Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilSymbol
csendes tag
Hm. Nem akadekoskodni akarok, de ha a BF3 is mar ezt a motort hasznalja, gondolom minden ujabb FPS, meg az uj jatekok mind ezt fogjak kapni. Tehat a jovo mindenkepp eze akkor. Ha azt mondod, hogy 5-6 eve elhagytuk az 1 magot, akkor a 2-3-4 is hamarosan a multe lesz. Tehat egy 8 magos procirol nincs ertelme kevesebb szalon dolgozora valtani, akarmennyire eros is 1 szalon. (hiszen Te mondtad, hogy az egy szal mar elavult, 5-6 eve elavult technologia.
Beware! Személyeskedés detected.
-
EvilSymbol
csendes tag
Tehat akkor ezek szerint a 8 magos 8120 sokkal erosebb, mint az i3, mert tobb szalon futnak a mai programok. A problemam a kovetkezo: nem mariozni, vagy tetriszezni szeretnek, hanem a legujabb jatekokat/programokat futtatni. Bar abu nagyon sokat segitett es rendesen felvilagositott a szakmai oldalrol, maradok a 8 magnal.
-
EvilSymbol
csendes tag
Ertem. De akkor miert nem csinal az Intel egy baromi eros egymagos procit (azt mondod, hogy igy is nagyon eros egy magon, de valami direkt egymagosra gondolok), ami minden jatekot maxon vinne. Amugy most itt az IV-rol volt szo, miert kerult a beszelgetesbe a SB? Regebbi procit nem szeretnek venni, inkabb akkor varok valami tenyleg jobbra, mint a 8120.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem nem annyira tragikus a helyzet, mivel nem az áll fent, hogy egymást ütik a konkurens megvalósítások. Ha HT-re optimalizálsz, akkor a dedikált erőforrásokkal dolgozó rendszerek attól még jól fognak működni. Szóval logikus, hogy erre kell optimalizálni. Persze lehet, hogy még lesznek negatív példák a HT kihasználására, de szvsz egyre ritkábban.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
EvilSymbol
csendes tag
NAGYON EROS??? Ezzel akkor most azt akarod mondani, hogy nyugodt szivvel csereljem a 8120at, egy regebbi i3ra, mert az jobban kihajtja a BF3at, mint az uj i3 vagy egy 8 magos AMD? (milyen 4 magos AMD procirol beszelsz amugy?)Termeszetesen nem single player mode erdekel, csak a magas letszamu multis serverek. Nem ertem...eskuszom, nem ertem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Anime filmek és sorozatok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest