Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Jól tippelsz
"Mass Effect 2 is an upcoming role-playing video game by BioWare, and is the sequel to Mass Effect. The game has been confirmed to be in development with little said about the story other than it picks up after Mass Effect.[2]" /Wikipedia/
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Morden24
nagyúr
Ja, hogy real deal. Amcsi gettószlenget nem értem (brit angolt tanultam és használok... na mindegy, ezt simán benéztem )
Amúgy sajna kevés Kotor-szintű cucc jön ki manapság. Kevés, azaz lófaszsem. Illetve Witcher az egyetlen, viszont az nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Boxod van és nem ismered a Bullyt?
Bár szvsz nem egy nagy durr de sokan nyomták Boxon megjelenéskor és sokan dicsérték..és RG game azis
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Morden24
nagyúr
Sosem tagadtam, hogy üzletileg sikeresek a játékaik, én csak a túlsztárolást nem értettem soha. Én pölö nagyon szeretem a Starcraft-ot (a Blackthorne is jó volt anno millió éve), kedveltem az első Warcraftot, de kettő és a három a maga csicsás grafikájával és műanyagszínes mesevilágával nekem nem bejövős. A WoW sem, hasonló dolgok miatt, a Diablo meg egyszerűen nem az én műfajom... még soha nem untam annyira játékot, mint az alatt a pár óra alatt, ameddig toltam vele.
(#17) tiv83us: Ott van pl. a Bully, ami szerintem szintén nem egy nagy eresztés. Amúgy hát ja, nem értünk egyet, szerintem a Bioware játékok (pölö Kotor) jóval magasabb élvezeti szinten állnak, mint egy Diablo, de ofkorsz ez szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Igazsag szerint a Rockstar-t masrol nem is ismerem, csak a GTA-rol
Blizzard jatekai kozul en csakis a Diablo II-vel toltam sokat, soha nem voltam nagy stratega, Warcraft, WoW, Starcraft satobbi valahogy soha nem kotottek le, meg bena is voltam bennuk
Szamomra a Bioware a real shitAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
Morden24
nagyúr
Lehet most máglyán fogok égni pillanatokon belül, de a Rockstarral valahogy úgy vagyok, mint a Blizzard-al: szerintem kicsit túlsztárolt a cég. Méghogy nincsenek szar játékaik... más kérdés, hogy nyilván nem én vagyok a célcsoport, mint ahogyan a mellékelt ábra mutatja.
-
tiv83us
veterán
En mar csak konzolon jatszok, a Fallout 3-al meg nekem nem volt gond.
A GTA-val egyetertek, bar az elso 3D-s kiadast nyuztam egy-ket hetig, mert ujdonsag volt a 3D, meg ugye akkor jottek be az elso 3DFX kartyak, a Voodoo2, TNT...stb es szepen csillogott. De utana broaff...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Morden24
nagyúr
Egyebkent biztos olvastal/hallottal rola, hogy konzolon is volt vele eleg problema, pop-upolas, bugolas.
Abszolút nem, nincsen konzolom (bár valszeg hamarosan befigyel egy X), meg a GTA-val nem is foglalkoztam, csak annyit, amennyit egyéb topikokban lehetett olvasni, az meg leginkább a PC-s bugságra vonatkozott. A GTA az 1 meg a 2 idejében jó móka volt, a többi nekem nem volt túl szimpi, az SA-féle "gyúrjunk a nigával" baromságtól meg kijött a belem, szóval számomra ez a sorozat nem túl érdekes.
Amúgy a világbéke szentségéért azért megemlítendő, hogy a Fallout 3 is bugzik, nekem pl. ha nem is gyakran, de szokott visszalépni a desktopra. Ami mondjuk nem meglepő, tudván, hogy a Bethesda csinálta
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
En meg sem vettem, pedig altalaban a "nagy klasszikusok" mind itt figyelnek a polcon, Fallout 3, Fable II, Rock Band II, de ezzel a GTA-val volt valami kemeny ellenerzesem...es orulok is, hogy nem vettem meg...
Egyebkent biztos olvastal/hallottal rola, hogy konzolon is volt vele eleg problema, pop-upolas, bugolas.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
törölt tag
válasz Markoka1993 #8 üzenetére
Es az hogyan hat a jatekelmenyre, ha elsem indul vagy 10mp mulva vakaciora megy?
[ Szerkesztve ]
-
Markoka1993
tag
Jó télleg van egy csomó hiba stb,de a játék élmény a lényeg
live gt: Markoka1993
-
L|zsidoboz
őstag
Igaz nem játszottam sok játékkal, de én a Fable 2-t előrébb vártam.
GTA IV-nél jobban tetszett.Good to be good, but better to be lucky.
-
Morden24
nagyúr
válasz Markoka1993 #1 üzenetére
Az év PC-s játékától elvárható, hogy működjön, nem igaz?
Mondhatnám egyébként én is, hogy GTA4? Úristen... csak akkor megütném a te 15 éves szintedet, ami azért már gáz lenne.
(#5) tiv83us: Bevallom, meg sem néztem a GTA4-et, mert a San Andreas sem tetszett. De valami hihetetlen, hogy minden ilyen toplistánál van valami ilyen poén, hogy "de ezmegaz miért van ott, és amit én szeretek az méééééneeem?"... beszarás
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Érdekes eredmények születtek.. Rengeteg nagy név hiányzik.
Swarm is coming.
-
Sirandrish
legenda
válasz Markoka1993 #1 üzenetére
Miért debil az akinek nem tetszik valami? mondjuk az 1% tényleg brutál kevés de annyi az egész hogy aki szavazott azoknak nem tetszik..ennyi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Markoka1993
tag
LOL .A fallout 3 az év játéka?A GTA IV 1% alatt?Mennyi debil ember van istenem x)
live gt: Markoka1993
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest