Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Ez szép és jó, sőt néhanapján elő is veszem játszani miért ne alapon, de azért örültem volna ha egy mai kornak azért grafikában/játékmenetben megfelelőbb játékot adnak a kezembe.
Legozni sokan szeretnek, versenyezni is, anno a lego racers is elég kult játék volt (én környezetemben legalábbis mindenképp), örültem volna egy forza alapú folytatásnak.
-
hunluki
senior tag
Azért vannak jó dolgok, szeretnék én is panaszkodni de olyan backlogom van hogy nyugdíjig nem érek a végére Ettől függetlenül nagyon sajnálom hogy nem öltek bele több energiát, remélem később még azért patchelnek bele rendes kontentet. 3 lego autó vicc, saját gyártású kocsi nagyon megdobná a móka faktort (online milyen szörnyszülöttek versenyei lennének már), legos versenyekre jöhetne néhány poén powerup, lenne benne még fantázia szerintem. Az hogy ebből mennyi fog megvalósulni... nincs sok hozzáfűzött reményem
-
hunluki
senior tag
Személy szerint elég nagy csalódás, mint anno nagy lego racers fan gondoltam hogy na forza motorra épített, custom autókat összerakós és azok aerodinamikai tulajdonságait figyelembe vévő versenyek...
Hát nope. Persze, nem rossz, el lehet vele lenni meg egy poénnak jó, de én iszonyatosan brutál durva ziccerkihagyásnak érzem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest