Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
a grafikával nincsen baj
de a harcok kicsit túl látványosnak néznek ki így képen"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
csaabz
őstag
Jól néz ki, kifejezetten tetszik...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
tdd587
őstag
Játék közben érdekes módon semmi nem így néz ki. Ezek a képek homályosak, vagy az élsimítás csinálja (szerintem nem), vagy inkább egy kis ps utómunka.
Nem azt mondtam, hogy csúnya, csak nem olyan, mint amit a monitoron látni szoktam.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Vistaboy
veterán
Lesz olyan játék is, ami hasonlít a Dungeon Keeper-hez, épp a múlt héten írtam róla.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
ribizly
veterán
Tudom most megkövezés fog jönni:
A Diablo 1-2 és Dungeon Siege 1 után, valamint a Starcraft II vásárló kifosztós üzletpolitikája után azt mondom: ez jobb lesz, mint a Diablo 3...
Vagy én nem látok valamit a fától?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Thome
veterán
Wazze, má Dungeon Keepernek olvastam, gondoltam...
-
L3zl13
nagyúr
Barátságosan néz ki. A 2. rész eddig kimaradt az életemből, de ezt mindenképpen megnézem majd.
Aki hülye, haljon meg!
-
Sicilian
addikt
Nagyon jól néz ki, várós lesz nagyon
nothing is true everything is permitted..
-
zcool
aktív tag
CSodálatos képek..Hajrá így tovább.
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
menalcas
őstag
Nem rossz.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
tdd587
őstag
Csontik minden mennyiségben. Eddig jó. Szerintem photoshop is segített a képeken, azért ilyen homályosak.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
AS
félisten
Csodás
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest