Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
1,Mert a HDD nem megy tönkre igaz? vagy bármilyen fizikai hordozó?
2, ha nem tetszik nem kell kipróbálni, de akkor meg meg mi a francért nyilatkozol és ítélsz el valamit amihez az életben nem volt közöd még?
Honnan tudod milyenek rá a játékok ha nem játszottál még vele? honnan tudod milyen az irányítása, milyen a hangulata, milyen a játékélménye magának a konzolnak? ha nem tetszik az egy vélemény amit leírsz el van fogadva, de miért akarsz meggyőzni bárkit arról, hogy ez hype vonat és csak fanoknak éri meg, meg hozol ilyen szerinmted egyetemes igazságokat mikor nem volt a kezedben sem ?
Gondolod én azért védem , mert olyan szar és örülök, hogy a fizetésem feléért vettem egy konzolt? gondolod asszonyom bármilyen fan lenne, mikor életében nem játszott végig egy játékot sem, de az utóbbi 2 hétben többet lóg a switchen , mint a gyerekeim, főzés közben lehüppen a konyhában az asztalhoz és tolja? ennek mi lehet az oka?Milyen jobb felhozatalra számítottak egy fél éves géptől? havonta jönnek rá Nintendo címek. Mert neked drága. Aki warezol annak minden drága, hányinger mikor valaki olyan sír az árak miatt aki 2 hozzászólással feljebb arról nyilatkozik, hogy letöltés gomb aztán kész. Akkor lenne neked jó konzol.
Ráadásul ne, nincs szólásszabadság, a warez tiltott itt a fórumon és igen én is bírom azokat a az embereket, akik megmagyarázzák, hogy ők 10 hozzászóláson át nem fikáztak valamit csak izé bizé..."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest