Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Vistaboy
veterán
válasz FoxiestFox #9 üzenetére
Szerintem ez még nem vita.
Nem is hasonlítottam minden FPS-t egymáshoz. Be lenne téve tekünk, ha mindegyik játék ugyanarról szólna.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
félisten
Hm. Akkor senki se járjon új kocsival, mert végül is ugyanaz a kaptafa mind, van négy kerekük, motorjuk, többnyire közlekedésre használhatod őket... Minek kiadni újabbakat?
Na.
Ízlésről butaság vitázni. A Serious-nak szerintem a képi világa is egyedi volt, és az a mészárlásmennyiség is, akkoriban.
Attól még hogy valami FPS, lehet szórakoztató, és kitűnhet apróságokkal is. -
Vistaboy
veterán
válasz FoxiestFox #7 üzenetére
Mindegyik játékba igyekeznek betenni valamilyen ficsőrt, amivel kitűnhet a hasonló stílusú játékok közül. De ha megnézed, ezek a játékok mindegyike ugyanarra a kaptafára épül. Egyik helyszínről mész át a másikba, ott jön egy csomó szörnyella, azokat legyakod, akkor kinyílik a továbbvezető út. Ahogy átértél, ismét lecsukódnak az ajtók, ismét jön egy csomó szörny, ismét kinyírsz mindenkit, és megint továbbmész. Új szoba, új ellenfelek, és ez megy a végtelenségig. Néha jönnek Boss-ok, amik egy kis változatosságot visznek a játékmenetbe - igaz, néha tényleg taktikázni kell ezek legyőzéséhez -, de attól a játék maga még semmi egyediséget nem tartalmaz.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
félisten
Mindenféle egyediséget nélkülöző Serious Sam és Painkiller?
Erről a két játék rajongói is tudnak?
Szerintem a Sam anno igencsak egyedi hangulatú cuccmány volt. -
twollah
nagyúr
Egyetlen egy baj van az ilyen FPS-ekkel, hogyha nem valtozatosak az ellenfelek, palyak akkor nagyon hamar ra lehet uni a jatekra.
-
]Phobos[
senior tag
Fű, de jó lesz
Serious Sam - jó grafika, egzotikus világ/ zene
Painkiller - darkos hangulat
De ez a képek alapján bukni fog. Kicsit olyan Duke-os hangulata van a képeknek, de eléggé selejtesnek tűnik a cucc. Persze ez szigorúan egyéni vélemény!Amúgy A Sejt-et tényleg át lehetne ültetni egy SilentHill szerű realisztikus horrorba. No, az ütne viszont.
mephi666: Unreal-t nemrég toltam végig kb. 30x-ra, és még mindig találtam rejtett cuccokat, ami azelőtt elkerülte a figyelmem. A lényeg, hogy azért a Half-Life se olyan gondolkodós, ha jól emlékszem a videóra 20 perc alatt végig lehet tolni Attól függ, milyen stílusban játszol.
Nálam pl. az Undying volt keresgélős, de az sem gondolkodós. Ennyi erővel a Doom3 is gondolkodós, mert remekül elrejtenek 1-2 létrát félre eső helyen a sötétben, oszt találd meg.
No offense, csak kapcsolókat/ kulcsokat keresgélni nálam nem tartozik a gondolkodós kategóriába.[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Mr.Csizmás
titán
ha nem cseszik el, musthave
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mephi666
nagyúr
én várom... szeretem az agyatlan fps-eket is... már ha igényesen meg vannak csinálva... gondolok itt arra, hogy az id cuccain kívül az "egyszerűbb" fps-ekből az unreal, serious sam és a painkiller is kedvencek voltak (gondolkodósakból meg: half life, undying, deus ex, stbstb...)
mod: először megijedtem, hogy kiírásban csak pc szerepel, dobozon meg xbox... azthittem, hogy téves és csak a dobozosok örülhetnek... a pc mellé a box is kikerülhetne
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mikiller
aktív tag
A két előző játékból öszehozhattak volna egy Seriouskiller nevezetűt, úgy jobban fogyna
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Xbox Series X|S
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest