Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
A szobákat utólag nem lehet rendezgetni ? Meg az első vaultom-nál ilyen csótányok törtek fel , olyankor mit kell csinálni ?
-
Yayoh
aktív tag
Én vaultom (tegnap este kezdtem második nekifutásnak):
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
válasz james001 #196 üzenetére
A rádió az hozhat még embereket, bár nem nagyon működik, a legjobb megoldás ember szerzésre a nők teherbe ejtése.Ha minden oké akkor maguktól gyógyulnak az emberek, először azt kell megoldani hogy ne legyen hiány semmiből, mert hiába tolod beléjük a radawayt, attól még szenvedni fognak.
-
Yayoh
aktív tag
Alakul a bunker
-
Yayoh
aktív tag
Ne félj a több embertől, minnél több embered van annál többen dolgoznak. Nekem 50 ember-el már nincsen erőforrás gondom. A radio meg szerintem nem vonz semmit az embereken kívül, a radierek nálam is jönnek folyamatosan,de olyankor az első szobába mindig behúzzok 6 embert felfegyverkezzve és gyorsan elintézik.
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Nekem tegnap volt az első deathclaw támadásom pedig már 70 emberem van, de nem jutottak sokáig , 2. szinten be lettek darálva
-
Yayoh
aktív tag
válasz fasirTTT #528 üzenetére
Szerintem nem érdemes a bejárathoz rakni senkit, én úgy szoktam hogy ha raider támadás van, akkor az első szobába ami nekem living quartet amiben alapjáraton nincs senki, de ha támadás van akkor behúzok oda 6 erős fegyverest, és elintézik simán.
Harcra is elvileg a strength kell, nagyobb sebzést ad.[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Ideje visszahívni
-
Yayoh
aktív tag
Az elején jönnek csak maguktól, utána már csak a radio hatására tudnak jönni, vagyis én ezt tapasztaltam.De úgy is lehet embert "csinálni" hogy a living quartetbe össze teszel egy férfi, és egy nő dwellert, aztán ha nem családtagok akkor csinálnak gyereket, ami 3 órán belül megszületik.
-
Yayoh
aktív tag
Én 5,1-en, de már kezd kezelhetetlen lenni:
-
Yayoh
aktív tag
válasz parandroid #641 üzenetére
+1 . Én is így vagyok vele
-
Yayoh
aktív tag
Wastelanden most esett egy legendary weapon, 21-26-os sebzéssel
-
Yayoh
aktív tag
Azt vettem észre hogy mondjuk egy 10P-s embert akin van egy +3P-s ruha, behúzok a vizeshez és csak 10P-t ír ki neki. Régebben volt róla szó hogy a ruha 10-en felül is adja a pontot, ez biztos
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Nálam is hasonló a helyzet, de én azért még napi 1-2x rá nézek, és "gondozgatom" őket
Mondjuk én nem is rakok már párokat össze hogy legyen gyerek , a radio hoz 1-2 embert naponta, bőven elég , meg én inkább ki maxolom a statjukat, és csak úgy rakom be őket valamilyen szobába.Meg 8 emberem van kint folyamatosan, magas specialokal és jó fegyverekkel , és tonna számra hozzák a pénzt, és már annyi van hogy el se tudnám költeni.Meg jó lenne már egy update, esetleg valamilyen formában multiplayer, feldobná a játékot, mert így tényleg egy bizonyos idő után nincs kihívás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ford topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Java programozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest