Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Még esetleg az is elképzelhető, hogy úgy lesz ez a játék is, mint a Sacred 2. A Collector's Edition-hoz jár ugye az Elite Texture Pack, ami egy plusz DVD-t jelent a játék két korongján kívül.
Szörnyű bevallani - ég is a pof@m rendesen -, de én csak a normál játékot vettem meg, a Texture Pack-ot pedig letöltöttem torrentről. És működik! Remélem, itt is meg lehet majd játszani ezt a dolgot. A térkép nem fog hiányozni, egyedül a plusz küldetések, cuccok és karakter az, ami érdekelne.
Ui.: Remélem ezzel nem fogok nagy warezolós csókának tűnni, és nem banolnak majd az oldalról.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Sajna nem, nincs internetes fizetésre alkalmas bankkártyám.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Köszi a "biztatást", kedves Zsoccc kolléga, de sajnos kis hazánkban ez az ár szerintem nem fogja a valóságot fedni.
A "normál" kiadásnak már így is 12.490.Ft.- a várható ára, ami alig olcsóbb a gyűjtöi kiadás áránál:
65.00 USD = 12,632.67 HUF
De amennyiben mondjuk - hasamra ütök - lesz itthon mondjuk 14K, akkor az az 1500.Ft.- nem vészes. De ha több, akkor inkább maradok a "sima" változatnál.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Én a Stalker CS térképét kereteztettem be
Amúgy várományos játék nálam. Bár jólenne nemcsak elkezdenem, beis fejeznem néhány játékot" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
D_r_u
tag
Csábító. Ha jó lesz a játék, és hazánkban is lehet majd kapni nagyjából hasonló áron, akkor én is erre ruházok majd be.
-
Morden24
nagyúr
Áhá, asszem ez lesz belőle
A fémdoboz (bár durván jó cuccok ezek) annyira nem érdekel, de a textil térkép igen.
A mai napig megvan az Ultima IX-hez csomagolt textil Britannia térkép, ami kegyetlenül hangulatos és nagyon szép (be is kereteztettem, igazi dísz... nyoma nincsen annak, hogy ez egy számítógépes játék promócucca lenne).Meg is találtam, itt van:
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Macrodroid
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest