Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
köszönöm a felhomályosítást!
szomorúan konstatálom, hogy ps3 után sony is kifizetteti a multitiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
A`rpi
addikt
válasz fornettisuti #5 üzenetére
Vagy promóció volt,(mint most is lesz) vagy először mentél multira, első 24óra ingyenes. (ha még nem igényelted)
-
fornettisuti
veterán
"elkövetkező hétvége folyamán bárki ingyenesen kipróbálhatja a PS Plus többjátékos részét, azaz nem kell fizetnünk, hogy másokkal játszhassunk interneten keresztül."
Lemaradtam valamiről? Amikor Gta5 kijött simán tudtam online multizni, elöfizetés nélkül.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
marquuard
veterán
Az ingyenes hétvége keretében elérhetőek lesznek az e havi címek? A 14 napos trial alatt is megkaptam őket.
PSN ID: marquuard
-
A`rpi
addikt
Ez az akció úgy lenne szerintem "baráti", ha ez idő alatt meglévő PLUS tagok előfizetése nem "ketyegne", amíg az ingyenes promóció van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest