Dreamkiller videók és képek

Mostanában kezdenek ismét divatba jönni a korábban népszerű, mindenféle egyediséget nélkülöző FPS játékok, amelyekben mindössze annyi dolgunk van, hogy mindenféle rémségek hadait küldjük egymás után a másvilágra. Elég ha csak a Painkiller-re vagy a Serious Sam-ra gondolunk. A Dreamkiller is ebbe a sorba fog tartozni, azaz itt sem kell unalmas logikai feladatokat megoldanunk, vagy éppen a történet csavaros szálait bogozgatnunk. Egyszerűen csak bekapcsoljuk az Auto-Fire-t, és lövünk mindenre, ami mozog.

Dreamkiller: Exclusive Debut Trailer HD

A játék az "A Sejt" című sikeres thrilleren alapul. A játékban egy különleges képességekkel megáldott pszichológusnő, Alice Drake bőrébe bújva fedezhetjük fel a páciensek rémálmait. A doktornő különleges adottságának köszönhetően beléphetünk betegeink elméjébe és megküzdhetünk a tudatalattijukban lakozó ellenségekkel. Változatos fegyverarzenállal szállhatunk szembe a megelevenedett álomképekkel. Minél mélyebbre hatolunk álmainkban, annál közelebb kerülünk félelmeik kiváltó - legtöbb esetben bizarr - okához.

Dreamkiller: TGS 09: Concept Developer Diary HD

A fejlesztők szerint a Dreamkiller „gyors, tomboló, mega-véres” FPS lesz, melyben tizenkét küldetésen át kell megküzdenünk a saját és mások démonaival, amihez számos fegyvert és különleges képességet használhatunk.

A játékot az a Mindware Studios készíti, aki többek között a Painkiller: Overdose című játékért is felel, így hát van némi tapasztalatuk az ilyen mészáros játékokban. A Dreamkiller 2009. végén fog megjelenni, PC-re és XBOX360-ra.