Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
PS2-n én is toltam a Budokai 3-at, meg a Budokai Tenkaichi 1-2t is..
EEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wesder
félisten
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Én a PS2-es Budokai 2 utàn jàtszottam a Xeno 1-gyel majd 2-vel. Nem értem mi a baj velük.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sirandrish
legenda
Nah azok viszont valahogy nem tudtak érdekelni..mármint a Xeno 1-2..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wesder
félisten
válasz Sirandrish #7 üzenetére
Engem is érdekel, mert így még pont nem làttam, bàr szerintem ez megunhatatlan. Most is letoltsm a napokban egy új Xeno2 Story módot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sirandrish
legenda
Hát lehet lesz benne új tartalom de gondolom a történet azért 95%ban megegyezik majd azzal amit már ezerszer láttunk.
Mondjuk ettől függetlenül engem érdekelEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wesder
félisten
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Elvileg lesz benne újdonsàg, amit eddig nem làttunk. Gondolom itt ott kicsit megtoljàk egy két új Story küldetéssel, és kb ennyi.
-
Sirandrish
legenda
-
Wesder
félisten
Félek hogy repetitív lesz, na de melyik DBZ nem az?
-
andrey.
csendes tag
Megjelent volna, is késő lenne.
[ Szerkesztve ]
Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!
-
rdt89
addikt
Kijöhetett volna karácsony előtt és akkor átszervezem az ajándékokat és kiadásokat.
-
Sirandrish
legenda
Remélem PC-n hamar kap valami akciót
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest