Új hozzászólás Aktív témák
-
isti21
csendes tag
hát én sokat nem várok max xboxon vagy ps3-on lessz jó ezért is váltottam pc-n mindíg ugyanaz semmi újjítás remélem ps3-ra azért jó lessz már 09 is sokkal jobb volt ps-en mint pc-n
-
adamok26
csendes tag
A fiam nagy fifa fan a 09-esben is óriási hibák vannak.
Egy oldalhálós lövést gólnak adott meg stb...
Kommnetár ősze vissza beszél...
STB. -
ladlac
tag
"Elég gyenge a demo futballcsapat-felhozatala, közülük csak a Barcelonát nevezném futballcsapatnak, néhány iparosok, meg amerikai focisták... "
Így van. Demót leszedem, már csak a Barca miatt is, ha több kell, meg ott lesz a 09. Viszont csak konzolon, PC-n jobban tetszik a PES.
-
-
Elég gyenge a demo futballcsapat-felhozatala, közülük csak a Barcelonát nevezném futballcsapatnak, néhány iparosok, meg amerikai focisták...
Kíváncsi leszek, az EA megint mit alkot PC-s téren...
ProEvoFan: bármilyen hihetetlen is, de tényleg van, aki még mindig billentyűzettel jáccik.
https://www.coreinfinity.tech
-
ProEvoFan
nagyúr
bár én nem vagyok a sorozat rajongója (fifa98 best of, azóta nulla) mert van nála jobb is a PES személyében, de mint minden éveben a demót most is kipróbálom....hátha
állítólag megmaradt a csak 8 felé irány mozgás, mert az EA gondol a billentyűzettel játszó gémerekre...8felé mozgás 2009ben -
fatal`
titán
Várom. Évek óta nem fifáztam, ezt most kipróbálom.
-
mate0217
aktív tag
válasz (Darkwood) #4 üzenetére
Ja jobb lett volna egy Brazil csapat vagy egy Argentín mint egy Amerikai De amúgy már várom
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
(Darkwood)
őstag
Igazad van!
"Chicago Fire"? Ennyi erővel lehetett volna egy dél-amerikai csapat is, nem? Nem sokba nézem az MLS-t!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
pityeszka
őstag
Vajon Fifa40000 is lesz?Szánalmas, hogy semmi ujjat nem tudnak felmutatni már több éve.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
misx
senior tag
Én nem vagyok fociőrült, szóval lehet elég lesz a 09 is egy időre. De a demót lehet hogy meglesem. Bár kinézetre nemigen változott, de ezt már megszokhattuk, hogy 5-6 éves gépen is mennie kell, mégha FIFA2000 szinten, akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Már rég nem Fifaztam, ezt ki fogom próbálni, képek alapján sem tűnik rossznak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 600 G5 - i3 9100 4x4.2Ghz / 8GB DDR4 / 256GB SSD + Win11P
- Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400MHz Kit
- 19.5V 11.8A 230W-ADP-230EB T-7.4 5.0mm (19.5V 11.8A)
- Asrock Z68 Extreme3 Gen3 + Intel i5-2500K + Corsair 2x4 GB + Thermaltake FrioOCK
- Nintendo Switch V2 Dual-Boot Picofly CFW 32+64GB + Pro kontroller + tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest