Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ej ha
nekem bejön a csaj mozgása + magassarkú csizma/körömcipőben lófrál eléggé like hangulatos... azmeg, hogy ekkora (sniper) stukival grasszál, must have számomra
amiben lehet sniperezni jöhet. külön élvezet, ha ez egy "csinos" nő kezében van -
wikings2
őstag
Jó lesz ez gyerekek nagyon, megvan a karim
-
RexpecT
addikt
Érdekes ....
-
Kareszovics
addikt
Nekem [ez] ugrott be egyből ahogy a videót néztem.
-
Archanon
őstag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
+1
Valóban fura.. de ahogy nézem, a karakter sem lesz a kedvencem.
Egyébként honnan ez a duplarégimódipisztolyos dizánj?
Legelőször Torchlightban láttam, azóta pár helyen már megakadt a szemem hasonlón... GW2, most itt van ez is, aztán Dio3 demon hunterje is hasonló elven "működik" [dupla mini-számszeríj]...
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát ez érdekes.
Fantasy világban lézerpuska? Hm.
Lehet én vagyok maradi, de hogy ez a két dolog nem fér össze az is tuti. Sajnos van egy olyan érzésem hogy ez is bukta lesz sok embernek akik fantasy RPG-vel szeretnének játszani. De hát már csak a lézerpuska és a hatlövetű hiányzott eme világokból. A sárkányok kora leáldozott.
-
Televan74
nagyúr
Katarina reloaded avagy újra szól a mágikus hatlövetű!
-
A grafika jó, de a dizájn és a karakteranimáció egy gagyi kínai mmorpg-re hasonlít. No DS 1-2 feeling.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Square Enix egy új videót adott ki a Dungeon Siege III című hack & slash RPG játékból, melyben a távolsági harc mesterét, Katarinát láthatjuk.
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- EAFC 25
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest