Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Le Mans Ultimate
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby888
senior tag
Üdv srácok.Lehet rossz helyre írok, de az lenne a kérdésem hogy a GTA 5 miért nem ad hangot bluetooth-os hangszórón keresztül ?? azt nem tudom hogy belső hangszóróval szól e , mert a laptopom hangkártyája kuka, és ezért a bluetooth-os hangszóró, és a zene a film meg más játékok mennek, csak a gta nem :/
-
tomigta
újonc
szia látom te tudsz sok mindent a gta 5 ről meg tudnád mondani hogy akkor mi van ha vettem egy 16 G pendrive-ot 2megabittest és rá másoltam a játékot a pendrivra utána megtudtuk hogy 2megabites nem elég vettünk 3megabitest és ugye a másik pendrivére rá másoltam és az ujra nem tudom rá másolni segitenél válaszodat előre is köszi
(P)(P)(P:L)[M][CODE][U] :( [/U][/CODE][/M](/P)(/P)(/P) -
dancsuri
veterán
légyszi írja már le valaki nekem mit jelent konkrétan a telepítés? és hogy kell csinálni? most vettünk a srácoknak egy rgh-s slim 4gb plusz külső vinyo, most látunk elöször ilyet. gta5 iso letöltve. szeretnénk használatra alkalmas állapotba a fa alá tenni. köszi
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
jaszy91
aktív tag
Esetleg egy 60-64GB SSD mehet bele? Mivel nekem csak a 4gb-os verzió van. amúgy kezeli az SSD-t?
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
jaszy91
aktív tag
Volt már itt olyan, aki pendrive-ra telepítette a GTA 5-öt (Xbox 360), és ha igen, akkor fut rendesen, nem akadozik, nem fagy, nem indul újra?
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
Televan74
nagyúr
"Szóval örülhetünk ha egy mai csúcs PC-n nagyjából úgy fog kinézni és futni a GTA 5, mint a jelenlegi konzol generáción, ami már kb. hét éves" -Szebben is ki tudna nézni, de lustaság és süket duma a fejlesztők részéről szerintem.
De lehet hogy meddő vita, mert a konzolos siker után, meg sem jelenik PC -re.Mindenbe beleugatok!!!
-
Maegoss
tag
Ja, csak konzol esetében elég egy hardverre optimalizálni és alacsony szintű hozzáférést kapnak a hardverhez a fejlesztők (libGCM stílusú API), míg PC esetében sokféle konfigurációra kell(ene) optimalizálni és a fejlesztők magas szintű grafikus API-kon (DirectX, OpenGL) keresztül érik csak el a hardvert, ami komoly sebességvesztést hoz maga után. Szóval örülhetünk ha egy mai csúcs PC-n nagyjából úgy fog kinézni és futni a GTA 5, mint a jelenlegi konzol generáción, ami már kb. hét éves.
-
Mardel
őstag
-
Diopapa
addikt
válasz Televan74 #11 üzenetére
Jah, a PC-k nagy része 5400RPM-es f*s hdd-n meg dvd-ről fut.. Véletlen sem sok ram meg erős cpu jellemzi őket gyors hdd-vel
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
narumon
őstag
Nálam is hibátlanul fut, eddig még nem nőttek ki alattam tereptárgyak meg nem mentek el textúrák sem. Érdekes
https://www.facebook.com/Naruvideo
-
Televan74
nagyúr
Ha ez van konzolon, bele sem merek gondolni mi lenne PC -n. Ha valamikor egyáltalán kiadják.
Mindenbe beleugatok!!!
-
djculture
félisten
Most már legalább tudom mi ez a sok akadozós video a youtube-n, sőt nem is akadozik hullámzik mintha tengeren vették volna fel .
[ Szerkesztve ]
-
KingKress79
aktív tag
Vicc ez a feltelepítsem, ne telepítsem mizéria..
PS4: KingKress
-
nagyúr
Én felmásoltam a 2. lemezt is a boxra, és semmi problémám nincs a sebességgel, Se akadozás, se más...Furcsa
Elképzelhető, hogy nem minden merevlemeznél csinálja? Nekem 120-as van az első szériából.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
jaszy91
aktív tag
Nekem csak a 4GB-os Xbox-om van, ezért azt hittem h kukázhatom a GTA V-öt, de ezek szerint akkor pendrive-val megtudom oldani?
Szóval van egy 16 GB-os pendrive-om (kingston), bedugom az xboxba, gondolom vmilyen fájlrendszerre meg kell formázni, és akkor már mehet is a GTA V telepitése az usb-re?
esetleg ha valaki leirná hogy pontosan h működik, megköszönném.
-
Sanchez638
addikt
Mostmár minden gta, első pár hete buglárka lesz?
Számom az adatlapomon.
-
Def26
félisten
Nálam volt olyan, hogy autóval mentem és a tereptárgyak az autóm alatt nőttek ki a földből. Ide oda dobálták a kocsit. Letörlöm a play disk -et a hdd -ről.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Silentfrog
veterán
Ha a valóságban is ilyen gyorsan "épülnének" az épületek az lenne a nagy szám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG Ally
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest