Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
egy véletlen folytán megvan hozzá a vidkártyám úgyhogy jöhet mind a kettő
mármint bioshock 2 és avp 3, na meg a mass effect 2 mert még az sincs meg
ezek az év 3 legjobb játéka (bár én a biosockot favorizálom a három közzül)
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Gabiszon
csendes tag
Stalker COP-ot is felvehették volna a listára
reméljük azért nincs rajta, mert az már megjelent (2 országban...) és nem azért mert nem fog megjelenni februárban
Nagyon jól festek. Szobát :) www.anrodiszlec.hu
-
Janika!2
aktív tag
Várós:AVP 3 + Bioshok 2
-
djg
aktív tag
Csak azt sajnálom, hogy a Heavy Rain nem jön PC-re. Bízom benne, hogy csak ideiglenes az exkluzivitása.
Amúgy király lesz a február, de az első félév egésze nagyon jónak ígérkezik.BF: BC2, AC2 (PC), GTA: LCS, Splinter Cell 5, Mafia2 mind márciustól júniusig.
[ Szerkesztve ]
-
teeem
aktív tag
Én már a Bad Company 2 t várom nagyon.
-
Morden24
nagyúr
Anyagi tragédia ez az évkezdés, szerintem még soha nem vásároltam ennyi játékot egymáshoz ilyen közel.
Mass Effext 2 már behúzva, Dante's Inferno rendelés leadva, és hát nem mondom, a Bioshock 2 és az AvP is kéne, márciusban meg a Final Fantasy XIII... hajjajSectumsempra - For Enemies
-
Depression
veterán
Nekem meg mobilról nézve gőzöm sincs, hogy mik jelennek meg.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
pete_21
addikt
Engem leginkább a Bioshock 2 érdekel. És szerencsére már az AC2 sincs olyan messze...
-
jookomak
őstag
rosszabb hónapunk sose legyen. még jó hogy ennyi játék jön ki, legalább nincs időm mindegyiket végigjátszani, de legalább később olcsóbban be tudom szerezni.
-
mephi666
nagyúr
avp+bioshock2... ezekkel szerintem elszórakozok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest