktam, és gondolkozok egy account kreálásán is, ha ennyi idő alatt valahogy mindig a single playernél maradtam (aztán meg a retronál, amivel ugye csak tcp/ip van).
kijön, és sírni fog a szabadidőm.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Majstor
senior tag
YessYess!!!
A Világ 1-ik legjobb játékának folytatása!http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
alien_
őstag
Egy pillanatra bennem is felmerült: Mi van, ha a "kattintgassunk a szörnyre, amíg meg nem hal" szisztémát így hét év távlatában már unalmasnak fogom találni..? Aztán megnéztem a HD videót.... Huhh =) Valami eszméletlen, must have!
Mostanában "retro lázban" ég a világ. Szerintem csak nem tudnak semmi újat kitalálni.. Milyen játékok is jönnek? Új Doom, új Diablo, új StarCradt, új Golden Axe, új Fallout.... Ami mellesleg nagyon helyes, mert ha csak megközelítik a nagy elődök hangulatát, már érdemes hardware-be invesztálnom
Swarm is coming.
-
Gyuri27
félisten
Sok idő eltelt a diabló elsó része óta. Kicsit megöregedtünk, karcsú sziluettünk is a multé. Viszont bent nem változott semmi. Szóval ide nekem egy necrot és had huljon a férgesse.
Amd - Radeon - Ryzen
-
csellosi
tag
válasz HardSanyeee #83 üzenetére
Gondolom ezek ki/be kapcsolhatoak lesznek majd.
- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
-
Viktor77
titán
"Az alsó 4 zsákocska arra enged következtetni, hogy lehet majd vásárolt zsákokkal is bővíteni az inventoryt.
Érdekes és kellemes újítás továbbá a DPS, APS és Sell Value kiírása is, rengeteg számolgatástól kíméli meg az egyszeri játékost..."Ezt (ezeket) a WoW-ból vették (bár ott is van ami csak addonnal megy (a sell value például). A bankban meg zsákhelyet vehetsz, amibe tetszőleges méretű zsákot tehetsz.
MOD: Mintha kicsit lemaradtam volna
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
7
addikt
válasz Wolverine #97 üzenetére
Ez igaz, határozottan emlékeztet ez az inventory arra a kevésre, amit WoW-ban láttam (bár az a játék nem fogott meg, de az most mellékes )
Ja, igen, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ha már inventory, a Goldot viszont láthatólag automatikusan kapkodja fel a földről.
[ Szerkesztve ]
-
-
7
addikt
válasz VladimirR #95 üzenetére
És ahogy elnézem, nem csupán rúnák tekintetében lesz jelentős változás, ha már videót elemzünk:
Az inventorynál úgy látom, hogy megváltozott a slotrendszer tárgyanként egy slotra, viszont bővülni fog a hely valamilyen módon. Az alsó 4 zsákocska arra enged következtetni, hogy lehet majd vásárolt zsákokkal is bővíteni az inventoryt.
Érdekes és kellemes újítás továbbá a DPS, APS és Sell Value kiírása is, rengeteg számolgatástól kíméli meg az egyszeri játékost (bár a profibbak még így is sokat fognak számolgatni érzésem szerint), illetve az is, hogy kiírja a jelenleg hordott tárgy tulajdonságát is a könnyebb döntés érdekében.
Nem tudom, az végleges-e, hogy nincs durabilityjük a tárgyaknak, mindenesetre érdekes adalék.
Vannak még egyéb dolgok, amikből lehetne következtetéseket levonni, de azok túlságosan elrugaszkodottak lennének, így itt be is fejeztem.
-
VladimirR
nagyúr
a hir vegen szereplo hd videoban nagyszeruen latni
szerintem egyebkent a runa rendszer a korabbitol meglehetosen eltero lesz, ha a runak nevet vesszuk alapul
sejtesem szerin kulonbozo merteku statot ado (es szintkovetelmenyu) runak lesznek, s minden stathoz kulon egy fajta[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
Blizzard
-
Kanczy
veterán
Soha életemben nem próbáltam a Diablo-kat,de ez a játék 1xrűen odavág...grafika gyönyörű,játékmenet (ez a lényeg) elképesztően tetszik.Hentelés ftw,de nem a grindolós fajta.Úgy érzem,hogy az ujjam valahogy rá fog tévedni az előrendelés gombra...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
7
addikt
válasz adalbert1 #89 üzenetére
A Diablo I-ben működött a random questes dolog (persze volt jópár, amik szinte biztosan előfordultak - bár azok sem feltétlenül, ld. Butcher), többször is lehetett vele játszani anélkül, hogy tudnád előre, mi is lesz. Abban meg biztos vagyok, hogy a történettel szorosan összefűződő questek fixek lesznek.
Tekints rá úgy, mint egy főszálra, illetve sok-sok kis mellékszálra. A főszálon mindenképp végig kell rágnod magad, a mellékszálak meg jó eséllyel opcionálisak lesznek. Tegyük fel, hogy bedobnak kezdésnek 50-100 random megjelenő questet (a plotline mellé), amit még valószínűleg patchekkel bővítenek is, ha van rá igény. Szerinted mennyivel nőne az újrajátszási értéke a Diablo 2-ben tapasztalható 27 questtel szemben?
[ Szerkesztve ]
-
Taky
senior tag
Én már 4 éve nem játszom, de emiatt a játék miatt venni fogok egy új PC-t....
Az első és a második résszel iszonyatos sokat játszottam, imádtam...
Már nagyon várom!!"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
7
addikt
A videóban úgy láttam, hogy egy tár egy slotot foglal. De nem csak ez az, amit jelentősen módosítottak.
Más: Vicces, hogy sokan teljesen földhözragadt tippelésekkel rukkolnak elő.
[ Szerkesztve ]
-
Neptunfű
tag
Lehet mostantól a rúnáknak is kell identify
as long as you don't choose everything remains possible
-
Wolverine
félisten
Az nem potion volt, ezt direkt említik is a videóban.
-
HardSanyeee
őstag
Latom mar magatol iszik potit
tényleg magától iszik? nem láttam a videót szóval nem tudom (hát igen egy 5 évvel ezelötti proci nem csoda h akadozva játszik le egy 1280x720-as felbontású videót , neten meg vmiért szintén akad ) ha magától iszik akkor hogy lesz duelben? ugye ott nem szabad inni akk ez hogy is van?
én annak örülnék nagyon ha lehetne a tárgyakat forgatni, mondok egy példát. van 4 darab grand charm-od (1x3 helyet foglal ugyebár) és jelenleg D2-ben egymás mellé tudom rakni őket és annyi. miért tegyem a negyediket a 3. mellé amikor be tudom rakni alá fektetve is? kevesebb helyet foglalnak. úgy tudnék összesen 13 gc-t tartani egyszerre invertoryban és maradna 1x1 hely, így meg fektetés nélkül tudom 10-et és marad alul egy 10x1-es csík.
bár sztem ezt úgyse oldják XDa videóban odatekertem ahol van a rúna rúna, de biztos hogy az olyan rúna ami a D2-ben is van/volt? miért is van olyan hosszú neve? meg ki jegyezné azt meg. D2-ben csak 2, 3 vagy 4 betűsek voltak a rúnák. lehet h tévedek, és csak nekem gyanús hogy olyan hosszú a rúna neve, nem tudom.
-
Wolverine
félisten
-
Neptunfű
tag
-
ddekany
veterán
Nos, nem voltam nagy Diablós (meg semmilyen játékos), de jelentős véleményem szerint a D2 egyik fő baja az volt, hogy érdemes volt benne 1-2 skillre állatira fokuszálni, amitől az egész játék kb abból ált, hogy, teszem azt, Hurrikán (click) + Tornádó (click click click), vagy Blizzard, Blizzard (az itt egy spell neve), ja és Blizzard. Unalmaaaas... de hát így voltál erős. Ezen pl. úgy segíthetnek, ha a szabályrendszerrel érdemessé teszik sokféle támadó spellre ráfeküdni (pl. mert köteles vagy több "ágon" nyomni a skilleket, és akkor már nem sajnálod az alternatív támadásokra felhasználni a pontokat). Na, ha ez jól kitalálták, akkor le a kalappal. Ja, és másik, a felesleges idegesítő szívatások eltávolítása is jó lenne... pl. "I can't carry anymore" után logikai játék, hogy az amúgy meglévő 6 + sok tárhelyet hogyan lehetne 2x3-as formátumba átrendezni.
Amúgy érdekes, hogy ilyenek felöl érdeklődnek emberek, hogy lesznek e runa word-ok... basszus, milyen elvetemült részlet kérdés már ahhoz képest, hogy totál nem tud még senki semmit, ahhoz képest kit érdekel ez? És. eleve a D2-ben is teljes képtelenség volt őket kirakni (már az erősebbeket, amire az ember már merevedést kaphatna), feltéve persze hogy vki nem teljesen és betegesen fanatikus. Emlékszem, valaki írt erre egy XLS-t, amibe sok-sok munkalapon át ki volt fejtve hogy hol/hogy milyen eséllyel lehet taláni milyen runákat. És akkor, ha 3 hónapig rohangálok valami runa dobó boss-hoz (ugyan az a küldetés újra és újra...), meg kockázok, akár még lesz is 1 azaz egy magas szintű runám amit keresek (és egy runeword többöl). ÁÁÁ!!! (Ja, vagy kereskedjek más játékosokkal...)
Na, azért majd biztos nekem is ki kell próbálnom ezt a ha kijön... vagy nem, mert kevés lesz neki non-gamer videókártyám. Akkor majd havernál... ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Preda
aktív tag
Nem hinném , hogy nem lesznek rúnaszavak vagy rúnák. Szerintem simán azért nem válaszolt a kérdésre , mert ezzel kapcsolatban lesz valami bejelentés holnap.
Vagy mert nem esett le neki ,hirtelen hogy mi az . Mint akkor amikor megkérdezték ,hogy mi lesz a hc móddal? Csak akkor esett le neki mikor a csavó elmagyarázta mi is a hc! Én már elsőre is simán értettem mit akar tőle kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
Neptunfű
tag
Ez a játékmenetes videó eszméletlen!
Ezért fogom fejleszteni a gépemet
A videóban valamelyik ellen dobott egy rúna-t, miért ne lennének rúnaszavak?Úgy érzem elő kellene vennem a D2-t és játszani egyet az elmentett karaktereimmel
-
csellosi
tag
"A korábbi epizódokkal szemben nem csak a terep lesz véletlenszerű, de a questek és a szörnyek is." dejo, hogy a terep tovabbra is marad random, a 2. resze pedig zsirrr, vegre egy rush nem lesz olyan gyors
A hd videot megnezve tenyleg szep lesz, olyan mint egy (nagyon) felturbozott DS2.
Latom mar magatol iszik potit es cuccokat is felszedi, csak eleg atsetalni rajta (?). Multiplayerbe lesz majd anyazas ha esik egy 30-as mara, ki setal at rajta gyorsabban (esetleg pickit )runaszavak nehogy mar kimaradjanak belole, anelkul nem is diablo
A hardverrol meg annyit, hogy minnel kesobb jelenik meg, annal inkabb nem lesz problema a hardver, ha csak nem lesz kint karacsonyra (bar addigra mar a 4850-et is ingyen utannad vagjak )
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Ha valaki nem olvasna Frostshock!-ot (blackravens.net)(érdemes, mert kint van tőlük pár ember, így elég frissek az infóik):
"Borzalmasan erős, epikus hősökkel írthatjuk ellent. A korábbi epizódokkal szemben nem csak a terep lesz véletlenszerű, de a questek és a szörnyek is. Visszatérnek a régi jó tömegesen támadó Diablo mobok, de lesznek bonyolultabb, taktikusabb csaták is, ahol nem csak az lesz a lényeg, hogy menjünk előre és daráljunk. Zsír új Battle.net rendszer fog debütálni, amit először a StarCraft 2 fog használni. A user interface - ha ez egyáltalán lehetséges -, még egyszerűbb, felhasználóbarátabb lesz. “Ha kattintani tudsz az egérrel, tudsz játszani a Dibalo 3-mal.” Ez lesz a mottó. A D1 és a D2 esztelen potion használatát szeretnék a háttérbe szorítani, és inkább azt akarják elérni, hogy a játékosok a skillek használatával vágják ki a magukat a szorult helyzetből. Nagy hangsúlyt helyeznek a játék RPG részére. A karakterek és az NPC-k beszélni fognak, dinamikusan változó questek lesznek és random interaktív jelenetek. Ízlés szerint választhatunk női vagy férfi karaktert, de a két nem között nem lesz különbség a tulajdonságok tekintetében. Arra a kérdésre, hogy lesznek-e rúnaszavak a játékban, nem kaptunk választ. “No comment.” A játék rendszerigényét megpróbálják a lehető legalacsonyabban tartani, a DirectX 10 pedig nem került képbe. További részletek várhatóak a következő hónapokban. Megjelenési időpontról természetesen még nem esett szó."
-
Preda
aktív tag
Ezt mire alapozod? Csak ,mert én néztem a stream en és amikor kérdezték őket ,hogy maradnak-e a régi karakterek azt mondta , hogy nem szeretnék a régieket továbbhozni a d2-ből. Pontosabban azt kérdezte a srác ,hogy lesz e új karakter. Erre mondta ,hogy már van 1 . A pontos számot pedig még ők se tudják. no coment....
Valaki a végén kérdezte ,hogy mi lesz a d2-es rúnákkal . Erre nem akart válaszolni és elmosolyodott . Lehet ezzel kapcsolatban is kiderül még holnap valami. -
Neptunfű
tag
Üdv!
Gimis éveim kedvenc játéka lassan újra eljön!
A történetről lehet valamit tudni? Kell, hogy legyen majd benne valamilyen csavar...
Valószínű nem fogunk majd csalódni benne!
A Blizzard rossz játékot még nem adott ki!
Mondjuk a Dio2 1.11-es patche az odavágott... kb azóta nem játszottam vele offlineAzon meg ne bánkódjunk ha még ülnek rajta egy/két évet, -pedig bár játszhatnánk már-, 'Mi' csak nyerhetünk vele!!!
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
megnéztem a nagyfelbontású gameplay videót
wazzzeee, ez isten játék lesz, nagyoon jóóó
ez a Doki mit müvel már most a kedvencem[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
Az igaz, hogy a SC2 megjelenéséről még semmi hír, viszont ott a multiplayer mód a lényeg, és iszonyatos meló kiegyensúlyozni a fajokat. Láthattuk, hogy a bejelentés óta is változtattak az egységeken, míg itt csak a monstákat és a hősöket kell belőni egymáshoz. Nyilvánvaló, hogy nem egyszerre fogja megjelentetni a Blizzard a két játékot, de talán a Diablo3 hamarabb megjelenik majd a bejelentéstől számítva, mint a SC2.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ProEvoFan
nagyúr
"a Diablo2-höz hasonló játékidőre számíthatunk"
akkor rövid lesz, de csak nem lesz
Dio3 sztem 2009tél
Sc2 idén télen
Dio3at nem eresztik rá szegény SC2re[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Én sajnos nem vagyok ilyen optimista.
Legkorábbi becsélsem is SC2 - 2008 Q4, Diablo3 - 2009 Q4.gyga: Ízig-vérig Diablo, amit eddig láthattunk. Blizzard egyébként is az a fejlesztő, aki ha nem 100%-os a játék, nem adja ki. Ez történt az SC: Ghost-tal, és a Warcraft Adventures-el. Szóval nem kell aggódni, pár tűzpróbán már átment ez a játék, mire eljutott idáig
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
csellosi
tag
Yeppp vegre D3
Nem lepodnek meg, ha karacsonyra mind a 2 kijonne (D3 es SC2).
Bar a grafika kcisit furcsa lesz a D2 utan.
Vajon regi ritka cuccok megmaradnak? (Tyrael-s might stb..)
Milyne uj rw-k lesznek?
Varom nagyon.Kivancsi leszek, hogy csinalnak-e majd ra mf botokat :
[ Szerkesztve ]
-
gyga
senior tag
ojee gyerekkorom legjobb gameja folytatódik.....remélem nem kúrják el...
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
fiATHaLON
őstag
Hihetetlen, hogy ezt a klikkparádét 10 éve lehetetlen megunni.
Cain benne van, így feltételezem, hogy egy kis tristrami barangolást
sem hagynak ki, a jól ismert melódia mellett.
Sikerült olyan ügyesen ötvözniük az újat a régi részletekkel,
mint az Indiana Jones 4. részében, és nem rúgja le magáról a
sorozat ezt a részt sem. (Nem úgy, mint szerintem a Star Wars
esetében...) -
Daveedka
tag
A 2-vel nagyon sokat játszottam régebben , kiváncsi vagyok nagyon a 3-ra
-
tiv83us
veterán
Akarhogy is remenykedem, valahogy mindig a kozepiskolas tablonk jut eszembe, mikor a Diablo 3 kiadasanak datumat saccolgatom. /"Talalkozunk 2012-ben"/.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
CounterBoci
senior tag
legyen már béke. ti a karácsonyi ajándékot is földhözvágjátok?
-
Ősember
őstag
ok, ha csak ránézek a videokra akkor hasonloak, mert az alapja rpg, de te sem gondolod komolyan, hogy emiatt a két játék megegyezik és már összehasonlithato mint már mondtam, az egyik mmorpg, a másiknak meg lesz singleplayer része, tehát eleve mások az elvárások grafika téren is.
ki céloz arra, hogy nem játszottál wow-al? aludd ki magad______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
#PeTeY#
aktív tag
Gyerekek, hagyjuk már ezt a WoW vs Diablo3 marhaságot. Miért kell ezt mindig eljátszani?
Inkább akit érint az örüljön, hogy lesz, akit nem érint az pedig örüljön annak, hogy akit érint az örül.
Én a magam részéről bízom benne, hogy másfél évnél nem kell többet várnunk a játékra, bár még ez is hosszú idő. Az a gameplay videó betett. Lesz itt megint hangulat rendesen. -
Skizz
addikt
nem, nem világos. ha arra célzol, hogy úgy "szólom le" a wowot, hogy nem ismerem, akkor csak annyit mondok, hogy tavaly nyáron rengeteg játszottam vele.
ha pedig arra, hogy a két játéknak semmi köze egymáshoz... hát ezt nem ártana átgondolni méegyszer, végignézve pár ingame videot.
de részemről ennyi, mert a hsz gyűjtők (akik szerint flamelek) rajtam fognak meggazdagodni.mod:
MOD2: "Asszem a wow majd elbújhat mögötte..." Ilyen lenne egy "örömködő tömeg" ?
ezt ki állította, rajtad kívül?[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Nézd, a WoW tényleg nem szép (azért egy már több mint 3 éves játékról beszélünk). Mire kijön a D3 lesz kb. 5. Érdekesen is venné ki magát, ha egy nem online játék (ahol ugye nem szabad túl nagy grafikai elvárást (és ezzel együtt gépigényt) támasztani, mert akkor úgy jár mint az AoC) nem lenne szebb.
Másban pedig nem lehet összehasonlítani, mert
1. közük nincs egymáshoz
2. a D3-at senki nem próbálta.Kérdem én, mégegyszer. Miben bújhat el a WoW a D3 mögött?
MOD: Ja, hozzáteszem, itt figyel a polcon az eredeti D2 (a 1 csak azért nem, mert beszerezhetetlen). Az 1-et (túlzás nélkül állíthatom) több százszor játszottam végig PS1-en (csináltam is egy papíros listát (akkor még nem volt netem) a játékban fellelhető összes narancssárga tárgyról.
Így már talán csak elférek itt.MOD2: "Asszem a wow majd elbújhat mögötte..." Ilyen lenne egy "örömködő tömeg" ?
[ Szerkesztve ]
-
Ősember
őstag
csak kiegészités képpen megjegyezném, azért tette fel viktor a kérdést, mert az állitásod kb ilyen volt "az uj britney album mellett az iron maiden elbujhat" - remélem igy világos mi a probléma
a wow egy mmorpg, a doablo meg nem csak online játék lesz, ráadásul nem is egy idöben jelentek meg. ö sem a diablol grafikai fölényét vonta kétségbe, mert egyértelmüen szebb lesz a diablo, ezt ö is nagyon jol tudja igy megy ez.. ujabb játék, szebb grafika.[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
LucifeI2
őstag
valóban flame a wowos maradjon a saját topikjában, ha nem tetszik neki a Dio3 és ne kössön bele az örömködő tömegbe.
Épp most írtam, hogy megveszem. Látom te tényleg csak a flame miatt írsz.
ui.: Emberek nem kell drámázni, ennek még köze sincs egy igazi Flame-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
baj, hogy leírtam a véleményemet?!
"asszem a wow elbújhat e mögött"
valóban flame a wowos maradjon a saját topikjában, ha nem tetszik neki a Dio3 és ne kössön bele az örömködő tömegbe.Lenry: játszhatóbb alatt nem irányíthatóságot értek. annyira én sem vagyok gyp-s, hogy ne tudjam verni a billentyűzetet, ha arról van szó, elhiheted.
alien_: nem ártana egy kicsit visszolvasni, hogy miért is robbant ki ez a vita. bejött egy wow fanatikus a topikba, aki személyeskedő hangnemben belémkötött, hogy miért gondolom hogy a diablo 3 jobban sikerült a wownál. kész őrólet komolyan, nem fogom csak azért véka alá rejteni a véleményemet mert MODERÁTOR rang van a neve alatt. amennyiben bannolni akarnak, rajta. újabb csalódás ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Örüljetek már egy picit, minek kell valamin mindig vitatkozni..
Swarm is coming.
-
Lenry
félisten
miért kéne hasonlítgatni egymáshoz a két játékot? annyi közük van egymáshoz hogy RPG és a Blizzard csinálja... és ennyiben ki is merült...
persze, hogy jobb a grafikája, hülyén is venné ki magát, ha egy több mint 3 éve megjelent játékhoz hasonlítana...
irányíthatóbb? mégis hogyan lehet még egyszerűsíteni a "wasd-al odamegyek, tabbal kijelölöm, aztán nyomkodom a számgombokat, majd valamelyikünk meghal" típusú irányítást?
alien_ abban semmi magyaros nem volna
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
LucifeI2
őstag
Az új kiegészítőbe WoW-nak is fogják egy kicsit tápolni a grafikáját. De szerintem sem érdemes hasonlítgatni.
Általában azok szokták az ilyeneket beírkálni, akiknek nem tetszik az, hogy hónaponta kell fizetni a WoW-ért, ezért az egy szar játék, mert felháborító, hogy havidíja van.
Én például tuti meg fogom venni Diablo 3-at is, de nem hagyom miatta abba WoW-ot, és biztos vagyok benne, hogy a 10 millió előfizető közül is sokan így fognak tenni.
Skizz:
tudtam, hogy egy wowos fog belémkötni.
Akkor miért kellett beírnod? FLAME
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Más játék, más stílus. A hasonló grafikával rendelekző MMO (Age of Conan) olyan szinten erős vasat igényel, ami a megcélzott játékosok nagy százalékát eleve kizárja. (egáltalán, ki olyan elmebeteg idióta, hogy azért játszik valamivel, mert jó a grafikája?)
Malachi: itt a link az SC2 bejelentésről. 13 hónapja. Még nincs hivatalos kiadási dátum...
szerk: Skizz, neked is azt tudom mondani: más játék, más műfaj. Szvsz a WoW-nál játszhatóbb és felhasználóbarátabb játékkal kevéssel játszottam eddig - a saját műfajában. Viszont a D3 más ligában szerepel, mint a WoW.
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
tudtam, hogy egy wowos fog belémkötni.
bővebben:
a video és az eddig látottak alapján játszhatób, szebb lesz, mint a wow.
amennyiben szerinted ez nem így lesz, ne személyeskedj, hanem próbáld meg tényekkel alátámasztani a véleményedet. ami egyébként egyikünk esetében sem lesz könnyű, lévén, hogy még nem próbálhattuk ki a 3-at.
itt majd jön, "akkor miből gondolod, hogy jobb lesz a wownál?" c. effektus
ide megint csak annyit tudok írni: a videok alapján. amennyiben Neked, nem tetszik a Dio sorozat, azt elfogadom, mert mé' ne fogadnám, de attól még nem kell nekemugranod, mint valami berögzült WoW fanatikus.részemről ennyi. ha további hozzáfűznivalód van a dologhoz, akkor lecgódát
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Szvsz leghamarabb egy év múlva, de inkább másfél-kettő. Tavaly ilyenkor a SC2 is eléggé késznek tűnt - és még mindig nem jelent meg.
-
L_ajos
őstag
Csak annyit mondok hogy végre és hogy vááááááááááááháá!
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Malachi
addikt
Az .eu-s Blizzard oldalon néztem, hát a végére kicsit belassult a gameplay video... Ébredezik a nép. De mennyire állati már, ugyanaz a jó kis régi Diablo-feeling, csak ezerszer szebb és ha jól láttam játszhatóbb is! Micsoda hent, öcsém. Remélem elbírja majd a 8800GT. Hehe. Nekem eléggé késznek tűnik a game, idén remélem jön! Megérdemli majd, hogy megvegyem.
-
Skizz
addikt
Asszem a wow majd elbújhat mögötte...
-
Lenry
félisten
wooooooooohooooooooo
mikor jelenik már meg????Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
N4r4ncs
aktív tag
A világ egyik legjobb sorozata folytatódik.
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
OkosTibiKing
tag
hát a videokat csak nekem szedi lasan vagy másnak is és ugy levanak terhelve a szerverek? pedig már 4 -röl megprobáltam leszedn de a ~200mb-s videot mindenhol 10-40kb/s el jön csak le
amugy megjelenéséröl info nincs?
Okos Vok.
-
törölt tag
Megneztem a gameplay muvit es orommel nyugtaztam ,hogy megmarad a mass-slaughter jatekmenet.
Remelm lesz vmi jol eltalalt magus kari is.
-
wmarci
senior tag
Elég erős kártya a 4850. Azon szerintem simán fog menni. Megjelenési dátumot még mindig nem látok sehol sem.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
Javítsatok ki légyszi! Ugye nem csak két kaszt lesz?
A hivatalos oldalon csak a barbarian és a witch doctor van fenn.
Hol marad az amazonom?
-
LaMotta
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
-
alien_
őstag
Szerintem közepes felbontásban egy 4850 el kell, hogy bánjon vele... Ráadásul azzal már fizika is lesz, Havoc licensze van a Blizzardnak...
Elnézést mindenkitől a félkész cikkért, előre megírtam nagyjából, hogy gyorsan tudjam továbbítani az info-t, aztán behalt a gépem. Még foldozgatom, de nagyjából már rendben van.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
D4rkm4n
őstag
Íme itt van egy játékbeli trailer: [link]
Ehhez a játékhoz bizony erőmű kell majd.
-
Skizz
addikt
Igennn!!!
a 2-őt vagy 3 évig nyúztam online, ezt sem fogom kihagyni!
-
alien_
őstag
Köszi, mindjárt bővítem / befejezem a cikket, csak pont szarakodik a gépem..
Swarm is coming.
-
7
addikt
-
DarkByte
addikt
Sosem kötött le igazából egyetlen RPG játék sem, viszont azt el kell ismerni hogy Blizzard ért a kedvcsináláshoz. Nem semmi amit az elmúlt napokban ezzel a nyitóképpel műveltek. A Hardwired-en írnak róla szinte percenként (mellesleg az az oldal most nem kicsit balassult ).
Mod: hopsz közben felkerült pár plusz infó és megnyílt a hivatalos oldal is.[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
vavgy az én netem szar vagy a blizzard oldala esett szét, de iylen 404 page not found hibákkal vagyok elhalmozva blizzardéknál
talán cask simán még nicsn feltöltve
[ Szerkesztve ]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
LucifeI2
őstag
Sose játszottam a Diablo-val, de most megnéztem ezt a videót és nagyon tetszett. Nagyon jól megcsinálták a csatákat, a képességeket, az az utolsó boss fight pedig kurvajó volt.
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
várható volt, a sokat pletykált Lost játékot nem tudtam beleképzelni a Blizzard profiljába...
-
Darth_Revan
veterán
Remélem készült videó róla, mert a remek Octoshape ledobott és nem engedett vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest