Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Megjött a hivatalos frissítés
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Franko49
tag
válasz SpongyaBob #702 üzenetére
Ezzel együtt eltűnt a 12 órás ládám... Még jó, hogy a 24-est épp reggel nyitottam.
-
Franko49
tag
Elég nehezen manőverezhető a tank. Lehetne ez az 5. húzható "skillje".
-
Monya78
veterán
Telóváltás esetében hogy maradnak meg az eddig elért eredményeim?
Google fiókba be voltam jelentkezve mikor új készülékre telepítettem a játékot, de mégis alap állapotban indult el.
Facebookon keresztül kellene valamit csinálnom?
Köszönöm!
-
DigitXT
Topikgazda
Köszi! Csak 1 581 600 coin fullra húzni: az utolsó szintek 62 000-be fájnak...
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Egy 4mb-os frissítés ide is jött, de a versenyek linken keresztüli megosztása még mindig nem megy.
#?*@&!
-
athomi
veterán
Teszteljétek már meg ezt a tankot, aztán mondjátok meg hogy megéri e. Nem szívesen nyomnám bele a goldom ha nem olyan jó.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ecsém, az összes bányás pályát újracsomagolták, lebutították, törölték a régi időket (ez érthető, mert azok az idők még az előző verzióhoz tartoztak)? Nekem személy szerint sokkal jobban tetszettek ezek a dinamikusan változó pályák. A wintereseknél is ez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz Freddycom #713 üzenetére
Szerintem is elvesztette a varázsát, hogy mindig kelljen valamit trükközni a bányákban, azért is szerettem őket.. de már csak sima pályák amiken ugratni meg nyomni a gázt
Viszont az adventure ládák bejönnek, igaz nem adnak túl sok aranyat de akkor is jó. Kíváncsi leszek, hogy ezek napi szintűek lesznek-e?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Az elején nagyon utáltam a hóembereket, aztán idővel megtetszett, jó poén volt mikor a feje beszállt a szélvédőn keresztül a pilótám arcberendezésébe. A mine-os pályákat meg azért utáltam, mert baromi laggosak voltak, de azt az utóbbi időben kipofozták, mert elmúlt a nagy lagg.
-
zeon.hu
nagyúr
A frissített verzióból valaki tud versenyt megosztani?
#?*@&!
-
törölt tag
Hát ez a tank nagyon vicces járgány! Úg pattog, és repked, mint az 1-ben amikor a holdon játszottam...
-
athomi
veterán
Valami bug van a bronzládáknál? Úgy nyitogatom, hogy nem kell reklámot nézegetnem, igaz, elsötétül a képernyő a reklámnézős videóra nyomva, le kell zárnom a telefont, majd feloldanom, de legalább nyitva lesz a láda.
-
Gubbba
tag
Nekem a korábbi verzió is csinált hasonlót néha, de egy sima "vissza" gombbal már nyitotta is a ládát, nem kellett képernyőt zárni/oldani. Legtöbbször viszont kíméletlenül végig kell nézni a reklámot.
Az adventure challange-ek csak arról szólnak, hogy menj valameddig valamelyik autóval? Ez így elég uncsi, főleg, hogy elég keveset ad érte és sokszor a rekord közelébe teszi a teljesítendő célt. Jó lenne ha változatosabbak lennének, mondjuk csinálj 10 backflipet, vagy egykerekezz össze valamennyi pontot stb.
-
őstag
-
Scale
őstag
Hát ezek a banyas meg a winter cupos pályák elég rosszak lettek, semmi nehézség már nincs bennük..
Pedig a wintereket azért szerettem mert mindig meg tudtam halni mindegyik pályán és így volt kihívás de most mar se úszó jég darabka, se hóember.. gázpedál pálya lett :/
-
SpongyaBob
veterán
AztaQ..
Valaki találkozott már a kupákban ninjával? Csak ketten vagyuk és ennyi a neve hogy Ninja. 4 futam volt 2-2 lett a vége, de vagy 3000 pontot kaptam ezért is, mi lett volna ha lenyomom?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
őstag
válasz SpongyaBob #733 üzenetére
Az volt a league boss, nem? Van amúgy megvehető ninja skin pack.
-
őstag
válasz SpongyaBob #735 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz SpongyaBob #737 üzenetére
Nekem volt ninja, meg egy másik is (nerd talán), mindkettővel egy az egy ellen mentem.
Szintén nem vettem semmit.#?*@&!
-
-
őstag
-
addikt
Nektek e-mailre válaszoltak már a fejlesztők?
Én már 2 különféle problémára is írtam nekik korábban és egyszer sem adtak választ... helyette a következő frissítésekben mindig orvosolták a problémáimat.
Persze biztos véletlen egybeesés is van a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest