Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz 2thletme2day #56198 üzenetére
Nem, más minta, külön tételként árulják. Az itt nemrég linkelt xiaomi, és egy másik hasonló.
-
válasz XP NINJA #56138 üzenetére
Az egerpadrol olvasva jut eszembe, ilyenem van, hasonlo nem-textil feluletu egerpadot keresnék, csak sokallom a kb 5000-rol indulo arat (ezt akcioban 2000-ert vettem kb 5 eve, de mar kezd elvalni a legfelso reteg). Van valami bevalt dolog amit tudnek rendelni?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
bzoley
veterán
Erősítsétek meg, hogy elcsesztem a vásárlast. Vettem két egérpadot, de kosárba raktam, és egyben fizettem. Így viszont csak egyszer kapok pontot az értékelésért, pedig ráment 50 pontom. Kicsit morcos vagyok.
Silent77:
Utólag sikerült rájönnömDJ. Ru$y:
Nekem még nem.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Aki VR BOX-ot rendelt akcióban DD4-ről, azok közül van akinek már feladták?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
-
zsolti72837
addikt
válasz csubuka #56141 üzenetére
Gondoltam.
Köszönöm.(#56147) Donki Hóte: Írtam neki.
MÁS: BW vagy Ugreenből van ajánlott?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
dugesz77
őstag
A héten ezek érkeztek:
Robot autó kitt. egy jó fél óra alatt össze lehet rakni. Szeretek ilyenekkel bíbelődni. Sajnos nem működik megfelelően Körkörösen megy csak valamiért nem érzékel az egyik opto szenzor. mindegy majd még elszöszölök vele. Június 28 Snap-up.
Multifunkciós rezgő géphez pótfejek plusz egy gyémánt fej.. Ennyiért itthon is megvehető az Aldi/Lidl párosban bár azok minőségét nem ismerem. Ez viszont jó anyagból van az biztos. Július 8. rendelés.
Xiaomi Gamepad. Pont akciós lett mire meg szerettem volna venni. Igazi xiaomi cucc mind működése mind fogása kinézete rendbe van. Sajnos kevés androidos játékban van meg a gamepad támodatás Július 16. rendelés.
USB páka. kisebb forrasztásokhoz elég az ereje powerbankról próbáltam 1,5A vesz fel. Július 15. rendelés.
NCR18650 Li-ion akkuk. Töltőn nézve mind 3300-3450 mAh tudnak. Nagyon jó áron vannak azóta is. Július 7. rendelés.
Digitális tolómérő. Olcsó, Ellenőríztem egy 0,05 itthoni sima tolómérővel tized pontos bőven elég gyors mérésekhez(fúrószár válogatás stb.)
Július 1. rendelés.
Orico HDD ház. Többen ajánlották innen. Szépen teszi a dolgát. Utólagosan is köszönöm az ajánlást. Július 17. rendelés.
Retro NES controller. Olcsó és még működik is Kellett a mariozáshoz. Július 18. rendelés. DE brutál jó időket futottak ezek
UNI-T UT120B Multiméter. Kicsi aranyos. Bratyóm kérte de lehet én is veszek egy ilyen automatát. Tetszik. Július 18. rendelés.
Oldal egér. Furcsának tűnik így elsőre. Nehezen csúszik vagy mi a szösz. még próbálgatom. Július 20. rendelés. Ez is gyorsan ideért
Konyhai szeletelő bigyó. Kicsit jobb anyagra számítottam. De végül is működik. Július 19. rendelés.
GM320 Infrared Thermometer hőmérő. Van egy régi 9v elemmel működő is ez ceruzaelemes és pontosabbnak tűnik. Június 30. rendelés.
Plusz aliról 4db telefon tok+ 4db TPglass. azok is 3 hét alatt itt voltak. Rendes 5cm-es hungarocell csomagolásban.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Akkor nem volt rajta tn, nem hinném, hogy azzal tűnt volna el.
Sima postánál pedig benne van, hogy eltűnhet.
Szerintem nincs olyan topiklakó akinek ne tűnt volna még el csomagja.
Ezért nem értettem, amit írtál.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
lac14548
aktív tag
Letelt közben a szerkesztési idő, ugyhogy külön kérdezem...
Gearbest-ről rendeltem.
Mellékeltek egy képet a csomagról.A gearbest-en nem ír semmit a TN alapján, hogy merre jár a csomag...
"Sorry, no information..."A TN-t ha a cseh postánál nézem, akkor se találok semmit.
Ez tényleg a cseheknél lett feladva, vagy kamu a tracking number?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
Ékszer készítéshez kis méretű fogókészletet keresek. (kúposcsőrű fogó, oldalcsípő, laposfogó, stb. legyen benne)
Van valami bevált "márka"?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
-
bzoley
veterán
A két dolcsis 45-ös Jackly-t elküldték valakinek? Vagy két hete processing, a dátumot tologatták, gondolom a szokásos készlethiány miatt. Most frissült határozott holnapra. Kíváncsi leszek.
-
Beca1990
senior tag
nektek mennyi volt a max. nap ami alatt megjött egy csomag?
18 napja rendeltem azóta várom ezt a csomagot. -
Maximum1
őstag
válasz 2thletme2day #56162 üzenetére
Nekem a héten jött meg a lámpa hozzá, ez az újabb verzió! nagyon jó cucc.
Pontozva 2,21$ volt, simán megéri.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Double output: Azt jelenti, hogy a két pólusán keresztül is tudod tölteni őket ezzel a töltővel, míg a simákat csak microUSB bemeneten keresztül. Elég rossz az elnevezése szerintem, másra gondolna az ember...
(#56143) AlyrArkhon: Egy hagyományos elemnek azért nagyobb a kapacitása ha a ceruza méretet vesszük.
-
2thletme2day
őstag
válasz Silent77 #56160 üzenetére
Az a tipikus kapcsoló piktogram van a gombon onnan gondoltam, hogy bekapcsológomb. Végül is akkor annyira sokat nem tévedtem mert kapcsológomb is.
Amúgy eddig nagyon tetszik a cucc. Minőségi összhatást kelt. Szép az összeszerelés, jók az anyagok. Gyorsan fel is töltöttem teljesen és most tesztelem hányszor tudom feltölteni vele a telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
ja amúgy ma megjött az alis olcsó usb teszter. jól működik, de.... [link]
meg az emlegetett 1$ kábel, valóban jó, ilyen 1,8A-t tud, teljesen okés.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
veterán
válasz 2thletme2day #56159 üzenetére
Nem bekapcsoló gomb.
Azzal lehet ellenőrizni a bank töltöttségét.
+ xiaomi lámpa és ventit lehet vele kapcsolni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
2thletme2day
őstag
Nem szorosan ebay, de kütyü téma. Biztos sokaknak van a topicban Xiaomi 10000mAh-s power bankja. Nekem még nem sikerült rájönnöm, hogy mi haszna van a bekapcsoló gombnak a kütyün? Rádugom a tölteni kívánt eszközt, magától bekapcsol a bank. Ha kihúzom, kikapcsol. Ha megnyomom a gombot töltés közben egy pillanatra lekapcsol a bank (nem tölt) majd amint elengedem azonnal vissza is kapcsol és elkezd újra tölteni. Ennek milyen gyakorlati haszna van?
-
cikasz
őstag
válasz MittuDomain_ #56123 üzenetére
Nekem egy jött meg a háromból
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
cris78
őstag
Megint fluoreon akció.
Szokásos kód, mobil nézet, és pontokkal. http://www.everbuying.net/product1085041.htmlValaki meg ilyen tolómérőt akart, nem?
http://www.gearbest.com/multimeters-fitting/pp_399825.htmlLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
bzoley
veterán
Befutott az általam favorizált talpbetétből egy újabb pár. Bele is dobtam gyorsan a kerti cipőmbe. A gumicipőfűzővel együtt kész luxus.
Megjött még az octopus lámpának a Buyincoinos változata. Csicsásabb doboz, szitázott adatlap, nincs csavarfül, csak három mágnes. Mintha kevésbé lenne hideg fénye, mint a GB-esnek, majd összehasonlítom. Még nem tudom mi lesz vele. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz DJ. Ru$y #56150 üzenetére
Ah, értem. Azt hittem, hogy rossz a TN vagy kamu. Sajna mindig egyből a legrosszabbra gondolok, pedig lehet, csak türelmesnek kell lennem. De majd belejövök.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz CactuS #56146 üzenetére
Lehet fel sem adta még, csak lefoglalta a TN-t. Attól, hogy kapsz egy TN-t, még nem biztos, hogy akkor adja fel, amikor elküldi a TN-t, valószínűleg nem adta még fel, de ha ma feladná, akkor is kellene 2-3 nap neki, mire elkezdene élni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
válasz zsolti72837 #56139 üzenetére
Honnan lehet tudni, hogy ilyen szerepel a hirdetésben? Ott semmi sem utal a konkrét töltőre.
Ha tényleg ez, akkor csak az egyik USB portját szabad használni egyszerre, mert ez eléggé alulméretezett töltő.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
CactuS
Arcképgyáros
Van egy csomagom egy ilyen tracking számmal: RZ067198265GB. Royal Mail esetében ennek a feladás után egyből meg kéne jelennie a rendszerben? Vagy ennek is kell néhány nap átfutási idő? (kb 3-4 vettem a cuccot, csak mivel EUn belül van, így azt hittem ennyi idő után legalább már látom, hogy merre jár).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Zeki
nagyúr
válasz AlyrArkhon #56143 üzenetére
Ja, értem. Mocsok drága.
-
csubuka
addikt
válasz zsolti72837 #56139 üzenetére
Na az ilyen amit mutattál -Samsung "klónok" - az kerülendő a józan ész, de a tesztek alapján is. Sajnos a pár dolláros fali dugasztápok sosem jók.
*230V-os töltőkön nem jó spórolni, akkor már inkább a sima DC-DC step-down autósokon kell, mert párszázért már tényleg vannak korrekt belsők (ez nem jelenti azt, hogy nem akarnak a kínaiak mégis spórolni a belén is), mondjuk a szivargyújtós része még lehet egy kontaktos retek.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz Donki Hóte #56136 üzenetére
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
XP NINJA
őstag
válasz maestro87 #56128 üzenetére
Köszi, nekem is ma jött. 1 dollár volt még akkor, de szerintem mostantól ezt fogom venni a halálozó powerbank kábelek helyére
Ma jött: [Xiaomi egérpad] ennyiért bestbuy! Speedlink repute-m volt, fele ennyire nem csúszott rajta az egér, és az a gémer . A mintája tapintásra sem észrevehető, nem gagyi nyomtatás.
-
maestro87
őstag
válasz zoltan6 #56135 üzenetére
Igen, helyesebben fogalmazva beépített töltőelektronikával szerelt, csak egy usb kábel kell a töltéséhez. Egyből az jutott eszembe, hogy ez kell nekem most rögtön.
Lehet lecserélem az egyik Tronic-omat egy ilyenre. Két ezer pénzért nem drága és 4-szer nagyobb kapacitást kapsz dupla áron.
Ráadásul ki is kapcsolható az aksi.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolti72837 #56132 üzenetére
Lehet jó is, meg rossz is.
Se egy fénykép, se egy link, se egy leírás a cuccról, semmit se lehet tudni róla...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
tag
Occó mighty mug-ot próbált már valaki? Youtube videó az "eredetiről". A kérdés ugye az lenne, hogy nem sorjás-e, illetve hogy nem lesz-e műanyag izű, amit beleönt az ember, és review-k nincsenek, és ez már pont az az összeg, amit nem szeretnék vaktában elkölteni.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Vélemény? Jó lehet?
-
Akmak
tag
Sziasztok!
Van ajánlott usb 3.0-ás kártyaolvasó banggoodról? Esetleg kupon hozzá?
KösziBackup The World and Headphones on! AMD A8 6600k, Asrock FM2A85X Extreme4, Kingston HyperX DDR3 1600 2x2Gb
-
maestro87
őstag
Akkor itt egy gyors Choetech USB kábel teszt Blitzwolf töltővel:
Kábel nélküli értékek, csak a töltőt terhelve:
Tehát 1A-es terhelés esetén 100mV, 2A-es terhelés esetén 220mV feszültség esik a kábelen.
Maga a kábel eléggé rugalmas, talán hangyányival merevebb mint a Chuwi Hi8 töltő kábele, továbbá a microUSB vége is kellőképpen beleszorul az aljzatba, elsőre még kivenni is nehezebb mint egy bejáratott kábel esetében.
Negatívum: mindenféle csomagolás nélkül érkezett egy 13x11-es borítékba préselve.
Én azt mondanám rá, hogy bestbuy kategória a mostani 1.4$-jával is.
A strapabíróságát meg majd az idő eldönti. -
zsiz
őstag
"2db 1$-os Choetech kábel. ... 21 és 24 nap alatt értek ide." Külön érkeztek, 3 nap eltéréssel.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
cris78
őstag
Nekem is egyszerre jött, pedig volt 4 nap a két megrendelés között.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zsiz
őstag
Mostanában érkeztek:
2db 1$-os Choetech kábel. Mérni nem tudok, de működni működik. Meg ha jól rémlik, amúgy is megmérte itt már valaki és jó eredményt kapott. Ha meg nem, akkor majd meg fogja mérni akinek van hozzá cucca 21 és 24 nap alatt értek ide.
Női karóra: 2$-ba került, ránézésre minden rendben vele. Hogy mennyire lesz tartós és pontos azt nem tudom. Ajándékba lett rendelve, 16 nap alatt itt volt.
HF1216 tűgörgős csapágy: fűnyíró kerékhez vettem, mert nem mindig hajtott a bal kerék. Arra gondoltam, hogy a csapágy adta meg magát, de egy kis szerelgetés után hibátlanul ment a hajtás. Így most még nem is szereltem ezt be, majd csak ha legközelebb is előjön a probléma. 5 db csapágy volt kb. 1150 Ft és gyorsan, 11 nap alatt ideért. A méret stimmel, a csapágy működik, ahogy kell. Egy darabig biztosan elég lesz az 5 db, van tartalék bőven.
Bezzeg a laptop billentyűzetemről még nincs hír Igaz még "csak" 33 napos a rendelés, meg valami kavar is volt és csak később adta fel, de ennél gyorsabb csomagokhoz vagyok szokva szerencsére
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
chatran
őstag
Mixza kártyaolvasó. Gearbestes akcióban vettem, kb fél dollárért. USB 2.0, működik rendesen. A kidolgozása nem túl fényes, de azért jobb, mint az a 10 centes vacak.
-
-
-
cris78
őstag
Fénymester Silent77 kollégának lámpa
-
dugesz77
őstag
Hátha más is rákap. Ez a pillangó szelepes védőmaszk kellemes árban van az itthoni árakhoz (2000 forint körül vettem hasonlót ) képest. Pór ellen kisebb festésekhez biztos jó lesz. 8% kupont még rá lehet rakni.
-
DeFranco
nagyúr
fun fakt: tegnap véletlenül bekapcsolva hagytam a budget sk68 lámpámat erős fokozaton, egy már használt, nem teljes kapacitású AA elemmel. 10,5 óra után vettem észre, és még mindig világított, nem túl erős, de még simán használható fényerőn.
which is nice, ha megnézem, hogy egy AA elemmel ad 10+ óra uptime-ot és még el sem melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz huliganboy #56099 üzenetére
-
vizimento
senior tag
Gombelemmel mik a tapasztalatok?
Érdemes megvenni a pár fillérért egész levelet tipusut?
Vagy egy márkásabból 1db tovább bírja, mint a másikból az egész levél?
Milyen márkájút érdemes keresni?
(Nekem most speciel CR1620-as kéne, autóriasztó távjába)Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
cadtamas
tag
Megjöttek a kések a Tinydeal-től.
Ennyi pénzért 10 db igen jó üzlet volt.
Tökéletes ajándék ismerősöknek. -
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Manikűr készletet rendelt már valaki? Igazából az ollók lennének a lényegesek ( bőr és köröm).
Vagy teljesen felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
- Kingston Hyperx 2x16 5600MHZ DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest