Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacktor
aktív tag
Heroes 3 - 258.
-
gyáliSanyi
őstag
A Quake-t nem is említik meg benne.
Első 50 címből talán ha 2-őt sikerült idáig végigvinnem, meg vagy 10-et kipróbálni.
-
MageRG
addikt
Eleve az, hogy a Dragon Age 2 helyet kapott a listán, gyanússá teszi az egészet.
-
Deus Ex 73?
Mondjuk a mai tinimetában legalább felkerült.
Ellentétben mondjuk az első XCOM játékokkal. Szomorú.
De még a Duke Nukem 3D sincs fent, pedig mekkora cucc már, s nem is olyan réteg, mint az előbbiek. -
törölt tag
válasz
MasterDeeJay #48 üzenetére
Oh valóban, a Sims. Én ugyan soha nem szerettem, de elképesztő népszerű és közkedvelt játék. Furcsa, hogy egyetlen része sincs a 300-ban.
-
Szakiii
addikt
Hm nem tudom ds2 pl szerintem elég gyenge volt.
BB-t viszont már 3x kitoltam és fixen rajta van a psen ha bármikor kedvem támad lépjek pár szintet. Közel 200as vagyok most.
DS3 is jó nagyon nekem kb ugyan az a kettő csak más skinnel, annyi hogy dsben több a fejlesztési lehetőség viszont nekem a hangulat bb-ben jobban bejön. Mindkét játék zseniális
-
System Shock 1/2 - full random honnan jön az ellen, mai napig várom hogy folytassák
Alien versus Predator 1/2 - az a pittyegőskattogó hang amit a detektor ad, ugye mekkora volt
C&C első részei
Dune részek (2 volt az első igazi RTS, 2000-es meg egész szép volt)
Sim city egészen az 5 ig mert az egy rakás...igen és kiadtam érte pénzt!
Sims széria - nem kell magyarázni
Cod1, esetleg a korai MOHA
Return to castle Wolfenstein ET
Street Rod 1/2
Wizzard of Wor
StunsNem is írom tovább mennyi lehetne még a listán...
-
Manbal
senior tag
válasz
Psychopeti #37 üzenetére
hát igen, minimum befért volna az első 10-be egy half-life , egy grand theft auto, meg egy ufo enemy unknown.
ezért sem stimmel a lista címe, mivel nem minden időkről beszélünk, hanem kb. az elmúlt 10 évről, és a szavazók átlagéletkora maximum 20 év, szóval kicsit fars ez a lista
-
.LnB
titán
Megkérhetnélek, hogy fejtsd ki rendesen, akár a mondatvégi írásjelek helyes használatával, a gondolataidat? Amik a kis fejedben kavarognak. Mert így nem tudok mit kezdeni ezzel a négy random egymás mögé írt mondattal.
Szóval vagy gyúrd a mondandódat egy szépen megfogalmazott kommentbe. Vagy hanyagold ezt. -
törölt tag
Ezek szerint nem lehet jó ízlésem, a top10-ből egyedül a Bioshock-al játszottam talán fél órát.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Psychopeti #37 üzenetére
A Half Life-ok nagy kedvenceim, a 40. pozícióval nincs is semmi baj, viszont amilyen vérgagyi játékok vannak ellőtte, az már elgondolkodtató.
Ami ennél is nagyobb szégyen, hogy a Metro játékok még a 300-ba se fértek be. Pedig inkább befértek volna oda, mint néhányan az első 10-ből. -
Tidus
addikt
143. Chrono Cross
Kissé meglepődtem, hát a 20-ba belevártam volna. -
mad1
veterán
Dark souls nincs BB meg van.
-
Psychopeti
senior tag
Azt hittem hogy benne lesz a top10-ben a HL vagy HL2
Vagy a METRO 2033. -
NandoXXL
senior tag
A kártya játék benne az tényleg jó volt, de túlértékelitek. Számomra sok régi játék értékesebb, mert új dolgokat tettek le az asztalra, sajnos elég ismétlődőek az új játékok. Ott a vas, AI nulla, küldetések, arcok személyek ismétlődnek. Nincs valódi fejlődés. Csoda hogy még van Witcher, de az se tud felnőni a 21. századhoz. Haha, a sok scifi átvert minket. Evolúció helyett degradáció lett.
-
törölt tag
Most láttam meg:
193. Deadly Premonition
És milyen játékokat előz meg.Öcsém végigtolta és azt mondta, hogy nem tudja eldönteni hogy sz*r vagy zseniális. Tuti, hogy végig fogom egyszer tolni.
Amúgy az is furcsa, hogy egyetlen Max Payne sincs a listán. Amúgy nagyon el van tolódva a konzol game-ek felé. -
alratar
addikt
Érdekes lista. Hejjel-közzel egyet is értek vele. (még nem olvastam teljesen végig)
De nem hiszem, hogy a Haevy Rain gyengébb lenne, mint az Andromeda. Ahogy azzal sem igazán értek egyet, hogy a Super Mario Bros.csak a 98-ik. -
ldave
félisten
Csak annyit, hogy a listát a GameInformer készítette az olvasókkal, nem az Eurogamer
-
Szakiii
addikt
Nem komoly, én is azzal kezdtem hogy pl witcher egy multiplatform ezért tuti több szavazatot kaphatott mint más exclusive címek. Egyáltalán nem várható el fair szavazás, de ettől még a listán jó játékok vannak. Szerintem nincs gond a listával, ennyi.
Egyébként se lehet szerintem így listát alkotni, ahogy mondtad is doom 2 technikai megvalósítása korszakalkotó volt én személy szerint simán bontanám több kategóriára mint pl a technikai újítás, játék élmény (de ez is teljesen szubjektív) stb.
-
Szakiii
addikt
Te kevered, ismétlem magam, ez egy szubjektív véleményeken alapuló olvasók általi szavazat eredménye. Ne egy komoly szakmai zsűri eredményét várd el ami 40 évre visszamenőleg minden játékot számba vesz... nem is értem miért vagytok így felháborodva miért várjátok azt hogy egy mai 20 éves(hasamra ütöttem de nem hiszem hogy 40 évesek teszik ki az olvasokat) azt fogja nézni hogy mekkora technikai bravúr volt a doom 2.. nyílván nem erre fog szavazni. Számára minden idők legjobb játéka az lesz amivel játszik és szereti, ennyi.
-
sagem
addikt
Te kevered a szezont a fazonnal..egy játék nem attól lesz minden idők legjobbja között, hogy mennyit adtak el belőle vagy hogy mennyien játszanak vele, mert akkor ezzel az erővel a Candy Crush Saga, meg a World of Tanks mirt nincs pl. a listán..
A Doom II a játéktörténelem/technika részese, több szempontból is, a Fortnite/PUBG/Overwatch (pláne ez utóbbi, olyan értelemben, hogy új műfajt sem teremtett, mint mondjuk a PUBG) meg egy éppen divatos játék, ami helyett x év múlva kijön majd az újabb éppen divatos játék.
De egyébként nem a Doomon akarok lovagolni, azért ezt emeltem ki, mert ennek a történelmét illene ismernie a mostani gamereknek is, több olyan cím is van, ami jelentősen előremozdította/meghatározta a játékfejlesztés irányát.
szerk: mi az hogy régen alig volt játék és játékos? Nem tudom hogy hány éves lehetsz, de ez baromira nincs így..ugyanúgy megvolt a számítógépes és a konzolos piac is mint most, annyi, hogy online játékok nyilván nagyon régen kevésbé voltak, helyette lanpartyztak az emberek..
-
Szakiii
addikt
Ezt így nem lehet összehasonlítani hogy doom 2 vagy overwatch, ma teljesen telített a piac, sokkal nehezebb most milliókat megnyerni mint anno amikor gyakorlatialg alig volt játék és játékos. Szóval nem egyezik a véleményünk, ebben egyetértek. És ez továbbra is szubjektív, van aki szerint a doom 2 szar el kell fogadni, ez egy lista az olvasók szavazata alapján ennyi. Én teljesen megértem hogy egy overwatch szerepel rajta, így is csoda hogy a 11. egy 95ben megjelent játék.
Hát pedig hidd el hogy fognak mert a mai 10-en évesek akik játszanak vele nekik a pugb lesz olyan mint neked a doom 2 ami elé max sírva ülnének most le játszani.
-
sagem
addikt
A jó játék és a minden idők legjobb játékai között zongorázni lehet a különbséget, legalábbis szerintem. Nem az volt a kérdés, hogy melyek a népszerű játékok..Ha szerinted egy Fortnite vagy Overwatch nagyobb hatással van a játékvilágra, mint pl. egy Doom II akkor nem egyezik a véleményünk.
Minecraft meg szerepelhet a listán éppenséggel, csak ha valaki végig nézi a teljes listát, akkor látja, hogy milyen neveket előz meg, és akkor még a hiányzókról nem is beszéltünk.
Én nem vagyok benne biztos, hogy 15-20 év múlva arról sztorizgatnak majd a gamerek, hogy bezzeg a PUBG/Fortnite, na az még jó játék volt! Mondom ezt úgy, hogy 700 órám van a PUBG-ben.
-
Mi az hogy nincs a listan a Terep2 es az Elastomania???
-
Szakiii
addikt
Mi a baj a minecraft-al? Nem sokat játszottam vele nem az én világom de azért elismerem, hogy egy igen jól kitalált egyedi játék volt mikor megjelent, minden tekintetben.
Miért ne szerepelnének ott? Ezek mozgatják meg a legnagyobb tömeget nyílván erre fognak szavazni, ez mind jó játék amit felsoroltál..
-
sagem
addikt
Egyszerűen nem azok szavaztak, akik ismerik is a régi játékokat, Minecraft 74.-ik, nézzétek meg milyen játékokat előz meg..nincs is több kérdésem
szerk: Fortnite, PUBG, HearthStone, LoL, Rocket League, Overwatch (29ik helyen!..)..ezek is minden idők legjobb játékai közt szerepelnek..szóval hagyjuk.
-
Egon
nagyúr
Szerintem ez a lista megaLOL.
A legjobb Civilization a 4-es rész? És egy Civ sem fért be az első 150 (sic!) játék közé? Sehol a Master of Magic? A régi időkből nincs a listán egy Elite, egy Street Rod, stb. stb. ?!? -
sixpak
nagyúr
10-ből 6 játék baszóskardozós, nem rossz.
-
Szakiii
addikt
Ebből a listából az jön le nekem hogy last of us pl inkább első, witcher oké persze nagyon jó játék de multi platform így többen játszhatták LoU meg csak ps-en van ennek ellenére 2. (persze ez csak akkor mérvadó ha jól tudom és népszavazás volt és úgy jött ki a lista eredménye nem pedig pár ember állította fel.)
-
Crinos
tag
Azért a Jagged Alliance 2 bekerülhetett volna......
-
Ragnar_
addikt
Értem, de bennem volt egy kis kétség, amíg ki nem próbáltam a W3-at, hogy valóban annyira jól sikerült-e, mint amennyire mondták. Így látatlanban pl. azt se nagyon tudom elképzelni, hogy az okarinás Zelda tényleg olyan jó játék lenne, persze lehet, hogy csak addig maradna így amíg ki nem próbálnám. Arra lennék még kíváncsi, hogy maga a franchise volt ami sikeressé tette a W3-at, az alapsztori, a karakterek, vagy pedig a megvalósítás minősége, valószínűleg a kettő együtt, de érdekes lenne látni, hogy pl. milyen lenne egy bármilyen másik gamedev cég által készített Witcher3. (Azt majd megtudjuk, hogy milyen az amikor a CDPR nem Witcher játékot készít a Cyberpunk 2077 megjelenésével.)
-
.LnB
titán
Hopp, most vettem észre. A No One Lives Forever nincs benne! Na képzeletben beleteszem a két Destiny f*s helyett.
-
janeszgol
félisten
Majd iden valamikor en is beszerzem a Witcher 3-at. Nalam a Top2 a WoW es a LiS.
-
prolad
addikt
Egész korrekt lista lett, nyilván szubjektív, de valóban sok jó játék van benne. Ezt az új Zeldát ki kéne próbálni valahogy, ha már ennyire dicsérik.
Azért a Skyrim az 5. helyen eléggé túlzás.
-
Televan74
nagyúr
Az első ötben benne van az a három,ami kedves nekem mint PC játékosnak.
Na melyik három az?
-
törölt tag
-
Ragnar_
addikt
Bármikor ülök le 1-2 órát a W3 elé, mindig a minőség az ami elsőre beugrik. És akkor tegyünk mellé egy évenkénti CoD-ot (WW2-vel egyébként még játszok is..) vagy akár egy Battlefront2-t (azzal is játszok
) és őszintén mondjuk azt, hogy az említett játékok ugyanaz a kategória. A W3 mellett sok játék tűnik max. 20 eurót érő tucatcuccnak. (Persze egy multiplayer játéknál ugye szervereket kell fenntartani stb. de talán az eddigi összes CoD-ban nem volt annyi különböző karakter mint a W3-ban egy faluban
) Nem ismerek minden játékot a listáról, az első 10-ből sem, főleg a konzol exkluzívakat nem a W3-al totálisan egyetértek, és a W3 tulajdonképpen a Skyrim helyét vette át nálam, a Skyrimnél éreztem még azt, hogy egy kivételesen tartalmas és minőségi játék (bár a grafikája nem volt éppen a legjobb) így az sem meglepetés, hogy az is benne van az első 5-ben, Bioshock és a Mass Effect2 is szintén emlékezetes játékok voltak.
-
Xarina
aktív tag
Nem rossz lista, de nekem ezzel csak az a bajom, hogy az elso 10-be min. 50 jatekot fel tudnak sorolni.
-
.LnB
titán
Tökéletes lista nincs, ez sem az. De elég jó. Van pár játék ami nekem fura, de nem is játszottam velük. És sok rajta van aminek szerintem is rajta ott a helye.
(#4) L3zl13 Szóval evezős sportjátékot szeretnél? [link]
-
L3zl13
nagyúr
Érdekes ezt a listát olvasni. Ha jól látom egyetlen gagyi sportjáték sem került fel rá. Tele van ellenben single player RPG-kkel és más story-heavy játékokkal.
A nagy kiadók ellenben méigs az ellekező irányba eveznek minden áron. Szomorú. -
melega
őstag
Korrekt lista.
-
AnonymusX
őstag
A Baldur's Gate II kétszer is szerepel a listán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az olvasók választása szerint számos remek alkotás került fel a listára, amelynek élén nem meglepő módon a The Witcher 3 látható.
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest