Dragon Age: Inquisition - Morrigan nem lesz csapattag

Bizonyára vannak közöttetek olyanok, akik szívesen látnák ismét Morrigant csapatukban, de sajnos erre a Dragon Age: Inquisition végigjátszása közben sem lesz lehetőségünk. A BioWare ugyanis megerősítette, hogy nem fog csatlakozni hozzánk a kóbor mágushölgy, bár ennek ellenére kiemelkedő szerepet fog kapni a játék történetében.

Egy Gameinformer oldalnak adott interjújában árulta el Mike Laidlaw: fontos számukra, hogy őszinték legyenek a játékosokkal szemben, ezért is árulták el most, hogy Morrigan nem lesz csapatunk tagja. Tisztában vannak vele, hogy lesznek olyanok, akiket ez elszomorít, de meg kell hogy értsük: Morrigan egyszerűen túl fontos és szerteágazó szerepet fog kapni a játék történetében ahhoz, hogy lekorlátozzák őt mellékszereplővé. A Dragon Age: Inquisition történetének kezdete nagyjából a Dragon Age: Origins sztorijának feléig nyúlik vissza, maga a játék tulajdonképp Morrigan története lesz.

A BioWare elmondása szerint elképzelhető, hogy a korábban hozott döntéseink következtében változik a személyisége is, így másképp élhetjük majd át a vele való újbóli találkozást, ha nem importáljuk mentéseinket (Bár ezt nem mondták így ki, de másképp nem tudom, hogyan oldhatnák meg a döntések átvitelét. - A szerk.) A Dragon Age: Inquisition című játék megjelenése 2014-ben várható, PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra.

Azóta történt

Előzmények