Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Értem amit írsz, de nekem az a véleményem, hogy ez lényegében egy hírportál némi blog beütéssel, és arról kerül ki teszt, amiről a tesztelő amúgy blogbejegyzést írna. Szerintem nem akarnak kezdeni igazából semmit sem az oldallal, van, mart a pc hardverhez hozzátartozik a játék is, ezért kell, de ennyi. Ezt támasztja alá az is, hogy sem komoly tartalom, sem fejlesztések nincsenek, de nem is kellenek, mivel a fenti célnak igasából így is megfelel. Az pedig, hogy egy kihagyott ziccer, az már más kérdés, de a PH nem olyan lendületes mostanában, mint amilyen régen volt. Mondjuk ez is csak egy privát meglátás, tessék nem megkövezni érte.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest