Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát a BD eszméletlen jó játék lett, de egy folytatás könnyen erőltetettre sikerülhet.
-
Kvelstadt
veterán
marhajóötletnek tartom. de szerintem egyszeri játékként jó igazán. de majd ha végigjátszottam meglátom vevő lennék még egy ilyenre.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
proci985
MODERÁTOR
"Ti mit gondoltok egy esetleges Blood Dragon folytatásról?"
Igen!4!!Komolyabbra fordítva: A játék a nyolcvanas évek kvintesszenciája, olyan dialógusokkal, amilyeneket kb 12 éves, Terminatoron, Predatoron és Aliensen nevelkedett énem írt volna, ha tényleg valami tényleg, igazán tökös dialógust akart volna.
Érzésre a Far Cry 3 célcsoportja a jellemzően 25-30 körüli generáció volt, a Blood Dragon meg kb telibetalálta mindazt, ami nekik nosztalgia.
SPOILER
Az ágyjelenet -Jean-Claude Van Damme bármelyikből, de leginkább a Double Impactból-, a kiberszem -hang a Predatorból-, a meglovagolt dinoszaurusz izé sárkány a nyereg tetején a gépágyúval -He-Man talán?-, a lézert lövő nindzsacsillag -bármelyik ninjafilm a korszakból-, a teknősös misszió -az eldobált pizzákkal-, a kiber zombik és sárkányok, vagy maga csak az UPlaynek a háttere. csak az utolsó átvezető animáció alatt vagy 4-5 referenciát szedtem össze. Igazán ez még akkor ütne nagyobbat, ha kijönne belőle egy CE, General Rex "Power" Colt G.I.Joe akciófigurával.
SPOILER végeDon't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
prolad
addikt
Nekem tetszene,a BD nagyon jól sikerült.Viszont ha komolyan goindolják a folytatást akkor játékidőre gyúrhatnának.
-
AS
félisten
Poén az hogy ez a játék annyiba kerül mint ha Cod-hoz kijön 4 pálya
Kapunk 20 dollárért egy teljes játékot.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
G4ga
őstag
Ugy tunik meglesz az Ubi uj fejos tehene.
Gondolom, ezt a siker miatt meg gyorsan megszorjak meg par dlcvel. Aztan johet a kovetkezo.
Lehet azert sikerult ilyen jora mert nem folytatasnak keszult, nem terveztek hozza alapbol dlct. Hanem megcsinaltak ugy ahogy es evvel tarolt.En csak videot lattam meg... Nekem tul beteg. De van egy hangulata, ezt nem vitatom.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Az Assassin's Creed-ből csinálhatnának egy ilyet, Chuck Norrisszal a főszerepben.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest