Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Feleslegesnek tartom ezt a topikot.Írtam is modiknak sztem a hsz-eket folytassátok itt:link
-
konas
senior tag
Hello
Valami keplinket lathatnank??? -
feka007
veterán
Tudom, én vagyok a grafikabuzi, de azért ennél a papírból vágott növényzetnél szebb is lehetne
-
Rambovits
senior tag
Én meg anno a cod1-el voltam így kb 7x kipörgettem az UO-t mér csak 3x míg a 2-t 1.5szer A 4-et meg csak a crack miatt nem játszom singlebe De 1szer az is megvolt
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
athomi
veterán
Sztem a II.VH-ús téma megunhatatlan, ha megfelelően van feltálalva. Ráadásul ahogy telik az idő, úgy fejlődik a technika, tehát olyan dolgokkal is lehet villantani, amivel eddig nem lehetett.
-
athomi
veterán
A videón az emberek olyan bénán futkosnak mint a Cod1-ben.
-
athomi
veterán
Ez a single is egyszer használatos lesz, szét lesz szkriptelve.
Viszont egyszer végigjátszani biztosan nagyon jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #5 üzenetére
túl jó lesz ez neked
-
menalcas
őstag
Hát nem tom , nekem ellenkezőleg jött le a képekről, a hangulat már tuti meglessz , viszont a grafika, valahogy úgy érzem az lessz mint a 4 nél , hogy csak a lényeget csinálják meg jól ayzt amit látni akarunk (paraszt vakitás), a környezetben viszont kismillió hiba lessz.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
janeko
őstag
Nyolc darab új képes ízelítővel gyarapodott az eddigi Call of Duty: World at War arzenál a délutáni Activision-Blizzard sajtókonferenciát követően. a maradék 2-öt meg megették vagy mi? amúgy meg nem tűnik rossznak a graf, remélem nem lesz túl nagy mellé fogás
-
Rambovits
senior tag
Megint 2. VH de minek?:S Ezer 2. VH-s játékot láttunk már átéltünk, szerintem kár ennyit nyuzni már a témát. Ha mondjuk a modern vonalat folytatnák szerintem sokkal nagyobb durranás lenne mint ami ez lesz. Óriási COD fan vagyok de ez sztem melléfogás. (Persze ez csak az én véleményem).
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
munky
őstag
Tartok attól, hogy mivel nem az IW készíti elmarad majd a 4. résztől minőségben.
-
Misi 007
őstag
Grafika jól néz ki remélem a hangulata is ilyen lesz!
-
Sirandrish
legenda
áá engem annyira nem hat meg...Singebe végigtolom..meg a multit is kipróbálom de maradok a 4nél.
Amugy MOHPA-t multiba nem nyomtam..Singlebe viszont adtam neki.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Látom naon rajta vagy új cod témán.
MOHPA val nyomtad?WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
-
ThorsHUN
őstag
Lattam egy videot a jatekbol... a BARnak olyan szar hangja van, mint eddig meg egy jatekban sem volt...
-
Skizz
addikt
És ha 8db képet kaptunk, akkor itt miért csak 6 van publikálva? Szinte az összes hasonló hírnél ez van. Ha 6db kép érkezett, akkor 3-at láthatunk, ha 8, akkor 6-ot, stb... Ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest