Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Ez szép és jó, sőt néhanapján elő is veszem játszani miért ne alapon, de azért örültem volna ha egy mai kornak azért grafikában/játékmenetben megfelelőbb játékot adnak a kezembe.
Legozni sokan szeretnek, versenyezni is, anno a lego racers is elég kult játék volt (én környezetemben legalábbis mindenképp), örültem volna egy forza alapú folytatásnak.
-
hunluki
senior tag
Azért vannak jó dolgok, szeretnék én is panaszkodni de olyan backlogom van hogy nyugdíjig nem érek a végére
Ettől függetlenül nagyon sajnálom hogy nem öltek bele több energiát, remélem később még azért patchelnek bele rendes kontentet. 3 lego autó vicc, saját gyártású kocsi nagyon megdobná a móka faktort (online milyen szörnyszülöttek versenyei lennének már), legos versenyekre jöhetne néhány poén powerup, lenne benne még fantázia szerintem. Az hogy ebből mennyi fog megvalósulni... nincs sok hozzáfűzött reményem
-
hunluki
senior tag
Személy szerint elég nagy csalódás, mint anno nagy lego racers fan gondoltam hogy na forza motorra épített, custom autókat összerakós és azok aerodinamikai tulajdonságait figyelembe vévő versenyek...
Hát nope. Persze, nem rossz, el lehet vele lenni meg egy poénnak jó, de én iszonyatosan brutál durva ziccerkihagyásnak érzem
Új hozzászólás Aktív témák
gp A LEGO láz a Forza Horizon 4-et is utolérte. Műanyag kockák és építkezés bűvöletében zajlik a második kiegészítő.
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest