Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Gaboo
tag
Az irányítás hasonlít valamelyest a DMC-re? Az tetszett anno.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
-
félisten
Bizony, a hangok nagyon ütnek és frankon szól. Este 6.1 rendszeren toltam, és sokszor azt se tudtam hol vagyok. Ritka az ilyen jól megvalósított térhangzás, főleg mikor képzelődik és egyesével jönnek a hangszórókból a suttogások, minden irányból és sokszor mindig más irányból, . besz@rás. AKi csak teheti tolja térhangzással.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
BOBAKILL
őstag
válasz ->Raizen<- #43 üzenetére
Elsősorban magára a játék témájára gondoltam, nem a grafikai megoldásokra. Pszihózis, skizofrénia mint betegség ábrázolása és átélése szinte valósághűen egy videójátékban. (némely történés valós emesélés alapján készült) Na ilyet még nem csinált senki tudtommal. Meg azok a hanghatások is kíméletlenül jók.
-
Šolaire
veterán
válasz ->Raizen<- #39 üzenetére
Mondjuk ezen nem lepődök meg anno az Enslaved a hibáival együtt is ott volt kinézetben sőt most is nagyon szép. Örömmel olvasom a hsz-eket be is szerzem ezt a játékukat is
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
emmm
őstag
Na végigtoltam.
Fokozatosan egyre jobb, mind a feladatok, mind a csaták. Nehezedik, de egyre többet is tanultam folyamatában. A végén kb. negyven ellent mészároltam le egymás után, mire rájöttem, mi a szitu.
Jók a kombók, látványos a csata, és tényleg mindent nekem kellett kitalálni. Kicsit olyan érzésem volt, mint a 80-as 90-es évek játékaiban, hogy semmi segítség sincs. Az egész játék hangulata iszonyat nyomasztó, jók a szövegek, a fejhallgatóban a hangok, minden klappol. Az elején olyan 10-ből 6-7 volt nekem, a végére bőven felküzdötte magát 9-re! A sztori azért thriller nézőknek szerintem a végén nem okozott nagy meglepetést, de fordulatos volt.
Aki nem türelmes, az nem fogja szeretni, ez igazi kemény harcosoknak való játék, egész jó fejtörőkkel. Megérte a pénzt!
Szerk: őszintén szólva, mikor a Doom 3-at először toltam végig, és nagy hangerőn éjjel nyomattam a gémet, azért ott néha jobban beszartam, mint itt; azonban ez végig durva volt és folyamatosan lett egyre mélyebb.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Jó sikerül írás Oriic, tök jó , hogy kitértél a nehézségekre az elején, jó olvasni ilyen háttér-információkat.
Ez egy szuper játék, remélem jön DLC hozzá vagy valami, esetleg folytatás,. Nálam eddig az év 2. legjobb játéka ( első a Zelda).
Ha valaki sajnál rá ennyi pénzt a rövidsége miatt, várjon egy kicsit... biztos nyomják majd akcióba is nem sokára.Bad Pritt (#37) :
[link] Itta videó arról, amit oriic írt, hogy át kellett alakítaniuk a stúdiót. Le a kalappal, a kitartásért és hogy így is kiemelkedőt alkottak a nehézségek ellenére.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Bad Pritt
félisten
Persze-persze, az egyik open world rpg, a másik 5 órás csőjáték, de azért trolololo.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emmm
őstag
Mindkettőtöknek: kb. másfél órát toltam vele az első bossig: auto nehézségi módon játszom vele. Nem annyira vészes, én oldalra elugráltok mindig, így nem csapnak le. De a kombók még nem mennek, inkább csak össze-vissza próbálgatok mindent, meg elugrálok.
Ami nem tetszik:
1. Nem tudom használni a kardot, ha nincs épp harc. Így nehéz megtanulni a harcot. Szerintem ez hülyeség benne, egy felesleges nehezítés.
2. Nincs benne ugrási lehetőség. Nekem ez erős hiányérzet
3. Mindig ugyanazok a harcok, és a feladatok ismétlődnek. Persze némi apró változtatással. Legalább másik ellenfél is lenne... -
BOBAKILL
őstag
Igen, ahogy kolléga írja védd ki az ütést és erős ütéssel csapj oda. De kombinálhatod az erős ütést az L1-el, akkor még nagyobbat odabasz. Van ám még itt lehetőség a harc terén. Nekifutásból rúgás L1-el én ezt is sokszor alkalmaztam.
Örülök hogy tetszik. Itt nem is a harc hanem az élmény számít. -
emmm
őstag
Nem tűnik rossznak. Az a legjobb benne, hogy láthatóan nehéz, hiszen semmilyen tippet sem kapsz.
Az első pár harcomon túl vagyok, nem haltam meg. Azért a dupla harcos az picit keményebb volt. Kombók valahogy be-bejöttek, de még sokat kell tanulnom, az látszik
Nyomasztó, de iszonyat jó a hangulata! -
emmm
őstag
Megvettem, most jön lefelé.
-
Redneck
nagyúr
Nagyon szimpatikus játék, tuti meg fogom venni. Bíztam a fejlesztőkben, úgy tűnik ismét jól dolgoztak. A DmC óta tudom hogy nagyon jó csapat.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
BOBAKILL
őstag
Először egyszerűnek fog tűnni, de kis gyakorlással rájössz majd hogy összetettebb sokkal. Tutorial nincs. Magadnak kell rájönöd. Több kombó van, összefűzheted a mozdulatokat és teljesen valósághű a harc. Relisztikus az egész. Minden harci mozdulatot eljátszottak és ezt digitalizáltak a készítők, egy "kamu" része van a harcnak a fókuszálás. De nem spoilerezem el. Ne egy god of war féle harcot várj és ne is egy witcher félét.
Ahogy kolléga is írta előbb sokféle dolog van a harcban: rúgás, lerohanás,védekezés, parry, könnyű és erős csapások és ezek kombinációi.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Stauffenberg #7 üzenetére
Játék miatt már nem költenék a PC-re... Akkor folyamatosan költhetnék.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Edge szerint 4/10 .
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Bindo
csendes tag
Best game i have ever played in my life! Please support Ninja Theory...
-
maximusoc
csendes tag
Hatalmas játék. A hangok, a hangulat és az egész megvalósítás bőven felülmúlja a jelen AAA kategóriát. Igaz nem túl hosszú de a story végig leköt, nem unatkozol egy percig sem és érdemes néha megállni megcsodálni a grafikát is.
-
Šolaire
veterán
Köszi a tesztet nagyon vártam már
“Praise The Sun” \[T]/
-
Scholes9
nagyúr
Rövidsége nem negatívum?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hajbel
addikt
válasz Seangaijin #1 üzenetére
szvsz ez játszhatatlan
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Stauffenberg
nagyúr
Vagy PC-be.
Amikor az első trailert megláttam, már rögtön motyogtam magamban, hogy "na megint egy Sony exkluzív" (a karakterek, animációk, mimikák, stílus leginkább valamilyen Horizon Zero Dawn, God of War egyvelegre emlékeztetnek). Szóval meglepett az, hogy PC-re is jön, de jó ez szerintem.
Egy Xbox portot még tolhatnának, odaát hatalmas éhínség van ilyen címekre.
-
atike
nagyúr
Gyönyörű! Már csak ezért is érdemes lenne egy PS4-et beújítani...
-
emmm
őstag
Egész jónak tűnik. A harcban van valami fejlődés?
-
atidzsiforc
őstag
sacrifice
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
nagyúr
válasz Seangaijin #1 üzenetére
Tök jó magyar fejlesztő is van a csapatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest