Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Nálam is hasonló a helyzet, de én azért még napi 1-2x rá nézek, és "gondozgatom" őket
Mondjuk én nem is rakok már párokat össze hogy legyen gyerek , a radio hoz 1-2 embert naponta, bőven elég , meg én inkább ki maxolom a statjukat, és csak úgy rakom be őket valamilyen szobába.Meg 8 emberem van kint folyamatosan, magas specialokal és jó fegyverekkel , és tonna számra hozzák a pénzt, és már annyi van hogy el se tudnám költeni.Meg jó lenne már egy update, esetleg valamilyen formában multiplayer, feldobná a játékot, mert így tényleg egy bizonyos idő után nincs kihívás.
-
Yayoh
aktív tag
Azt vettem észre hogy mondjuk egy 10P-s embert akin van egy +3P-s ruha, behúzok a vizeshez és csak 10P-t ír ki neki. Régebben volt róla szó hogy a ruha 10-en felül is adja a pontot, ez biztos
-
Yayoh
aktív tag
Wastelanden most esett egy legendary weapon, 21-26-os sebzéssel
-
Yayoh
aktív tag
válasz
parandroid #641 üzenetére
+1 . Én is így vagyok vele
-
Yayoh
aktív tag
Én 5,1-en, de már kezd kezelhetetlen lenni:
-
Yayoh
aktív tag
Az elején jönnek csak maguktól, utána már csak a radio hatására tudnak jönni, vagyis én ezt tapasztaltam.De úgy is lehet embert "csinálni" hogy a living quartetbe össze teszel egy férfi, és egy nő dwellert, aztán ha nem családtagok akkor csinálnak gyereket, ami 3 órán belül megszületik.
-
Yayoh
aktív tag
Ideje visszahívni
-
Yayoh
aktív tag
válasz
fasirTTT #528 üzenetére
Szerintem nem érdemes a bejárathoz rakni senkit, én úgy szoktam hogy ha raider támadás van, akkor az első szobába ami nekem living quartet amiben alapjáraton nincs senki, de ha támadás van akkor behúzok oda 6 erős fegyverest, és elintézik simán.
Harcra is elvileg a strength kell, nagyobb sebzést ad. -
Yayoh
aktív tag
Nekem tegnap volt az első deathclaw támadásom pedig már 70 emberem van, de nem jutottak sokáig , 2. szinten be lettek darálva
-
Yayoh
aktív tag
Ne félj a több embertől, minnél több embered van annál többen dolgoznak. Nekem 50 ember-el már nincsen erőforrás gondom. A radio meg szerintem nem vonz semmit az embereken kívül, a radierek nálam is jönnek folyamatosan,de olyankor az első szobába mindig behúzzok 6 embert felfegyverkezzve és gyorsan elintézik.
-
Yayoh
aktív tag
Alakul a bunker
-
Yayoh
aktív tag
válasz
james001 #196 üzenetére
A rádió az hozhat még embereket, bár nem nagyon működik, a legjobb megoldás ember szerzésre a nők teherbe ejtése.Ha minden oké akkor maguktól gyógyulnak az emberek, először azt kell megoldani hogy ne legyen hiány semmiből, mert hiába tolod beléjük a radawayt, attól még szenvedni fognak.
-
Yayoh
aktív tag
Én vaultom (tegnap este kezdtem második nekifutásnak):
-
Yayoh
aktív tag
A szobákat utólag nem lehet rendezgetni ? Meg az első vaultom-nál ilyen csótányok törtek fel , olyankor mit kell csinálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb Fallout játék mobilra készült, és az atombunkerek működésének és lakóinak menedzsmentje legalább annyira komoly kihívás, mint kellemes kikapcsolódás.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest