- Bestbuy játékok
- Path of Exile 2
- GTA VI
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Kapott egy plusz HDR-t? Wow. Nincs nagy különbség. Fogjuk rá, hogy az első képen borult idő van, a másikon meg déli verőfény. És azt javították, hogy az 5850-esemmel a 60 fps-ses játék valami memory leak miatt 2 óra játék után 20 fps-sel fut? Nem hinném.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
edward2
addikt
ezen a "grafikán" javítani? szerintem képtelenség. ahhoz teljes enginet kéne cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Nocsak, nem is tudtam, hogy ez a játék is moddolható.
Amúgy ez a mód nekem egyáltalán nem tűnik nagy cuccnak, amint az le is van írva, csak a színeket változtatja. A játék szerintem alapból nagyon szép és ennél a címnél legalább lehet mondani, hogy a PC port nagyon korrekt lett. Normális és egyben piszok gyors motort raktak alá miközben a grafika nagyon csinos. Az autókat vezetni egy élményt és a fizika is ötöst érdemel.
Nem tudom, hogy mégis milyen Post-Process effektekről van szó a hírben, ugyanis HDR és AA van a PC verzióban és működnek is. A játékhoz eddig három patch jött ki, jelenleg az 1.03-as verziónál tart.
Amúgy ez a játék véleményem szerint egy kiemelkedő alkotás, mivel eszméletlen jó hangulata van, a grafika szép, de ugyanakkor a gyors motornak köszönhetően nagyon gyenge gépeken is szépen megy. Az autókat vezetni egy élmény, főleg égetni a gumit.
Egyszóval tehát ez a játék egy remekmű az autós játékok történetében!Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Lenry
félisten
hirtelen de menők lettek ezek az injektorok
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Sirandrish
legenda
Nem, hanem hogy még megjelenés előtt elkészüljenek azok a modok amikre így egy hónapot várni kell...meg kapnák egy hónappal hamarabb az anyagot..persze csak belső használatra és megcsinálnák a modokat így az együtt jelenhetne meg a játékkal
rybank Lehet ez a cél..azért nyúznak a végtelenségig 1-1 motort mert arra a modderek már tudnak írni és nem kell sokat várni
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Chosen
addikt
válasz Sirandrish #7 üzenetére
"Felvehetne minden fejlesztő 1-2 moddert maguk mellé.."
Hogy azok is a konzolos változaton dolgozzanak.
-
rybank
senior tag
válasz Sirandrish #7 üzenetére
Míg a játékosok szórakozni kívánnak, addig a fejlesztők jóllakni
pénzel. Érthető. Más a motiváció. Más az eredmény is.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát egyre gyakrabban fordul elő az hogy a modderek teszik széppé és játszhatóvá a megjelent játékot.
Ahogy olvastam a Skyrim-nél is ez a helyzet...ezek szerint a Drivernél is a Minecraftról nem is beszélve..
Felvehetne minden fejlesztő 1-2 moddert maguk mellé..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bár nem lehet egy kép alapján maximálisan megállapítani,de úgy tűnik,hogy egész jól sikerült neki a mod-olás.Még a végén szép játék lesz belőle,bár nekem nagyon nem kedvencem..
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
rybank
senior tag
Ott tartunk, hogy lassan a játékosok fogják maguknak írni a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest