Új hozzászólás Aktív témák

  • PrometheusX

    aktív tag

    Megint rendeltem pár kacatot az $1.99+ akcióból, itt vannak a beszámolók. Árat is írok utánuk hogy tudjatok viszonyítani.

    Ultrahangos tisztító [link] ($2.99): elsősorban ékszerek, szemüveg, és apró kütyük tisztításához vettem. Az eladó egy apró papíron adott használati utasítást, hogy mit lehet és mit nem lehet benne tisztítani. Nagyanyámtól pont kaptunk egy nyakláncot, szerintünk orvosi fém, és eléggé piszkos volt (nem lehet olyan nyakláncokat tisztítani vele, amiben kövek vannak vagy berakatok). A leírás szerint 5 perc elég lett volna a tisztításához, 15 perc után is potyogtak ki belőle dolgok. 15 perc után észrevehető volt a kosz amit kiszedett a nyakláncból, és láthatóan tisztább is lett. A másik próbálkozást borotvafejekkel végeztem, ott nem volt különösebben látható eredmény. Szemüvegen még nem próbáltam, kíváncsi vagyok hogy a maszatolásokat leszedi-e vagy sem (azt tippelem hogy nem, de meglátjuk).

    Sarokvédő [link] ($1.99): elég erős a ragasztó. Teszi a dolgát, nem tudok panaszkodni.

    USB töltés tesztelő [link] ($1.99): ez a szimplább modell, tudja mérni a voltot, ampert, eltelt időt, és az eltelt idő alatti mAh-t. Kihúzás után megjegyzi a mért időt és mAh adatokat. Van rajta külön reset gomb amivel visszaállítod ezeket 0-ra. Kíváncsi voltam hogy az iPhone-om jól mutatja-e az akkumulátor állapotát, illetve hogy a régi Honor 9-em milyen kapacitással rendelkezik. iPhone 12 telefonom esetében ugyanazt az eredményt mutatta mint amit a telefon, 15%-os elhasználódást - 2400 mAh-t (2815 mAh az eredeti kapacitása). A Honor 9 esetében is ezt mérte, csak ott 3200 mAh az akkumulátor tervezett kapacitása, és 2700 mAh-t mért. Ahogy nézem viszonylag pontosan mér, ideális lesz arra hogy kiderítsem mennyire vannak elhasználódva az eszközeim belső akkumulátorjai.

    Plusz volt még egy ELM327 adapter [link] ($1.99), erről már a múltkor beszámoltam. A következő tesztem az az lesz, hogy feltelepítsem a "játszós" Dell D630-as laptopomra a programokat amit kaptam az eladótól, és megnézzem az alkalmazásokat hogy hogy szuperálnak. Erre lehet hogy lesz lehetőségem hétvégén / valamikor augusztusban, majd beszámolok róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák