- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ti OC-sek, csak szop@tjátok magatokat!!!
Én nem akartam, megvettem a legjobbat, Samu-B-die ram, CL14, wow. de 10-ből 1x bootloop-olt, mint nálad.
Amíg teljesen auto-ra nem tettem mindent - az órajelen és a modul emelt feszültségen kívül - ami a memóriával kapcsolatos.Biztos vagy még benne, hogy mit szeretnél?!
OC[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A probléma az, hogy a memóriavezérlő nem látja a modult indulásnál, resetel, és egyből a legalacsonyabb SPD-t állítja be a bios, erre már reagál a modul, majd ezután tudja biosban eltárolt értéket beállítani, és megtörténik a sikeres boot. Ebből az egészből bekapcsolás utáni a reset, majd néhány másodperc malmozás ami látszik.
Volt ilyenhez szerencsém úgy 10 éve, akkor végig kutattam/jártam mindent, valódi hardveres mérnökkel is leveleztem, majd a végkifejletként: az alaplap supportja a memória cseréjét, a memória supportja az alaplapcserét javasolta megoldásnak.
-
törölt tag
3.8->1.7 közti különbséget meg lehet érezni UX-ben. Ennek nem a desktopon a helye 2,235x-es órajel átfogásával, 8 mag+HT-val.
Ha szabadon kezeli a TDP-t az alaplap mondjuk 2x ennyit ad neki, ha kéri, akkor már akár desktop átlagfelhasználásra az UX se szenvedne csorbát, de akkor is ott a kérdés minek bele a 16 szál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest