Hirdetés
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
válasz SkyLine3000 #49 üzenetére
A Fifa 08-hoz kepest fenyevekre van. Ahhoz kepest nagyon sokat fejlodott.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem elég lenne egy fifa, amit normálisan összeraknak. Annyira fölöslegesnek tartom ezt az évenkénti új részt. Már azt sem tudják, h mit rakjanak bele, h érdemes legyen újként kiadni. Gondolom, hosszú hetekig vakargatják a tökeiket, h vajon mi legyen benne az újdonság?
Utoljára a 08-al játszottam. Ha focis játékkal akarok játszani, előveszem, tolom egy kicsit aztán kuka. -
juhasz22
aktív tag
Amíg van játékos FIFA 14 ben addig nem váltok!!
éés jelentem van még bőven
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Assimilator
őstag
Kedves cikkiro. 2 eszrevetelem lenne.
1. Az cikk inkabb fizetett hirdetesnek tunik, mintsem elozetesnek.
Az ujitasok negyede sincs leirva. Nem veletlen a sok "minden Fifa ugyanolyan" hozzaszolas.
2. Ha mar ilyen szepen ki lett hangsulyozva, hogy ki fejleszti, legalabb legyunk pontosak.
Az EA Sports fejleszti a jatekot ami Kanadaban van. Az EA games adja ki, ami Kaliforniaban van. -
Troy89
csendes tag
válasz Jeanne d'Arc #34 üzenetére
Sokmindenbe jobb a PES , sokban rosszabb.
Én személy szerint FIFA párti vagyok pedig több PES-t is kipróbáltam , de számomra lelketlen a játék. Nekem nem adja át azt a hangulatot mint a FIFA. Persze ez személyes vélemény, sok ember szereti.LIve for Nothing,Or Die for Something?
-
Carvus
senior tag
válasz szupermacs #31 üzenetére
Én Maddent szeretnék már egyszer végre újra PC-n..kár hogy esélytelen sajna...
divi#2208
-
raven84
senior tag
Soha többé nem nyúlok Fifához. Évről évre egyre rosszabb.
-
Cs1csó
félisten
válasz vegitossj7 #38 üzenetére
Igen így is fogalmaztam, bár én normális törésről nem olvastam, mindegy ez még belefére a büdzsébe.
-
Cs1csó
félisten
Teteszik vagy sem ha valaki - offline-ban az aktuális keretekkkel akar játszani - mezek stb. annak meg kell venni. Online pedig csak eredetivel.
-
anulu
félisten
NHL15 kimaradt, de ahogy olvasgattam, nem is jártam ezzel rosszul. előtt 08 óta PS3, 16 majd XO-ra. Madden 16 szerintem nagyon jó lett, érdemes megnézni.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Charlito
csendes tag
Én azért izgatottan várom, de szerintem minden FIFA fan várja. Szerintem minden évben van valami aprócska újítás benne.
-
addikt
En ebben az evben atpartolok szerintem a PES sotet oldalara.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Beri78
őstag
én a 12 után ezt most meg fogom venni
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
interstate76
addikt
Ez így nagyon erős túlzás. Vannak évek, amikor csak toldoznak-foltoznak egy keveset (7-8 év alatt egyébként ezek összessége is sok változást hozott volna), de néha igazán odateszik magukat. Ha jól emlékszem, akkor pl. a Fifa 11 nagy előrelépést jelentett.
Az árazásról, ha valaki nem ismerné: a Fifa 15 benne van az EA Access-ben, ami Xbox One-tulajok számára elérhető és éves szinten összesen 6e Ft. Nem tudom, hogy a Fifa 16 benne lesz-e, csak azt, hogy megjelenés előtt 5 nappal hozzáférhető lesz a játék EA Access-szel.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
.LnB
titán
válasz maxxenergie #29 üzenetére
Nézegetem én is az NHL játékokat évről-évre mert én is imádtam őket. De úgy látom az se fejlődik már szinte semmit évente. Pár éve nem játszottam vele, de mikor volt konzolom akkor minden évben. Szóval annyira nem jó már az se, persze ettől függetlenül lehetne PC-n is. Anno NHL, Madden miatt vettem konzolt, kicsit csalódtam bennük az évek alatt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
maxxenergie
senior tag
Jó jó de inkább NHL kéne már végre PC-re 8-9 év után annak jobban örülnék
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
bmakszim
senior tag
"...épp a címvédő Japánok hiányoznak"
Idén nyáron ismét volt női vb, ahol a döntőben USA 5-2-re nyert Japán ellen, elhódítva ezzel a címet.
Egyébként a "japánok" nem kis "j"? -
sagem
addikt
Nemtom, én a 15öt megvettem, előtte csak a nagyon régiekkel játszottam de..jó-jó, de szerintem még mindig iszonyú darabosak az animációk, az AI közepesen gyenge, a kommentátor sokszor összevissza beszél, a közönség/hangulat meg még mindig kevésbé fontos. A grafika fejlődik, aláírom, bár az ismertebb játékosokon kívül eléggé baltaarcú emberek fordulnak elő, pixel hajjal. De ez csak az én véleményem..16ra reméltem, hogy faxa, pörgős, élethű foci lesz belőle, de még sok évet kell erre várni.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Carvus
senior tag
-
szupermacs
veterán
válasz coldfirexx #24 üzenetére
Focizni bármilyen nyelven tud az ember.
-
tag
Nem lesz magyar nyelv benne?
-
marositech
senior tag
Azért pls. az Impact engiet javítsátok ki, mióta megvettem (sajnos) 15-öt, átlagosan 10 gólból 2 úgy sikerült, hogy szépen nekiment az egyik védőm a másiknak oszt fekszenek...
Szöglet: 10 szögletből 8 valahogy mindig ugyanúgy végződik, ha kifejelik --> mindig odapattan a labda az előretolt játékoshoz. Valahogy semmi sem véletlenszerű...Kösz, hogy kivettétek a Magyar nyelvet...nehéz dolog lefordítani 1000 mondatot...kommentátort már 13 óta némítom.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Troy89
csendes tag
válasz szupermacs #20 üzenetére
Igazából talán évről évre arra mentek rá,hogy minél élethűbb legyen és itt nemcsak a grafikára gondolok , hanem a mozgásrendszer, időjárási tényezők játékra való hatása, stb...
Nálam a fifa 99 fél pályáról ollózos gól volt a favoritLIve for Nothing,Or Die for Something?
-
Gstyler
senior tag
Azért össze ne vesszetek
Ízlések és pofonok! Én is várom, de azt is megértem, aki azt mondja, h nem sok sz*rt változik évről évre. Valóban nincsenek egetrengető változások, de aki rajta van az úgy is szeretni fogja, mert ahogy mondod barátokkal és egy tálca sörrel =tökéletes szórakozás!...nyilván aki 20 év után nem lát változást, annak inkább a szemészetre kéne elmennie
[ Szerkesztve ]
-
Troy89
csendes tag
válasz szupermacs #17 üzenetére
Na ezt te se gondoltad komolyan igaz?
Aki szereti a football-t és Fifát évről évre beletesz több száz órát az hidd el tudja miről beszélek.
A baráti társaságba nálunk mindenki várja, személy szerint nekem minden évben ad valami újat a játék és mivel baráti összejöveteleken is néha leülünk játszani én biztos megveszem. Nekem még ígyis jobban megéri ezért pénzt kiadni, mint egy 10 órás bugos singlis játékért. Persze az ,hogy kinek mennyit ér meg az mindenkinek saját döntése.LIve for Nothing,Or Die for Something?
-
szupermacs
veterán
2 csapat egymás ellen, pálya, fű. az alap ugyan az 96 óta a játékban. A többi meg kit érdekel ha a régi részekben is ugyan úgy a foci a lényeg? Majd ha raknak bele űrhajókat, meg lézerfegyvereket, démonokat, lovagokat, fejtörőket, sandbox módot, akkor lesz érdemi változás.
-
Troy89
csendes tag
Kiváncsi vagyok aki azt mondja ,hogy 5 éve ugyan az a játék az mennyit játszott az eddigiekkel mert ilyen kijelentés mellet szerintem 1 órát se.
Nem hardcore Fifa gamer vagyok de heti 5-10 órát játszok vele és a haverokkal is néha összeülünk játszani.
Aki folyamatosan évek óta játszik az érzékeli a különbséget , az nyilván nem akit nem érdekel,nem játszik vele és csak évről évre azt látja ,hogy egy újabb Fifát kiadnak.LIve for Nothing,Or Die for Something?
-
szupermacs
veterán
Az utolsó FIFA amivel játszottam az a cikkben említett 96 volt, imádtam a grafikáját! Azóta hozzá se nyúltam focis játékhoz. Nem is fogok.
-
^Boss
őstag
nekem annyi elég lenne, ha nem csalna neten a játék egyszer nekem, egyszer az ellenfélnek, teljesen tönkretéve a játékélményt
-
AmunRa
senior tag
Lehetett szövetségi kapitánynak is lenni. Vitted a klub csapatot, és volt selejtező akkor a nemzetivel játszottál. Kijutott a magyar csapat a VB-re és ott ugrott pár hónapot néhány meccs után. Azt szerettem, hogy kis csapatból csinálok nagyot. Sok mérkőzés volt. Gondolhatod milyen érzés volt. Meg amikor valakit felhoz az ember premierbe 3 év után és a szponzorok nem adnak normális pénzt. Ilyenre lehetne figyelni 10 év nem volt nekik erre elég?
-
vegitossj7
addikt
No, akkor összegezzünk:
-Lesz FUT draft.
-Lesznek tetkók.
-Egy kis karrier fejlődés, ami az előző játékokban már benne volt, csak most visszarakták.
-2 új statisztika a meccs elején.
-A Community áltál méltán hiányolt női foci, hisz ezt már évek óta véres-habos szájjal követelték az emberek, és végre megkapták.
-FUT-ban megpróbálják teljesen kiírtani a csalókat, és a p2w-re fizető mastercard-os csapatokat kiszűrni.
-Lesz Argentín bajnokság.Aztán többet ne várjon az ember, mert azt majd jövőre megkapja, 14 ezer forintért.
(#12) AmunRa: Amikor a Vfl Bochummal megnyered a BL-t, és a következő évben még mindig 2 ezres stadionba játszod a BL elődöntőt, felbecsülhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Zyelor
aktív tag
Kevés újítás, cserébe most 10.000 helyet 14.000 lesz - előrendelve, akciósan. Korrekt árazás amúgy.
Én annak örülnék, ha egyszer egy olyan FIFA-t adnának ki amiben nincsenek bugok/glitch-ek... Főleg ezek online módban jönnek ki, de ott nagyon idegesítőek tudnak lenni.
Meg a másik 2: Örülnék, ha visszahoznák a Training módot, ahol edzőmeccset lehett játszani, akár 11 v 1 felállásban is. Valamiért ezt a 15-ből kivették...
A másik ami idegesítő volt, hogy megszüntették az Online-előszobákat... Csak ilyen idióta Online barátságos meccseket tudunk játszani, ahol X esetén még csak büntetőket se tudunk rúgni, nem hogy hosszabbítást játszani... Vicc az egész komolyan... Remélem ezeket javítják a 16-ban.
#5: Utoljára a FIFA 2007 volt, amit lehetett billel normálisan játszani gépen. Én akkor álltam át kontrollerre. Azóta valóban lehetetlen FIFA-zni, vagy PES-ezni kontroller nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
AmunRa
senior tag
Hibákat remélem maradnak. Mint pl amikor VB van és hirtelen megszakad, és indul a klub bajnokság.
-
Scholes9
nagyúr
Ennek az árából inkább másik játékra nevezek be
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
helixP
nagyúr
unrealnoise, Gstyler: Ezért is hagytam abba a FIFA-t képtelen vagyok a kontorllert megtanulni használni normálisan, már időm sincs rá, hajlandó se vagyok, nekem lehetetlen küldetés 20+ év AWSD gaming után kontrollerezni.
"Billel meg senki ne akarjon focizni komolyan"
Hát, ha a komoly foci azt jelenti, hogy az sikeres, aki a legjobb ütemben tudja tekerni és csavarni és nyomni egyszerre, akkor nem akarok "komolyan" focizni.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Nekem a legnagyobb bajom, hogy a PC-s verziók jó 3-4 éve érezhetően csak másodlagosak. Az egész játék kezd konzolra íródni.
Pl. cselezni igazán sosem lehetett hatékonyan billentyűzeten (legalábbis aki nem zongoraművész), és sajnos egyre nagyobb szerepet kap ez az elem évek folyamán. -
Eleg lesz-e az ujitas?
Nem azert de aki eddig is megvette 15-ert minden evben ugyanazt a jatekot annak gondolom eleg lesz...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest