Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem az, de szerintem nagyon is elfér.
Idén is végigjátszottam a The Longest Journey-t (a fix 640x480@16bit szépen mutatott a 42"-os plazma TV-n ), mert szeretem a történetét. Viszont mégis felüdülés volt utána a második részbe belekezdeni, ami mai szemmel szintén régi, de már láttam is belőle valamit, nem csak odaképzeltem a pixelmozaik "vázlat" helyére a környezetet.
Ezek játékok, nem hangoskönyvek.
A technológiailag fejlett játékmotor, a részletes effektezés és textúrázás, a fizika mind csak eszközök a készítők kezében, ami lehetőséget nyújt nekik arra, hogy minél magasabb szinten valósíthassák meg a játék vizuális (és audio részét, amit sokszor elfelejtünk, pedig most itt van az AMD audio DSP-je és API-ja is, nem csak a Mantle a grafikához) részét (ami szerintem szerves része egy játéknak).Nem abból kéne kiindulni, hogy azok a játékok, amik csak arra mennek rá, hogy szép legyen a grafika, és szarnak minden másra, azokban a grafika érdekes (a szép az relatív, közelebbi példában pl. a DAO szerintem szebb, mint a DA2, DX10 effektek és jobb textúrák ide vagy oda -> viszont örültem volna jobb textúráknak a DAO-ba, hogy még szebb legyen), de minden más rossz. Attól még, hogy a grafika szép és részletes, attól még lehet jó a játék története és harcrendszere is.
Tényleg... Skyrim. Annak sem Crysis 3 szintű a grafikája, de azért elég jó. És azzal is jól el lehet játszogatni. Bár megvannak a maga hülyeségei is (pl. nem reagál rá tágabb értelemben a játékvilág, hogy mik történtek veled korábban. Lehetsz máguscsászár mestertolvaj, a kívülálló ember ugyan úgy egy senkiként kezel, de a körön belül is ott a vége mindennek, hogy az élére kerülsz a társaságnak, onnan kaputt).
Teljesen úgy beszéltek, mint ha egy RGP vagy kalandjátéknak kötelezően béna grafikával kéne kijönnie. Legyen minden 640x480@16-bit? Ja hogy a FullHD mégis kell már ma? Ó... Nekem meg az is, amit a Frostbite 3 tud...
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
törölt tag
Mentést dao-ból lehet importálni, vagy csak da2-ből? Mert az utóbbi az elég felejthető alkotás volt, remélem ez jobb lesz
-
Lenry
félisten
remélem lesz demo
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
bali93
tag
Hát DA 2 után már nem túl sokat várok ettől a sorozattól, kár érte.
-
ldave
félisten
Hogy on is legyen: sokat nem tudni a játék történetéről, de ha a főszereplő egy inkvizítor lesz, akkor lehet hogy előbb-utóbb ítélkezni kell majd Morrigan felett, ha pedig csapattag lenne, akkor a játékos nem tudna pártatlan lenni az ügyben.
A Slime draws near! Command?
-
GeryFlash
veterán
A Cry Engine szebb, a Frosbite fejlettebb. De egy átlagos rpghez az a tereppusztítás és fizika ami a CryEnginben van bőven elég, jobban jártak volna vele, bár az is igaz, hogy eddig igazán szép grafikát csak a Crytek hozott ki vele.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
törölt tag
Szerintem a Witcher 2 latvanya tokeletesen megfelel egy RPG-nek
A Cryengine meg csak a Crytek kezeben nezett ki eddig szepen.
BF3-4-ben elhiszem, hogy szamit a rombolhatosag de itt ez nagyon keves. Ha nincs jo tortenet es jatekmenet akkor lehet akar a leszebb jatek is amit eddig csinaltak de semmit nem er majd 20 perc utan es uninstall az egesz. Habar mintha a Crysis 3-nal is keves lett csak a grafika eladasa pedig az FPS[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
-
GeryFlash
veterán
Ennyi erővel cry enginenel is csinálhatnák...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
tyaty1
tag
Tehát a társakkal való interakció itt is korlátozott lesz mint a 2-ben, ha egy csapattag nem lehet fontos karakter.
-
GeryFlash
veterán
A grafika még csak csak, de a tereppusztítást én mint grafika-buzi nem értem egy ilyen játéknál, egy havok szintű cucc is elég lenne a fizikához... Azt se értettem, hogy az nfs run-hoz miért kell ez, ha még ki se használják...
-
Kalamona1
tag
Az elsőt imádtam. A második légé elbukott egy rész. Remélem javítják. Legyen bitang nehéz megint sok taktikázást igényeljen nem kell olyan pörgősnek lennie mint a kettő volt. viszont legyen jóó története. Sok olyan döntéssel ami befolyásolja a történet folytatását. Szerettem azokat a részeket amikor elgondolkoztál melyik az etikus döntés.
Mindentől féltjük azt, akit szeretünk, mert végső értelemben talán a halálra vagyunk féltékenyek. (Márai Sándor)
-
gabber01
addikt
Tök mindegy, úgyis elb*sszák. Megy majd a még tovább butítás. Már az előző rész is épp elég primitív volt.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
félisten
mintha a dao-ban mellékszereplő lett volna...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
alevan
őstag
Egyik kedvenc társam volt beszólásai miatt :S
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Delta Force (2024)
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- PH! Darts
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest