Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Egyik se 3 led mentes igazából.
A Jasper már elég megbízható volt valóban, de csak a slim kapott teljesen áttervezett hűtést. A FAT-nél csak a gyártástechnológia csökkentésével sikerült valamivel jobbá tenni a dolgokat.Igazából lényegtelen. Elég súlyos hiba volt egyáltalán piacra dobni egy ilyen rosszul megtervezett hűtéssel.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
a.sebi
őstag
Én annak örülnék ha a sony bejelentené 20.án az xbox 720 at....:-):-):-):-):-):-):-):-)
-
Mister_X
nagyúr
Volt Modern Warfare 2 Edition, Resident Evil 5 Edition, The Simpsons Edition, 6 reyes Xbox, FFXIII Edition Xbox (fehér Elite), Skyrim Limited Edition Xbox, Hitman: Absolution Xbox is. Végül is, nem PS3-mal reklámozta magát Schobert Norbi
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sima gyári, Halo 3 Edition, Halo Reach Edition, Halo 4 Edition, Star Wars Edition, Gears of War edition, MOdern Warfare 3 edition. Többről nem tudok.
Míg PS3-nál:
Fekete, fehér, kék, piros, szürke,sárga, God of War, Killzone, Metal Gear Solid 4-es, Metal Gear Rising-os. Final Fantasy-s, Resident Evil kiadás, arany színű kiadás, One Piece edition, Madden 11 edition, Rya Ga gotuko kiadás,Gran Turismo kiadás, Tale of Xilia edition, SHIN HOKUTO MUSOU LEGEND EDITION, és még kismillió amiről még nem is hallottam. (ezek mind azok amik gyárilag így jöttek ki)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Gergosz2
veterán
én arra leszek kíváncsi meddig jönnek ki új játékok ps3-ra ha jön az utód.
Gondolom a Fifa még vagy 6 évig jön rá.(#39) orichalcos
Igen azt tudom, csakhogy nem -e lesz valami új üzleti lépés, hogy visszahívják rövid időn belül ps3 devkiteket(már ha lehetséges), hogy ösztönözzék a népet új gép vásárlására
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha a kinézetet nézed(nem a skineket) akkor boxnál van össz vissz 2 kiadás. FAT és SLIM
Hogy a fat-ban is meg a slim-ben is hány fajta alaplap van az most it nem számít. PS3-nál meg ugye ott van az alap fat, a slim, meg a superslim...
(#40) Gergosz2
Sokáig. Gondolj bele, PS2-re a mai napig jönnek ki új játékok.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
félisten
Hát eleinte biztos, de ha kinövi pár év alatt a gyerekcipőt , akkor igénybe fogják venni a játékkészítők, legalább is szerintem.Mind1, ha a használt játékokat nem védik ki akkor beruházok rá előbb utóbb rá, az tuti várjuk a 20-t és köszi a híreket előre is !
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Hát itt ha megnézed az első videót az elején mondják hogy a Sony játékrészlege hogy indult fejlődésnek a anno 1993-'4-ben.ezért gondolom hogy itt nem a konkrét konzolról szól a videó sorozat, hanem az egész Történelméről ebben az iparágban Sonynak, ebben jócskán benne van a PSP is.
Ezért is félek egy kicsit ettől a 20 tól, ne hogy pofára esés legyen a dologból.
Valamelyik fórumon olvastam hogy nagyon erőltetni akarják a felhős technológiát és a szórakoztató center projektet, lehet hogy csak ezzel kapcsolatban lesznek dolgok, nem pedig a konkrét gépről. Remélem nem így lesz, szívesen vennék némi technológiai demót, valamint érdekelne hogy tényleg bedobják e a használt játékok ellenni védelmet, mert számomra akkor halott ügy lesz a Ps4.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
zsigus
őstag
Akkor nem szóltam...
Ez érdekes. Miért keverik ide a kézi-konzolokat is? Lehet, hogy csak el akarják bizonytalanítani a népet.
Oké, hogy azok is hardverek, ahogy az asztaliak is, de én nem gondoltam volna, hogy ezek is sorra kerülnek."A Playstation név evolúciójához hozzátartoznak a kézikonzolok is."
Ez rendben van, de ha a next-gen asztali konzolt mutatják be, általában annak az elődeivel szokták ráhangolni az embereket. Ha mondjuk egy új TV-t mutatnak be, akkor sem a házi-mozi cuccaikat helyezik előtérbe a bemutató előtt, amikor csepegtetik az infókat róla.
De mindegy, ők így csinálják, úgysem tudunk rajta változtatni, szóval lényegtelen... a lényeg, hogy hamarosan minden kiderül (elvileg).
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Engedély kell még a hírnek, de bemásolom az egyik részletét amit írtam:
"A mai nap folyamán érkezni fog még egy videó, melyben a PSP lesz a főszereplő. A holnapi nap folyamán a Playstation 3 bemutató videóját láthatjuk, 19-én pedig a PS Vita lesz a soron. Ha így folytatódik a sorozat, akkor 20-án több mint valószínű hogy bemutatkozik a következő generációs konzoljuk, a Playstation 4. Izgatottan várjuk a fejleményeket."
Forrás: hivatalos sony fórum.
(#34) zsigus
A Playstation név evolúciójához hozzátartoznak a kézikonzolok is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
félisten
Az is lehet hogy nem konkrétan a ps4-t mutatják be, csak ahhoz kapcsolódó új irányítást, rendszert, esetleg felhő alapú szolgáltatást.
Bármit el tudok képzelni, de nem biztos hogy konkrétana gépet fogjuk megismerni, vagyis nem hinném hogy alaposabb betekintést nyerünk. Azért reménykedem, hogy csak én állok túl negatívan hozzá. Várom a hírt az Tuti"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Prof01
veterán
Na most már teljesen biztos, hogy PS4 jön 20-án!
Kíváncsi vagyok, hogy mit hozott össze a Sony![ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
gianni85
veterán
mindenki tűkön ül már, csak nehogy valami nonszensz PS3 cuccot villantsanak tényleg.
-
Gergosz2
veterán
hát eléggé öregszik szegény Ps3 , idén tölti be a hetedik évét, úgyhogy ideje lesz ha jön az utód.
De idén nem hiszem,hogy európában kapni lehet majd .
Játékok meg biztosan lesznek rendesen azt , hogy ps3 mivel fog nyitni azt nem tudom, de én xbox720 esetén biztosra veszem , hogy egy új cod rész lesz rá az első, mint anno 360-ra a cod2.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Csak én érzem túl korainak az új PS-t? Vagy csak túl gyorsan fejlődik minden...
Egyébként én az új játékokra leszek kíváncsi amiket bejelentenek,mert azt elmondták hogy PS3-ra is lelepleznek dolgokat.https://psnprofiles.com/kazama001
-
ldave
félisten
Szinte biztos, hogy a PS4 jön, különben nem hiszem, hogy a Sony ennyire szabadon engedné a pletykákat. Az egész játékosvilág erre izgul, a Sony részvényárfolyam 30%-ot emelkedett 1 hónap alatt. Szóval ha nem a PS4-et jelentik be jövő szerdán, akkor itt hatalmas bukás várható.
A Slime draws near! Command?
-
Gergosz2
veterán
válasz menyhartlevi #18 üzenetére
PsVita slim
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz menyhartlevi #18 üzenetére
Egyébként poénkodunk itt vele, de túl nagy csínandrattával jelentették be a meetinget hogy ilyennel verjenek át minket. Tuti hogy PS4 jön.
Live-Die-Respawn
-
menyhartlevi
aktív tag
Érdekes lenne, ha csak egy frissítését mutatnák be a PSVitának!
-
JanR
addikt
Kiadnak egy PS3-at a PS1 házában
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mi lesz 20-án (a céges értekezleten kívül).
-
Angel1981
veterán
Kiadnak egy új töltőt a PS Vitához?
-
SidCorky
őstag
Mekkorát fogok röhögni, mikor kiderül, hogy csak egy egyedi festésű PS3 Super Slimet mutatnak be "Benyaltátok!" felirattal
Nem, egyébként engem is érdekel hogy mi lesz ebből a next-gen dologból
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz lorincmate #10 üzenetére
Szívás lesz hidd el, mert a portolások minősége olyan marad, amilyen. Ráadásul, mivel nem lesznek nagyon behatárolva ezért az újabb játékokhoz PC-n is biztosan erőgép kell majd és nem lesz alacsony beállítás, mert akkor futna a régi konzolon is akár, tehát a régi gépek, gyenge videokártyák tulajai elesnek a lehetőségtől, hogy játszanak új címekkel.
Új gépet kell vennem majd
[ Szerkesztve ]
-
WongFeiHong
senior tag
Attól még hogy kijönnek az új konzolok még nem biztos hogy törődnek majd a pc-vel is ugyanolyan arányban.A warez nem fog eltünni és a konzolokból jön a haszon az fix.
-
törölt tag
A rossz portolások nem biztos, hogy eltűnnek az új konzolokkal.
-
lorincmate
tag
NA végre. Bár én PC tulaj vagyok de ez Level UP a PC-nek is. Így végre nem az lesz a mérce hogy csak olyan jó játékok legyenek amit még a PS3 vagy XBOX elbír, és így végre nem a PC júzerek szívnak a rossz portolások miatt.
[ Szerkesztve ]
F4 modul
-
zsigus
őstag
Szinte már biztos, hogy a next-gen PS jön hamarosan (legalábbis a bemutatása).
Elég hamar lelőtték a poént, én még húztam volna egy kicsit a dolgot ( ) a marketingesek helyében. Jöhetett volna még egy-két semmitmondó videó 20.-áig.
De nem baj, a lényeg, hogy hamarosan kiderül milyenek is lesznek a "valódi" next-gen konzolok...
[ Szerkesztve ]
-
gyerecske
senior tag
Lehet hogy egy új walkman-t jelentenek be. :-)
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
keIdor
titán
PS4-re készül, szinte 100%.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
WongFeiHong
senior tag
február 20 nagy nap lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest