Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz WhiteWalker #9 üzenetére

én most csesztem fel legjobban magam a játékon... most kapja meg örökre a shift+del-t... a videóban annyira ajnározott intelligencia egy kalap sz@r... 24 kapura tartó lövésből 2 gólt szereztem, az ellen meg 3/3-at... és főleg a saját kapusom bénázása meg a védők töketlenkedése miatt... a kapusom egyszerűen semmire nem mozdul... maximum szabálytalankodik... a védőim meg egymásra rugdossák folyamatosan a labdát felszabadítás helyett, amikor a kipattanóból megindul az ellen... (jah és nem mucsajröcsögei csapattal játszok, ahol ez elmenne) ez kész vicc... az ellenfél kapusa persze mindent fog... ebből a 24 lövésből 3-at tett kapufára, amikor az ismétlésnél belerúgta a csatár fekvő kapusba a labdát... egyszerűen olyan, mintha egy sz@r randomgenerátor menne a háttérben... a közönségen megint csak szörnyülködtem párat :( az meg más tészta, hogy többször is volt ilyen, hogy passzolnék az üresen levő játékosnak, erre a másik irányba leadja a játékos a labdát az ellenfél csatárának :(

visszakerestem a fifa2000-et, amikor még aktívabban fifázgattam... az szórakoztató játék volt, nem ilyen idegölő... mellesleg játékmódból is 100szor több volt... pl lehetett játszani akár az '54-es magyar válogatottal is... ez a 2010 kb olyan érzést kelt, mint egy elmaradott demo :( meg anno úgy rémlik, hogy még magyar klubcsapatokkal is simán lehetett bl-ben indulni meg hasonlók... ezekből a módokból nem sok maradt :(

ui: persze a pc-sre értettem, amit írtam... siralmas... csak az a baj, hogy a pes meg nekem speciel nem jön be, így focis játék nélkül leszek még egy darabig... amíg nem veszek konzolt, de ez sem most lesz...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés