Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Értem amit írsz, de nekem az a véleményem, hogy ez lényegében egy hírportál némi blog beütéssel, és arról kerül ki teszt, amiről a tesztelő amúgy blogbejegyzést írna. Szerintem nem akarnak kezdeni igazából semmit sem az oldallal, van, mart a pc hardverhez hozzátartozik a játék is, ezért kell, de ennyi.
Ezt támasztja alá az is, hogy sem komoly tartalom, sem fejlesztések nincsenek, de nem is kellenek, mivel a fenti célnak igasából így is megfelel. Az pedig, hogy egy kihagyott ziccer, az már más kérdés, de a PH nem olyan lendületes mostanában, mint amilyen régen volt. Mondjuk ez is csak egy privát meglátás, tessék nem megkövezni érte.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy évvel a PC változat után konzolokra is megérkezett a második Glass Masquerade játék. A folytatás szerencsére mindenben jobb, mint elődje, így érdemes rá odafigyelni.
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Xbox series kontrollerek!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest