Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
válasz markknight #52 üzenetére
Hány AA kurrensgen portot adnak ki mobilra olcsón?
(A ps2t hagyjuk, én -kis trükkel- amerikai eshopról akcióban 10 dollárért vettem az okami HDt switchre ... ami tvn switchen is fullHD, mobilon én nem szeretem a csak érintőkijelzős irányítást sem, meg a mobilnak nem nagyon van TV módja)
Egyébként switchen az is működik hogy megveszem a játékot, kijátszom és eladom...
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz markknight #49 üzenetére
Ismét fordítva ültök a lovon. Van olyan réteg, akinek nincs ideje otthon, kényelmes körülmények között gaming-elni, hanem munkába / iskolába / akárhová menet van lehetősége ennek a hobbinak adózni. Vesz egy Switch-et, mert végre van egy normális méretű, korrekt masina, ami egész sokmindenre alkalmas. Majd erre jelennek meg az amúgy a többi platformon sikeres címek, a konzol képességeinek megfelelően optimalizálva (lebutítva). Erre azt mondjátok, hogy ezek az emberek, akiknek ez egy hatalmas élmény, akkor azok "hülyék", "hülyének vannak nézve". Arról meg nem is beszélve, hogy 1-1 termék ára inkább legyen magas, ha az optimalizált az adott platformra, mert nincs annál idegesítőbb, amikor egy konzolon akad a cucc.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kilua
senior tag
Van aki szerint az iPhone is hülyének nézés kategória pl egy pocophone mellett...
Én nem tudom elképzelni hogy órákig egy mobiljátékot nyomkodjak amíg utasra várok, meg semmi komolyabb címet nem látok mobilra amit szívesen játszanék.
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
+1
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
kilua
senior tag
válasz markknight #40 üzenetére
Tehát egy 100Ks hordozható/tvre is jó konzol amire bár gyengébb de megfelelő grafikával teljes árú kurrensgen játékokat portolnak szar, mert 300Ks iphonera volt pár ps2 port sok éve (ps3 port már nem)
Egyébként switchre is jönnek prevgen portok (ps2-wii-ps3-x360 portok 20-30dollár/euróért eshopra, néha akcióban) több mint iphonera, amire kb nulla konzolport jön manapság, csak ilyen free2play izék sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
válasz markknight #30 üzenetére
Mondjuk a San Andreas pont nem jó példa, egyrészt mert elég felemás dolgokat hallok a mobilos port minőségéről (0 támogatás, 0 hibajavítás, újabbb hardverekkel nem megy jobban, nincs widescreen stb., nem próbáltam, nem tudom ebből mennyi igaz), másrészt 2500 ft egy 15 (16?) éves játékért (ami pár dologban korlátozott is) minden, csak nem jó. Főle, hogy már 10 éve is beszerezhetted ennyiért lemezes változatban, a leárazásokba meg ne is menjünk bele, 10 dollárért megkapod a GTA collectiont).
Handheld módban meg 720p teljesen vállalható (még némi skálázással is). 30fps meg ennél a címnél pont lényegtelen, egy elég lassú folyású játék. Akinek Switche van, az már pontosan ismeri a limitációkat és el tudja dönteni, hogy teljes áron megéri-e neki. Ami ennél a címnél annyira nem sok, talán 30, max 40 dollárról indult.
-
félisten
válasz markknight #34 üzenetére
Ezt majd említsd meg a Sony nak és a Micronak is, hogy hány játék fut az one és a ps4 első generaciojan 900p dinamikus felbontással.
Senki nem kényszerít senkit, hogy megvasaroljon dolgokat. De jelenleg a legerosebb és legjobb hordozható konzol a Switch azt meg hogy mire adja az ember a pénzét játék szintjén kb magánügy és egyéni döntés kérdése.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
addikt
Miért lennének becsapva? Én pedig amúgy gyengének tartom a Switchet, de most meg kell hogy védjem a őket. A Switch játékok azért kerülnek ugyanannyiba, mert hordozható formában vagy út közben is játszhatóak. Mégis melyik másik konzol képes erre? Jelenleg semelyik.
Egyébként egy konzol sosem a teljesítményről szólt, szóval nem értem miért kell ezen fennakadni. Pl. akkor mondhatnád azt is, hogy a Xbox One tulajok is át vannak verve, mert PC-n sokkal több FPS-sel és jobb grafikával fut a játék, holott ugyanannyiba kerül...
Szerintem a Switchre épp ezért kihívás portolni és iszonyatos munka, mert messze nem áll rendelkezésre annyi erőforrás, mint más konzolokon például. S ezt (is) kell megfizetni.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
markknight
veterán
válasz markknight #33 üzenetére
Én sem vagyok az a 4K vadász 60fps huszár, de legyen egy szint ami alá 2019-be ne menjünk már. Jó arc a Nintendo community és a sok multi meg ezt használja ki, sokan meg még társak is ebben. Na ez nincs rendjén, játékélmény ide-oda. Ebben a játékban, masszívan az élmény részét képezik a hangok és a vizuális megjelenítés, a fények, a modellek, az esõ. Szégyelheti magát a Ninja Theory.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
A hordozhatósàgot kell megfizetni, meg a portolók munkàjàt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AAAgold
senior tag
azt hiszem nem érted a játékélmény lényegét... jól szórakozol egy játékkal, vagy sem
ha igen, akkor nem vagy becsapva
ha nem, akkor be vagy csapva
a játékélmény meg nem a felbontáson múlik elsősorban
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest