Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
Maelephant #22 üzenetére
Alapvetően egyetértek. Talán ennél a játéknál nem feleslegesen fogják ezt ráerőltetni a player-re, csupán egy plusz aspektust kap a főhős lány, hogy méginkább megnehezítsék az életét vagy több érzelmi töltetet kapjon valamely jelenet. Bizonyára "túl egyszerű" volt az immunis, fiatal lány szerep, aki minden fiatal barátját elveszítette.
Persze érdekes módon 10+ éve is ki lehetett (meg ma is) tálalni fantasztikus történeteket (pl. a 2006-os Prey valójában egy szerelmi történetet dolgoz fel, ha úgy nézzük) anélkül, hogy az bárkinél kiverte volna a biztosítékot. -
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
válasz
Maelephant #12 üzenetére
Öm... Oké. Szerintem akkor simán csak nem Neked készült ez a játék. Ha ennyire érzékenyen érint Valakit egy olyan dolog, ami alapvetően egy apró része csupán egy (természetesen csupán feltehetőleg) grandiózus, fantasztikus remekműnek, akkor kár saját magának ártani. Ráadául ezek a dolgok ma már teljesen természetesek a világ jelentős részén.
Én nem fogok kiállni semmilyen mozgalom élére, mert alapvetően nem érzem, hogy ilyesmit kellene tennem, de azt gondolom, hogy egy fejlesztőcsapatnak, játéknak van joga akármilyen témát feldolgoznia.Sarkított példa:
Ilyen alapon lehetne támadni, fel lehetne háborodni egy Division-n, mert gyilkolni kell benne, az pedig aztán tényleg bűn a világ minden részén. -
ribizly
veterán
válasz
Darth_Revan #8 üzenetére
És ez tényleg zavar bárkit?
Érdekes az Uncharted 4-ben a családi drámázás ( mert kb. az egész játék arról szól) senkit sem zavart...
-
ribizly
veterán
Alig várom, hogy megjelenjen. A videó felénél hagytam abba, mert úgy érzem nekem ezt magamnak kell mind felfedeznem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készítők egy rövid dokumentumsorozatot indítottak a minap, ezek egészen a premierig érkeznek majd időszakosan.
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest