Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz fateless #129295 üzenetére
Mivel én autóba vettem, és elég sok évre terveztem vele, nem is akartam valami olcsót venni, de ma már elég jó áron megy az is, amit megvettem:
M70 [arukereso]Atomstabil tud lenni a képen látható kis fülbe ülő kis szilikon cuccal + a fülre akasztós kampóval, de mindkettővel használható külön is. Legalább három éve van meg, 10 órás beszélgetési időt ígér. Szóval egyetértek, ebből megéri megvenni elsőre egy jó darabot, ha komolyan gondolja az ember..
"... and I hope you have a great day!"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest