Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo #50 üzenetére
Csatlakozom.
Amikor azt olvastam hogy ~kiváltja az e-mailt, valami forradalmian új dologra gondoltam – mondok egy hülyeséget, mondjuk IP alapon megtalálja a gépem és a Desktopra kiírja az infót / levelet vagy valami hasonló dolog ugrott be.
Vagy valami olyan, aminek a bevezetése után véget ér a spamek korszaka, ami tényleg nagy világmegváltó dolog lenne.De hát nem, kaptunk egy interaktív msn-t, pár kézreállóbb, egér-billentyűhasználatot spórolni elősegítő funkciókkal.
Biztos sok munkájuk volt vele, köszönjük, de én ettől még nem felejtem el az e-mailt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Penge_4
veterán
válasz
WonderCSabo #50 üzenetére
Én is így vagyok vele. Fórummotornak jó lenne, de hogy kiváltaná az e-mailt. Főleg, hogy manapság az email két dolog miatt kell:
1: Hivatalos levelet írni, azt meg nem egy 100x50 pixeles kis Wave-ben fogom valós időben írni.
2: Regisztrációhoz, azt meg ugyanolyan necces lenne Google Acc-hoz kapcsolni, mint most e-mailhez. Csak akkor Wave-ben jönnének állandó jelleggel a spamek, nem pedig mailben. De jó lenne.Úgyhogy ezt nem tudom ki értelmezte így félre, a Wave egy kiváló threaded fórummotor, továbbá egy valós idejű csevegő, amely ötvözi a fórum és az IM kliensek előnyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
it Ma délután indul a Google hatalmas érdeklődéssel várt, új, komplex kommunikációs szolgáltatásának nyilvános tesztje.
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Eladó használt LG 27GR95QE-B UltraGear. 240Hz, 0.03ms, OLED
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest