Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Várós!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
kikikirly
senior tag
Nekem az első rész nagyon bejött.Nem tudom milyen hibákra gondolnak, legfeljebb azt lehet felhozni hogy nem volt túl félelmetes, szerintem nem is horror,inkább lövöldözős játék kevés utánpótlással(Jó a DLC--kbe horror vonal kapta a fókuszt, nem is tetszett annyira,ráadásul az alap játék után nem erre a lopakodós fegyvertelenül bujkálunk játékmenetre számítottam.).Ebben a kategóriában viszont megállja a helyét, harcrendszer tökéletes és a harcok látványra nagyon ott voltak, ilyen sérülésmodellezéssel nem sok játékba találkoztam.És lopakodni is lehetett,nálam mindig jó pont ha rád bízza a játék hogy lopakodni akarsz vagy inkább lövöldözni.Egy dolog zavart hogy mint minden mai játékban itt is pár másodperc múlva eltűnik a harc összes nyoma, húscafatok,vér minden eltűnik fél percen belül.Egyedül holtest marad meg.Többi játékba se értem miért tűnik el a tár a földről,töltényhüvely vér stb.(főleg ahol pár másodpercig ott is marad, tehát kidolgozzák a földre leeső hüvely fizikáját nem értem miért csinálják ezt pl.Max Payne 3).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- További aktív témák...
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest