Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franko49
tag
Azt észrevettétek, hogy a start is tök random? Van, amikor a hátsó kerék nem ér a földre, van hogy az első, de már olyat is tapasztaltam, hogy az egész jármű elemelkedik a földről és csak indulásnál esik le teljesen.
-
Franko49
tag
Epp akkor adta be, mikor a 10. medalt megszereztem.
-
Franko49
tag
Ahogy a kollega irta, nagyon fun. Viszont versenyekre nem a legaljalmasabb. Ha megtapad nagyon meg tud indulni, egy pillanat alatt eleri a vegsebesseget, cserebe nem olyan gyors. Hatranya, hogy nagyon pattog es magas, ezert szegeny Bill gyakran beveri a buksijat. Kb maslef milla felhuzni, ami talan nem olyan veszes. Szoval szorakozni megfelelo, masra nem jo.
-
Franko49
tag
Facebookkal vagyok bejelentkezve a jatekba, csak most vettem eszre, hogy az fb-s ismerosem, akik szinten ilyen modon vannak bejelentkezve, hozzaadja a a baratlistahoz. Gondolom ez is a frissivel jott.
-
Franko49
tag
válasz SpongyaBob #702 üzenetére
Elég nehezen manőverezhető a tank. Lehetne ez az 5. húzható "skillje".
-
Franko49
tag
válasz SpongyaBob #702 üzenetére
Ezzel együtt eltűnt a 12 órás ládám... Még jó, hogy a 24-est épp reggel nyitottam.
-
Franko49
tag
Ha csak "felhőtlen" szórakozást vársz el a játéktól akkor ne foglalkozz az időkkel olyan szigorúan. Vagy csak versenyezz a saját időiddel. Sajnos ez minden játékban ott van... Mindig lesznek toplistások, fanatikusok, akik a mindenből a legjobbat akarják kihozni, legyen szó bármilyen játékról. Én személy szerint nem igazán foglalkozom a csúcsokkal, naponta összesen kb fél órát játszom, ebből legalább 20 percet a reggeli kómában
És milyen jó is ez így nekem
Ha csúcsokat akarsz döntögetni az már nem feltétlen a szórakoztatás kategóriába tartozik, ugyanis mindig lesznek jobbak, ügyesebbek és csalók is, ezért magamból kiindulva ilyen kevés ráfordított idővel felesleges a rekordok miatt aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest