Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
heihachi
addikt
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Boxon volt vagy 10 féle játékmód.
Már nem vágom fejből, de volt a sima free for all, mentél, lőttél. Csak elvesztek az emberek abban a nagy városban.
Lehetett terület foglalósat is nyomni, amolyan capture and hold jelleggel.
Volt olyan, hogy a rosszfiúknak ki kellett jutni a városból (meghatározott pontra eljutni). Itt ugyye a rendőr és a roszzfiú is a játékosok voltak. Azért jó volt, mikor a hídon szétlőtték a kocsit, kipattantam, nagy lövöldözés, egyszercsak megjelenik haver egy helikopterrel és kiment
Volt olyan, ahol VIP személyeket kellett védeni a rosszfiúktól. Elindult a VIP konvoly (nagy fekete terepjáró konvoly ), és azt kellett leszedni / védeni.
Volt sima autóverseny is, volt olyan autóverseny is, ahol lehetett lövöldözni is.
Meg voltak, ahol missionöket kellett teljesíteni, lopj ilyen autót, vidd el ide, oda, stb.Nekem nagyon bejött a multi része boxon, és PC-n tuti két fokkal jobb, szebb lesz.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
janeko
őstag
válasz medvezsolt #9 üzenetére
ígérni mindent lehet.. majd ha kipróbáljuk, akkor lehet megmondani, hogy mennyivel jobb a SA multinál.. amúgy szerintem is jobb lesz mint a SA multija
-
medvezsolt
senior tag
Érdemest ezt végig nézni mielött irtok kicsit jobb lesz mint az SA multija szerintem. Meg igéret is szól róla hogy ennek a multija vadállat lesz. egyébként it se lesz LAN csak a Windows Live?
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
-
janeko
őstag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
SA multijába is ez volt.. bandák a bandák ellen, meg voltak "al küldetések" mint pl. roncs derby.. vagy 10-vs-10 ember megy egymás ellen egy pályán amit megszavaztak.. persze a létszámot is meg lehetett..
-
-
janeko
őstag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
menni a városba és gyilkolni, mint az sp-be csak itt többen is lehetek
-
Sirandrish
legenda
vajon mi lesz az MP lényege
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mad1
veterán
Ilyen lehetoseg nekem nem volt xboxon
Ne szemetelj ! = Steam
-
félisten
-
munky
őstag
Akarom méghozzá MOST !!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest