Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
ezekszerint sokadszorra is le kell nyomni a pc-set sebaj
a 2re azota várok amiota az egyet elöször lejátszottam és az nem ma volt.
-
mateo019
csendes tag
nem lesz PCre soha.
-
Ateszzero
őstag
Én valami 2009 februárra emlékszem!!Hogy mi lesz belőle??Ki tudja !!Még ŐK sem tudják!!
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Emlékeim szerint hivatalosan sosem mondtak időpontot a PC-s Fable 2-re, csak annyit, hogy majd lesz.
-
Jander
senior tag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Tényleg sajnos elég lapos lett a vége, pedig lett volna még belőle mit kihoz, ehelyett most fizethetsz egy jó ötletért amit utólag raknak bele (motoros bandás DLC) elég pofátlan. Viszont a játék (xbox-os) motorjával minden rendben van, szép is, fizika is baromi jó, harc is állat...
-
Preda
aktív tag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Nem tudnak már újat kitalálni túl sok bőrt húznak le róla. Ezért is örültem pl. Mirror's Edge-nek, vannak hibái de élvezetes . Remélem a Maffia 2 hozza majd az előd színvonalát, nekem az még jobban bejött mint a GTA.
-
Sirandrish
legenda
-
julius666
addikt
Az a baj, hogy Moulinex bácsi hadilábon áll a PC-s játékokkal a warez miatt, ha jól emléxem vmi ligában is benne van...
Úgyhogy én is hiszek benne, hogy kijön PC-re, de ez azért rontja a lelkesedésem, biztos hogy a megjelenést addig húzzák amíg csak lehet és minden centet kispórolnak a PC-portból.
A fene se gondolta volna, hogy a várva várt "nextgen" korszakból ez lesz...
-
Jander
senior tag
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Galambok a box-os verzióban is vannak, vagy abból még beleraktak többet a PC-s portba? Mondjuk inkább a programozást kellett volna fényesre csiszolni, ahogy hallom.
Fable 2 még túl friss, hogy kint legyen PC-re. És szerintem semmiféle hivatalos adat nem volt 2009 első negyedéről. De a mostani játékportokat elnézve, jobban jársz ha áttérsz konzolra.
-
Preda
aktív tag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Lehet én emlékszem rosszul, de az előző részben igaz, hogy sokat vártunk rá volt elég sok plusz a konzolos verzióhoz képest. Akkor meg a konzolosok nyavalyogtak "Miért kapnak a Pc-sek többet?" Sőtt utána még kiadták nekik az extrát... ha ezeket álmodtam akkor megkövezhettek
Pc-s verzió elég valószínű, ha már kész van. Annyi dolgot tuti nem kell csinálni vele mint, hogyha a semmiből kezdenék. Ennek esetleg a válság lehet az elrontója, de ekkora ziccert nem akarhatnak ők se kihagyni.
-
Sirandrish
legenda
jolvan de 09 első negyedévére volt eddig igérve...nem akarok erre is több mint egy évet várni mint miajdnem minden normálisabb játék portjára...főleg hogy azon kivül hogy box-ról átemelik PC-re semmit se csinálnak vele...mert mégha megcsinálnák faszám..tényleg PC-s játékra akkor azt mondom hoögy jolvan megéri..de ugyis csak egy 1az1be átültetett donor lesz ezis...
-
Zsoccc
senior tag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Ne húzd fel magad, jönni fog az, csak még picit húzni kell az x-es eladásokat.
-
Sirandrish
legenda
hát akkor vesszen meg a Lionhead ott ahol van...szemetek...
-
Persze. Bár én úgy általában a hírekre gondoltam, lásd magyar törzs afrikában vs. MTI, vagy a szegedi gyerekmegerőszakolás valamelyik nap. (Meg úgy általában szvsz az összes "hír" a médiában valamilyen módon megkérdőjelezhető, szinte nem találni olyan hírt, ami ne lenne valamilyen szempontból téves, üdítő kivételt képeznek a szakmai cikkek a Ph-n
)
-
ezentúl minden vele kapcsolatos hírt erős fenntartásokkal kezelünk.
Így van. Én például már régóta minden hírt erős fenntartással kezelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tegnap még arról, számoltunk be, hogy végre valahára készülőben van a Pc-s változat is, megérkezett a cáfolat.
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest