Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Látom hogy nem egy agyonpostolt topik, de azért megkérdezem:
Van lehetőség botok ellen harcolni a játékban, úgy mint a CS-ban? Tehát például 3-4 haver egy csapatban, az ellenfeleket pedig a gép irányítja? -
hodigy
tag
Köszönöm a tesztet, kipróbálom már töltődik is!
-
Ventur@
senior tag
válasz
kameraman77 #11 üzenetére
Smokin' Guns-t nem ismerem, de ezt a Fistful-t egy kb 20-30 perc erejéig kipróbáltam, így amire tudok válaszolni neked:
- Lehet két fegyver is a kézben, de azt hogy különbözőek lehetnek-e, azt nem tudom. Úgy tapasztaltam hogy nem, de ugye fél óra játék alatt ez nem derült ki
. Ja és külön elsütésük van.
- Manuális a töltés és egyesével rakja a csúzliba a golyót.
- Fegyverbalanszt passzolom. Nekem ami fura volt, hogy ott állok az ellenel szemben, szépen el is találom - látszólag - erre semmi. Tárat beletoltam és semmi hatás, erre ő megfordul, kapok tőle kettőt és nekem kampec. Pedig se neki, se nekem nem volt magas a ping érték (szerveré is jó volt, mert kb 20 ms, nekünk meg olyan 25-36 ms között volt). De volt, hogy szinte alig láttam az ellent, rálőttem egyet a pisztollyal - gondoltam meg ijesztem
- erre beadta a fejest. Na mondom ez is érdekes így
.
Egyelőre nekem ennyi tapasztalatom van vele
.
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
Na ezt letöltjük, tetszik
-
kameraman77
tag
Ez van olyan jó, mint a Smokin' Guns? Western multiként szerintem a legjobb, mert ott van akimbo fegyverhasználat - kétféle pisztoly is lehet kézben, külön-külön töltéssel és elsütéssel, nincsenek életerő fokozók, ha meglőnek akkor lelassulsz, a fegyverek manuális töltésűek, egyenként rakod be a lőszert - ahogy a való életben is - és így használni is tudod, a fegyverek nagyon jól balanszírozottak. Nincsenek "szuperképességek", páncél, stb... Ebben is van ilyen hangulat? Mert akkor érdekel.
-
Mans20
addikt
Jézusisten..
-
Endreas
tag
Nem tudom miért, de nekem egyből a Redneck Rampage-et hozta fel a "hangulat"..
-
hommeros
őstag
Rápillantottam a képekre és gyorsan a lap tetejére tekertem. Azt hittem, valami 2005-ös tesztre kattintottam véletlen...
[ Szerkesztve ]
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
fornettisuti #5 üzenetére
Spawn után tudsz venni, illetve vannak zöld színnel jelölt "boltok", ahol 50%-kal olcsóbban vásárolhatsz, azok pályánként máshol vannak. Legalábbis, ha ez az a mód volt, amire gondolok.
-
fornettisuti
veterán
Ez jopofa, koszi az infot, ha van meg ilyen, varjuk az irast rola.
Kiprobaltam, szellemkent mentem mint spectator, abba a modba, mikor fegyvertelent nem szabad olni, fegyvert hogy kell felvenni?
-
törölt tag
Outlaws Te vagy az?
-
Ventur@
senior tag
Kösz a tesztet és a leírást
. Kifejezetten kedvet kaptam hozzá és már le is töltöttem, délután meg ránézek. Tetszik ez a western stílus
.
Lead and Gold-ot csíptem még - igaz csak "demo" változatban próbáltam pár éve - de sajnos ahogy olvasom, annak már szinte halott a multija. Pedig jóféle móka volt az is
.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A crossplatform játék a régi LAN-partik hangulatát hozza el, ingyenesen tölthető le, mégis korrekt grafika, jó játékmenet és izgalmas csaták jellemzik.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest