Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
A felét sem értettem annak, amit leírtál, én a játékos szemével nézem a dolgokat, és eddig semmi olyat nem láttam konzolon, amit egy mai pc ne tudna megcsinálni a GYAKORLATBAN. Az új COD kimondottan úgy néz ki, mint a tavalyi, vagy tavalyelőtti, és tudtommal a BF4 is PC futott, ami magáért beszél.
Nyilván sok szoftveres újdonság van az új konzolokban, amik bizonyos folyamatokat felgyorsítanak, dehát ez egy célgép, ami csak bizonyos programokat használ és azokra optimalizálták.
A hardverben is vannak finomítások, de akkor is pc-gyártók pc-alkatrészeit használták fel, optimalizálva, kötött alkatrész-konfigurációban...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító írás
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Akvarisztika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest