Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
válasz SunMount3r #9 üzenetére
"(net-ről random összedobálós dolog nekem annyira negyerebe)"
Most próbáltuk ki 4-en, és nagyon poén volt 4 random idegen ellen is, jókat röhögtünk rajta."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
SunMount3r
nagyúr
Még több ilyen "lájtosabb", local co-op-os game kellene. Puzzle, logikai, ugrálós, egyéb újabb fiktív sportos is akár. Nem csak Indie (bár az is kevés van), hanem gyúrhatnának az ilyenekre (ennek a sikerén is felbuzdulva) a nagyobb kiadók is.
Társas-trivia-kvíz-ügyességi keverékek is jöhetnének, amiket egy egész család/társaság is tudna tolni egyszerre. Ezekből valahogy marha szűkös a kínálat.
Ezt pedig még nem is próbáltam, mivel egyelőre nem volt kivel (net-ről random összedobálós dolog nekem annyira negyerebe), de biztos szórakoztató, de csakis local-ban. És már izzik is rá a tenyerem, hogy toljak majd valakivel egy pár meccset...
[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
Egyik legjobb multis játék jelenleg.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Benito94
tag
Komoly, hogy a fagyis kocsi csak PS4-re lesz? Pedig jó lenne mindegyik platformra.
-
GAbre
veterán
És a Division is.
-
TBMC
addikt
nemcsak a PCs a MACes is
-
elithun
őstag
Kipróbálás indul. Köszi a hírt!
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest