Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
-
Feltettem egy kérdést. Mindenre kaptam választ csak arra nem. Csodálkoztok a hangnemen? Nem kéne!
Tessék, ezzel szeretnék játszani, de nem tudok mert ki kell perkálni pontosan 4.49 Euro-t.
Van bizonyíték is ha már nekem nem hisztek:Elnézést a stílusért, de utálom ha hülyének néznek, és a kérdésre annyi lett volna a válasz, hogy igen vagy nem, vagy ha nem tudjátok akkor nem írtok semmit. Minden évben van karácsonyi leárazás a fifa-ban, 3 év óta karácsonykor veszem meg, idén nem volt fenn a listán ezért kérdeztem.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
GALARDO
addikt
Még szerencse, hogy én nem kérdeztem semmit. Nem kell perkálni, lehet játszani anélkül is. Amúgy meg sosem volt ilyen akció, kár volt feltenni, ezt a hülye kérdést. Másrészt meg itt ez a bőséges lista, de hát tipikus mentalitás....semmi nem elég.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
Te játszol vele vagy mint a második hozzászóló szintén beböfögsz valami hülye kérdést?
Igen le lehet tölteni, csak egy vagy két meccs után nem lehet vele többet játszani, hanem ki kell perkálni a 4.5 euro-t. Azért kérdeztem, hogy lesz-e akcióban.
-
-
-
Fifa 14 lesz akciózva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest