Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nekem is bejött érzésre a 2. Az van meg boxhoz, az elsőt nem volt kedvem megvenni még. Fíling 10/10, irányítás nálam 3/10... Itt a bajom, valahogy a célzás közel sem pontos, és egy idő után, mikor csak nem találom el a gyíkokat, ideges leszek, és befutok közéjük, jobb esetben meg se lőnek, rosszabban meg felkeltenek a társak. Na, itt megint érdekes a játékélmény, gyakorlatilag Schwarzenegger filmhez hasonlít a dolog, akit vagy nem találnak el, vagy eleve halhatatlannak született...
Végig fogom játszani, ha már megvettem, de egyelőre azért nehéz rávennem magam, a béna irányítás miatt...
-
Sicilian
addikt
válasz
GegeWarrior #11 üzenetére
Konzol hiányában nálam is kimarad...
-
GegeWarrior
senior tag
Az első jó volt PC-n. A többi valszeg kimarad
-
DriderG
tag
Ezeknek a GT-s "kielemzés"-eknek semmi értelme. Emlékszem még a GTA IV idején kezdődött, aztán folytatódott... legutóbb az MW2-ből láttam, természetesen az ottani találgatásoknak kb 1%-ka (ami egyértelmű volt) igazolódott be. De paródia is volt már rá, ami marha jó lett!
-
iBlast
aktív tag
piece of shit xd
-
EczkE
veterán
válasz
Brutális eb #6 üzenetére
Sajnos én PC-n sem tudom.
-
Brutális eb
addikt
Mivel nincs konzolom én is csak az elsőt toltam.De a zene alatta isten ha megjelenik külön a st. azt megveszem.
-
EczkE
veterán
Nekem nagyon tetszett, de sajna sanszom sincs ilyen kaliberű játékokkal tolni.
-
Tikakukac
titán
Nagyon sokáig nem éreztem azt a jellegzetes bizsergést amit a GoW okozott, remélem sikerül bekonzolosítanom a közeljövőben
Az elemzés kicsit emlékeztet a magyaróráimra, de annyi baj legyen
Új hozzászólás Aktív témák
gp A GT stábja górcső alá helyezte az Epic nagyreményű játékát, a Gears of War harmadik felvonását, amelyből számos információt tudatnak velünk.
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest